Gesloten Safari-tabbladen en Windows opnieuw openen en toegang krijgen tot de geschiedenis uit het verleden

Inhoudsopgave:

Gesloten Safari-tabbladen en Windows opnieuw openen en toegang krijgen tot de geschiedenis uit het verleden
Gesloten Safari-tabbladen en Windows opnieuw openen en toegang krijgen tot de geschiedenis uit het verleden
Anonim

Wat te weten

  • Een gesloten tabblad ongedaan maken: Ga naar Bewerken > Ongedaan maken Tabblad sluiten, druk op Command + Z, of houd het plusteken rechts van de tabbladenbalk ingedrukt.
  • Of, selecteer Geschiedenis > Laatst gesloten tabblad opnieuw openen, ga naar Geschiedenis en muis boven Recent gesloten, of druk op Shift+ Command+ T.
  • Een gesloten venster herstellen: Ga naar Geschiedenis > Laatst gesloten venster opnieuw openen. Of, Geschiedenis > Heropen alle vensters vanaf de laatste sessie.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u tabbladen of vensters die u per ongeluk in de Safari-webbrowser hebt gesloten, opnieuw kunt openen. U kunt ook de geschiedenislijst gebruiken om sites opnieuw te openen.

Een gesloten tabblad in Safari ongedaan maken

U kunt uw verloren tabblad op vier manieren openen. De eerste is om ofwel Ongedaan maken Tab sluiten te selecteren in het Bewerken menu, of druk op Command+ Z op je toetsenbord.

Image
Image

Je kunt meerdere tabbladen herstellen die je hebt gesloten door de opdracht herhaaldelijk te gebruiken.

Een andere manier om een gesloten pagina opnieuw te openen, is door op het plusteken helemaal rechts op de tabbladenbalk te klikken en vast te houden. Gewoonlijk klik je hier één keer op om een nieuw tabblad te openen, maar als je ingedrukt houdt, wordt een menu geopend met een lijst met degenen die je onlangs hebt gesloten. Selecteer degene die u opnieuw wilt openen.

Image
Image

De derde manier is om Reopen Last Closed Tab te selecteren onder het History menu of druk op Shift +Command +T op je toetsenbord.

Image
Image

Ten slotte kun je een lijst vinden met tabbladen die je onlangs hebt gesloten onder het Geschiedenis menu. Plaats de muisaanwijzer op Recent gesloten om een lijst met pagina's te zien die u opnieuw kunt openen en klik vervolgens op de pagina die u wilt herstellen.

Image
Image

Gesloten Windows herstellen

Als je een Safari-venster sluit, kun je het opnieuw openen, net zoals je een gesloten tabblad opnieuw kunt openen, maar de opdracht staat onder een ander menu. Selecteer Laatst gesloten venster opnieuw openen onder het Geschiedenis menu, of druk op Shift+ Command + T op je toetsenbord.

Image
Image

De opdrachten 'Laatst gesloten venster opnieuw openen' en 'Laatst gesloten tabblad opnieuw openen' delen dezelfde plek in het menu Geschiedenis en de sneltoets. Welke je ziet, hangt af van welke je het laatst hebt gesloten.

Safari Windows opnieuw openen vanaf de laatste sessie

Behalve dat je gesloten Safari-vensters en -tabbladen kunt heropenen, kun je ook alle Safari-vensters openen die open waren de laatste keer dat je Safari afsluit.

Safari kan, net als alle Apple-apps, gebruikmaken van de functie Hervatten van OS X, die werd geïntroduceerd met OS X Lion. Hervatten slaat de status op van alle geopende vensters van een app, in dit geval elk Safari-venster dat u open hebt staan. Het idee is dat je de volgende keer dat je Safari start, verder kunt gaan waar je was gebleven.

Selecteer in het Geschiedenis menu Heropen alle vensters van laatste sessie.

Aanbevolen: