Gadgets kopen die je niet in de VS kunt krijgen

Inhoudsopgave:

Gadgets kopen die je niet in de VS kunt krijgen
Gadgets kopen die je niet in de VS kunt krijgen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Liefhebbers van hardcore gadgets willen misschien de in China gevestigde websites Alibaba en DHgate bezoeken voor ongebruikelijke items en hoge kortingen.
  • Eén koper zegt dat hij geweldige ervaringen heeft gehad met het kopen van artikelen van Chinese sites.
  • Voor slechts $ 190 kun je een pc kopen die erg op een iMac lijkt.
Image
Image

Het is gemakkelijk genoeg om de nieuwste iPhone of Samsung-telefoon te bestellen, maar voor liefhebbers van hardcore gadgets die iets anders willen en geld willen besparen, is er altijd de mogelijkheid om gadgets rechtstreeks uit China te kopen.

De telefoons, tablets en gadgets die rechtstreeks aan je deur kunnen worden afgeleverd, verschillen op subtiele maar heerlijke manieren van degene die je bij Best Buy kunt ophalen. Het is soms moeilijk om precies te zeggen wat u krijgt en de garantieservice kan vaag zijn. Maar de onzekerheid kan het halve plezier zijn, zeggen sommigen.

"Gadgets uit het buitenland zijn een stuk goedkoper dan de spullen die thuis worden gemaakt, daarom kun je behoorlijk goede deals vinden tegen lage prijzen", Zohar Gilad, de mede-oprichter en CEO van InstantSearch+. "Er is ook meer variatie en je kunt gadgets kiezen die het beste bij je passen."

Te mooi om waar te zijn?

Het doornemen van in China gevestigde sites zoals Alibaba en DHGate levert een aantal intrigerende vondsten op. Voor slechts $ 117,72 kun je een Goophone 6.5 11 Pro Max kopen. Dat lijkt nogal wat, maar de kleine lettertjes zijn een beetje verontrustend. "Het systeem kan nep 64GB/256GB/512GB tonen, en ik zal je het sturen met een 64GB/256GB/512GB doos", schrijft de verkoper.

Gilad zegt dat je het goede met het slechte moet nemen. "Een groot nadeel is dat er geen garantie is voor de kwaliteit van genoemde gadgets, en je kunt binnen een paar weken eindigen met een kapot onderdeel", voegde hij eraan toe. "Ik heb een aantal slechte ervaringen gehad, maar 95% van de tijd is het goed gekomen. Een ander nadeel is de wachttijd - je moet een paar weken wachten voordat de items arriveren."

Image
Image

Op zoek naar een iMac, maar geen zin om het geld uit te geven? Misschien wilt u de alles-in-één pc-vermeldingen op Alibaba bekijken. Voor slechts $ 190 kun je een pc kopen die erg op een iMac lijkt.

Het heeft die beroemde Apple-aluminium-look shell met een 27-inch scherm en i7 4,20 GHz processor. Deze wordt verkocht door de Shenzhen Riguan Photoelectric Co., die kan bogen op "meer dan 5 jaar ervaring als fabrikant in alles-in-één computer".

Voor echte rommelliefhebbers zit het echte goud in de goedkopere artikelen."Ik ben vooral geïnteresseerd in elektronica en technische gadgets zoals batterijen, adapters, horloges en andere allerlei dingen," zei Gilad. "Er zijn ook genoeg sieraden, cosmetica, huishoudelijke apparaten en sportartikelen."

Zin in een harembroek voor heren die op onverklaarbare wijze is versierd met een hoestsirooplabel? Ze kunnen van jou zijn voor slechts $ 22,81, maar zoals bij de meeste items op DHgate zijn er kortingen beschikbaar als je in bulk bestelt. Zowel DHgate als Alibaba behandelen zowel business-to-business als consumententransacties.

Dingen waarvan je niet wist dat ze bestonden

Ik heb talloze uren door de categorieën gebladerd en veel dingen gevonden waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Er is bijvoorbeeld een verrassend grote verscheidenheid aan elektronische vuurwerkshows. Slechts $ 81,15 voor een hele boxset inclusief een externe ontsteker, voor het geval je je dit afvroeg.

DHgate zou ook je bestemming moeten zijn als je op zoek bent naar een laserpointer met 1.715 vermeldingen bij de laatste controle. Sommige van deze lasers lijken behoorlijk krachtig te zijn, zoals dit "militaire" model van $ 108, dat gelukkig een veiligheidsbril bevat.

Een groot nadeel is dat er geen garantie is voor de kwaliteit van genoemde gadgets.

De digitale gangpaden van Alibaba zijn de grot van rare dingen van een Aladdin. Je kunt alles kopen, van een tandartsstoel van $ 900 met een röntgenviewer tot items waar je waarschijnlijk niet op wilt bezuinigen, zoals deze draagbare zuurstofconcentrator van $ 130.

Je artikelen laten verzenden vanuit China lijkt vrij pijnloos te zijn, ook al kan het even duren voordat de spullen aankomen. "Bestellen vanuit het buitenland is een vrij standaard proces met een kleine kans op kapotte spullen," zei Gilad. "Je kunt altijd een vergoeding krijgen, maar het duurt meestal een eeuwigheid."

Zelfs voor Gilad, die zegt dat hij "regelmatig" artikelen uit het buitenland bestelt, zijn er limieten. "Het is goed voor het bestellen van gadgets," zei hij. "Maar ik bestel mijn telefoons, laptops en dure elektronica nog steeds liever bij lokale winkels."

Ik heb persoonlijk mijn oog laten vallen op die alles-in-één pc. Voor slechts $ 190 kun je toch niet fout gaan?

Aanbevolen: