Google Podcasts-app opnieuw ontworpen, nu op iOS

Inhoudsopgave:

Google Podcasts-app opnieuw ontworpen, nu op iOS
Google Podcasts-app opnieuw ontworpen, nu op iOS
Anonim

Waarom dit ertoe doet

Veel mensen gebruiken podcasts als een manier om geïnformeerd en vermaakt te blijven, vooral tijdens de huidige pandemie. Dit is de eerste keer dat Google's eigen Podcasts beschikbaar zijn als iOS-app.

Image
Image

Google heeft een opnieuw ontworpen Google Podcasts-app gelanceerd en deze is nu voor het eerst ook beschikbaar op iOS-apparaten.

Wat is er nieuw: Naast de iOS-app krijgt Google Podcasts for Web ondersteuning voor abonnementen. De app zelf heeft nu drie tabbladen: Thuis, Verkennen en Activiteit. Home geeft je een feed met nieuwe afleveringen, terwijl je eenvoudig toegang hebt tot de shows waarop je bent geabonneerd. Als u op een aflevering tikt om naar te luisteren, krijgt u een lijst met onderwerpen of mensen die in de 'cast' worden genoemd, en u kunt vanuit de lijst snel naar een Google-zoekopdracht over hen gaan.

Het tabblad Ontdekken toont je nieuwe podcasts die verband houden met je interesses, evenals lijsten met populaire. U kunt uw persoonlijke aanbevelingen zelfs rechtstreeks vanaf dit tabblad Verkennen aanpassen. Het tabblad Activiteit wordt gevuld met uw geschiedenis terwijl u de app gebruikt, zodat u weer kunt instappen en kunt zien waar u al naar hebt geluisterd. De luistervoortgang wordt ook op verschillende apparaten gesynchroniseerd, of je nu Android, iOS of internet gebruikt.

Wanneer kan ik het krijgen: iOS-gebruikers kunnen de nieuwe app vandaag downloaden, en Android-gebruikers krijgen het nieuwe ontwerp ergens deze week.

Aanbevolen: