Een verwijdersleutel maken op Chromebook

Inhoudsopgave:

Een verwijdersleutel maken op Chromebook
Een verwijdersleutel maken op Chromebook
Anonim

Wat te weten

  • Om de Delete-toets na te bootsen, gebruikt u de sneltoets Alt+ Backspace, of klikt u met de rechtermuisknop op een item en selecteert uVerwijderen uit het contextmenu.
  • Ontbrekende toetsen: Home (Ctrl+Alt+Pijl omhoog), End (Ctrl+Alt+Pijl omlaag),Page Up (Zoeken+Pijl omhoog), Page Down (Zoeken+Pijl omlaag).
  • Om een functie aan een toets toe te wijzen, klikt u op Time > Settings > Device > Keyboard en klik op het vervolgkeuzemenu van een toets om een andere functie te selecteren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een Chromebook-verwijdertoetsfunctie maakt en toetscombinaties gebruikt om andere ontbrekende Chromebook-sleutels in te halen.

Hoe te verwijderen op Chromebook

Om de functionaliteit van de Delete-toets in Chrome OS na te bootsen, kunt u de volgende sneltoets gebruiken: Alt+ Backspace Deze toetsencombinatie kan worden ingedrukt om een aantal verschillende redenen, zoals het verwijderen van een bestand of het wissen van het teken rechts (of voor) uw knipperende cursor.

De Backspace-toets is daarentegen in wezen de Chromebook-verwijdertoets en u kunt deze gebruiken zonder extra toetsen om het teken links (of achter) uw cursor te verwijderen.

In andere gevallen, zoals wanneer u te maken hebt met bestanden of zelfs een geselecteerd tekstblok, kunt u met de rechtermuisknop op het item klikken dat u wilt verwijderen en vervolgens Verwijderen selecterenuit het contextmenu.

Andere Chromebook-snelkoppelingen

Naast Verwijderen zijn er andere toetsen op traditionele toetsenborden die mogelijk niet beschikbaar zijn op een standaard Chromebook. Gelukkig kunnen de meeste van deze ontbrekende sleutels ook worden nagebootst door de volgende sneltoetsen te gebruiken.

  • Home: Ctrl+Alt+Pijl omhoog
  • End: Ctrl+Alt+Pijl omlaag
  • Page Up: Alt of Zoeken+Pijl omhoog
  • Page Down: "Afbeelding" of Zoeken+Pijl omlaag alt="</li" />

Om een volledige lijst met sneltoetsen beschikbaar in Chrome OS te zien, gegroepeerd op categorie, selecteert u de Bekijk sneltoetsen onder aan de pagina Toetsenbordinstellingen.

Aangepaste sleutels maken op Chromebook

Hoewel u geen aangepaste Delete-toets op uw Chromebook kunt maken, heeft u wel de mogelijkheid om een aantal andere functies toe te wijzen aan een aantal bestaande toetsen.

  1. Log indien nodig in op uw Chromebook.
  2. Klik op de Time indicator in de rechter benedenhoek van het scherm.

    Image
    Image
  3. Wanneer het pop-upvenster verschijnt, klikt u op Instellingen, weergegeven door een tandwielpictogram en te vinden in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  4. De interface voor Chrome OS-instellingen zou nu moeten worden weergegeven. Klik op Device in het linkermenuvenster.

    Image
    Image
  5. Klik Toetsenbord.

    Image
    Image
  6. De instellingen van het Chromebook-toetsenbord zijn nu zichtbaar. Boven aan dit scherm staan Search, Ctrl, Alt, Escape en Backspace, elk vergezeld van een vervolgkeuzemenu. U kunt wijzigen wat deze afzonderlijke toetsen doen wanneer ze worden ingedrukt door een andere waarde te selecteren in het menu van de respectievelijke toets. Dus als u bijvoorbeeld de zoektoets niet vaak gebruikt, maar u mist een Caps Lock-toets op uw Chromebook, klik dan gewoon op het vervolgkeuzemenu en klik vervolgens op Caps Lock

    Image
    Image
  7. Als u tevreden bent met uw updates, klikt u op X in de rechterbovenhoek om de interface Instellingen te sluiten. Je nieuwe toetsenbordtoewijzingen zouden onmiddellijk van kracht moeten worden.

Aanbevolen: