Hoe nood- en Amber-waarschuwingen op iPhone uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe nood- en Amber-waarschuwingen op iPhone uit te schakelen
Hoe nood- en Amber-waarschuwingen op iPhone uit te schakelen
Anonim

Wat u moet weten

  • Ga naar Instellingen > Meldingen > Overheidswaarschuwingen. Gebruik de tuimelschakelaars om in of uit te schakelen wat u wilt.
  • Niet storen dempt geen waarschuwingen van de overheid, zoals Amber Alerts, en je kunt hun toon niet veranderen.

Dit artikel legt uit hoe je meldingen over extreem weer, vermiste kinderen (oranje waarschuwingen) of presidentiële waarschuwingen die waarschuwen voor verschillende noodsituaties kunt uitschakelen. Dit artikel is van toepassing op iPhone-gebruikers op plaatsen met een Emergency Alert- of Amber Alert-systeem; deze meldingen zijn niet in alle landen beschikbaar.

Hoe nood- en oranjewaarschuwingen op iPhone uit te schakelen

  1. Tik op de app Instellingen om deze te openen en tik vervolgens op Meldingen.

    Image
    Image
  2. Scroll naar de onderkant van het scherm en zoek het gedeelte met het label Overheidswaarschuwingen. Amber, noodgevallen en openbare veiligheidswaarschuwingen zijn standaard ingesteld op aan/groen. Verplaats de schuifregelaars naar uit/wit om ze uit te schakelen.

    Image
    Image
  3. Je kunt ervoor kiezen om elke combinatie van waarschuwingen in of uit te schakelen. Kies de gewenste instellingen.

Heb je een Apple Watch? Bekijk hoe u overbelasting van meldingen kunt voorkomen, inclusief meldingen van noodwaarschuwingen.

Bottom Line

Meestal kunt u met de functie Niet storen van de iPhone elke waarschuwing dempen zodat deze u niet onderbreekt. Niet storen werkt niet met nood- en oranje waarschuwingen. Omdat ze een noodsignaal signaleren dat van invloed kan zijn op uw leven en veiligheid of dat van iemand anders, kan Niet storen deze waarschuwingen niet blokkeren. Er is geen manier om deze waarschuwingen te blokkeren of stil te zetten, behalve door ze uit te schakelen.

Kun je de nood- en oranje waarschuwingstonen op de iPhone wijzigen?

Hoewel je het geluid voor andere waarschuwingen kunt wijzigen, kun je de geluiden voor noodwaarschuwingen en oranje waarschuwingen niet aanpassen. Ja, het geluid voor deze waarschuwingen is erg onaangenaam en kan zelfs eng zijn, maar het is de moeite waard om te onthouden dat deze geluiden onaangenaam zijn omdat ze verondersteld worden je aandacht te trekken.

Waarom je nood- en amberwaarschuwingen op iPhone niet moet uitschakelen

Hoewel deze waarschuwingen soms verrassend of ongewenst kunnen zijn, moet u ze aan laten, vooral de noodwaarschuwingen. Deze berichten komen binnen wanneer er gevaarlijk weer is of een andere ernstige gezondheids- of veiligheidsgebeurtenis in uw regio dreigt. Als er een tornado, plotselinge overstroming of een andere mogelijke natuurramp op je afkomt, wil je dat weten zodat je actie kunt ondernemen.

Nood- en Amber Alerts gaan zelden uit en alleen in specifieke situaties. Gezien het feit dat de verstoring die ze veroorzaken klein is in vergelijking met de voordelen die ze bieden.

Aanbevolen: