Hoeveel stappen zitten er in een mijl op Fitbit?

Inhoudsopgave:

Hoeveel stappen zitten er in een mijl op Fitbit?
Hoeveel stappen zitten er in een mijl op Fitbit?
Anonim

Kijk maar eens naar je Fitbit, en het is gemakkelijk om het aantal stappen te zien dat het heeft opgenomen. Maar heb je je ooit afgevraagd hoe Fitbit het aantal stappen berekent dat je moet lopen om een mijl te bereiken? We leggen het hieronder uit en leggen uit hoe je je Fitbit kunt kalibreren om de afstand nauwkeuriger bij te houden.

Hoe hoogte correleert met paslengte en gelopen mijlen

Je paslengte is de afstand die je van hiel tot hiel loopt, en deze afstand is afhankelijk van je lengte. Hoe groter je bent, hoe langer je paslengte, en hoe korter je bent, hoe korter je paslengte.

Image
Image

Om een idee te krijgen van je gemiddelde paslengte, vermenigvuldig je 0,413 met je lengte in inches. Bijvoorbeeld, een persoon die zes voet lang (72 inch) is, heeft een gemiddelde paslengte van bijna 30 inch (72 x 0,413). Een persoon die vijf voet lang (60 inch) is, heeft een gemiddelde paslengte van ongeveer 25 inch (60 x 0,413).

Om het aantal gelopen stappen per mijl te berekenen, moet je weten dat een mijl gelijk is aan 63, 360 inch. Met een beetje rekenwerk kunnen we dat berekenen:

  • Een persoon van 1,80 meter lang loopt ongeveer 2, 112 stappen per mijl (63, 360 inch / 30-inch paslengte).
  • Een persoon van anderhalve meter lang loopt ongeveer 2,534 stappen per mijl (63, 360 inch / 25-inch paslengte).

Deze cijfers zijn slechts bij benadering. Afhankelijk van hoe lang of kort je benen zijn, kan je paslengte verschillen van de gemiddelde persoon, wat betekent dat je stappen per mijl en mijlen die door Fitbit worden geteld, ook verschillen.

Hoe Fitbit uw mijlen berekent

Dus, hoe berekent Fitbit het aantal kilometers dat je loopt? Tenzij je je paslengte handmatig in de app invoert, gebruikt Fitbit de informatie die je invoert voor lengte en geslacht om je paslengte te schatten. Vervolgens wordt uw paslengte (geschat of handmatig) gebruikt om de afstand te berekenen die u loopt of rent.

De Fitbit-afstandsformule is: Stappen x paslengte=afgelegde afstand

Als je bijvoorbeeld 2.640 stappen loopt met een paslengte van 24 inch, is dat een mijl die je hebt afgelegd (2.640 stappen x 24 inch paslengte=63. 360 inch). Omgekeerd, als je Fitbit laat zien dat je een mijl hebt gelopen op basis van een paslengte van 24 inch, zijn dat 2.640 stappen per mijl.

Hoe u ervoor zorgt dat Fitbit uw mijlen nauwkeurig bijhoudt

De beste manier om ervoor te zorgen dat uw mijlen nauwkeurig worden geregistreerd, is door uw paslengte handmatig te meten en in te voeren in de Fitbit-app. Hier is hoe:

  1. Meet vooraf een gebied op (in inches of centimeters) waar u ten minste 20 stappen kunt zetten, zoals uw oprit of een lange gang.
  2. Tel je stappen terwijl je over de vooraf gemeten afstand loopt, waarbij je minstens 20 stappen loopt in een normaal tempo.
  3. Deel de totale lengte van de vooraf gemeten afstand (in inches of centimeters) door het aantal stappen dat je hebt genomen om je paslengte in inches of centimeters te berekenen.
  4. Ga in de Fitbit-app naar Instellingen > Persoonlijke info > Stride Length om voer je paslengte in.

    Image
    Image

    Voor een nog grotere nauwkeurigheid kun je op bepaalde modellen ook de GPS-functie gebruiken om je afgelegde afstand te berekenen. Omdat het afhankelijk is van GPS-gegevens en niet van genomen stappen, geeft het gebruik van de GPS-functie u altijd de beste meting van de afgelegde afstand (op voorwaarde natuurlijk dat u een internetverbinding hebt terwijl u de GPS gebruikt).

Aanbevolen: