Vier het nieuwe jaar met gratis nieuwjaarssjablonen

Inhoudsopgave:

Vier het nieuwe jaar met gratis nieuwjaarssjablonen
Vier het nieuwe jaar met gratis nieuwjaarssjablonen
Anonim

Nieuwjaar komt aan het einde van een hectische tijd, dus waarom zou u de gratis sjablonen in Microsoft Office niet gebruiken om de feestvoorbereidingen te verlichten? Om ze te vinden, opent u een Office-programma en gaat u naar File > New > Search for Online Templates en typ Nieuwjaar

Probeer ook de beste wintersjablonen van Microsoft voor sjablonen die geschikt zijn voor andere gelegenheden in deze tijd van het jaar.

New Year's Eve of Day Fireworks Menu Template voor Word

Image
Image

Deze nieuwjaarsvuurwerkmenusjabloon voor Microsoft Word is een feestelijke toevoeging aan uw nieuwjaarsfeest. Plaats het bij de versnaperingentafel of plaats het op een dinercouvert voor een leuk maar elegant tintje. Een bijpassende feestuitnodiging (hieronder weergegeven) is ook beschikbaar.

Gelukkig Nieuwjaar bannersjabloon voor uitgever

Image
Image

Versier uw feest met een afdrukbare "gelukkig nieuwjaar" bannersjabloon voor Microsoft Publisher.

Dit type banner wordt afgedrukt op verschillende stukjes papier die je aan elkaar vastmaakt. Het is ook beschikbaar in het paars via dezelfde link, of pas het verder aan zodra je het downloadt.

Chinees Nieuwjaar wenskaartsjabloon voor Word

Image
Image

Deel uw feeststemming met deze Chinese nieuwjaarswenskaartsjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word. Deze levendige afdrukbare vouwt dubbel zodat je er een bericht in kunt opnemen.

Deze sjabloon is nog niet bijgewerkt voor 2021, het jaar van de Ox.

Nieuwjaarsfeest uitnodiging sjabloon of afdrukbaar voor Word

Image
Image

Breng het woord voor uw vieringen met deze sjabloon voor nieuwjaarsfeestuitnodiging voor Microsoft Word.

Deze uitnodigingen worden twee per pagina afgedrukt.

Resolutie werkblad voor het nieuwe jaar

Image
Image

Nieuwjaar draait niet alleen om de feesten; velen van ons maken de balans op van het afgelopen jaar en bedenken een paar manieren om te verbeteren. Het resultaat is meestal een paar resoluties. U heeft meer kans op succes als u ze opschrijft en bijhoudt met deze visueel aantrekkelijke, handige sjabloon.

Aanbevolen: