Hoe de Apple Watch u kan helpen uw fitnessdoelen te bereiken

Inhoudsopgave:

Hoe de Apple Watch u kan helpen uw fitnessdoelen te bereiken
Hoe de Apple Watch u kan helpen uw fitnessdoelen te bereiken
Anonim

Fit blijven is een nooit eindigende strijd. Of je nu een doel hebt gesteld om je huidige conditie te behouden of een paar kilo af te vallen, je Apple Watch kan een waardevol hulpmiddel zijn in je zoektocht om dat ongrijpbare fitnessdoel te bereiken. De Apple Watch heeft een aantal ingebouwde fitnessfuncties en nog meer beschikbaar via apps van derden. Ze kunnen je allemaal helpen om fit te worden, fit te blijven en plezier te hebben in het proces.

Image
Image

Weet je niet waar je moet beginnen? Hier volgt een overzicht van hoe uw Apple Watch u kan helpen uw fitnessdoelen te bereiken:

Bottom Line

De eerste stap bij het gebruik van uw Apple Watch als fitnesshulpmiddel is het stellen van een doel. We raden aan om te beginnen met iets waarvan je weet dat je het aankunt. Bijvoorbeeld 350 calorieën per dag verbranden. Hoewel dat een laag aantal lijkt, telt de Apple Watch het aantal calorieën dat je verbrandt door beweging, niet in het algemeen. Dat onderscheidt het doel van andere fitnesstrackers. Die 350 calorieën komen overeen met ongeveer 10.000 stappen per dag voor een persoon van gemiddelde grootte. Dus hoewel je 350 calorieën misschien als een kleine hoeveelheid ziet, verbrand je eigenlijk dezelfde hoeveelheid als iemand anders die 10.000 stappen loopt met zijn Fitbit.

Pas nu het doel aan

Na je eerste volledige week met de Apple Watch, ontvang je een rapport waarin wordt beschreven hoe succesvol je was in het bereiken van dat doel, evenals suggesties voor toekomstige doelen. Als je elke dag dat doel van 350 calorieën hebt gehaald, kan de Apple Watch je aanraden iets ambitieuzers te proberen. Evenzo, als de 350 een beetje te hard bleek, zou de Apple Watch de volgende week iets kunnen voorstellen dat iets lager is.

Elke dag kun je aan de hand van de fitnessringen op de Apple Watch zien hoe ver je van je doel verwijderd bent. We hebben ontdekt dat de fitnessringen behoorlijk motiverend kunnen zijn. Als je werkdag voorbij is en je bent nog steeds niet halverwege, dan weet je dat je misschien moet gaan wandelen. Evenzo, als je de ring al klaar hebt voor de lunch, kun je beginnen met het plannen van een Netflix-binge-sessie voor de avond zonder het schuldgevoel van het missen van een training.

Bottom Line

Als je consequent je doelen bereikt, zal de Apple Watch je altijd zachtjes aansporen om wat harder je best te doen. Kwam je de hele week gemakkelijk aan 500 calorieën per dag? Waarom probeer je volgende week niet voor 510? De toename kan klein zijn, maar als je elke week van het jaar slechts 10 extra calorieën per dag toevoegt, verbrand je 12 maanden later nog eens 500 extra. Kleine verhogingen kunnen in de loop van de tijd een enorm verschil maken, en als u ze geleidelijk bereikt, zult u het verschil nauwelijks merken. Het is veel gemakkelijker dan eerder proberen een moeilijker doel te bereiken, en omdat je je doelen zult bereiken, raak je niet ontmoedigd door het niet halen van doelen die misschien te ambitieus waren.

Breng de "Stand Up"-melding naar het volgende niveau

Een geweldige fitnessfunctie van de Apple Watch is de "sta op" -melding. Het idee achter de boodschap is om ervoor te zorgen dat je minstens één keer per uur opstaat. Heel wat van ons werken aan een bureau waarbij we het grootste deel van de dag achter een computer zitten. De "sta op"-melding laat je weten wanneer je een uur hebt gezeten en stelt voor om in plaats daarvan een minuut op te staan.

Telkens wanneer je Apple Watch suggereert dat je moet gaan staan, moet je van de gelegenheid gebruik maken om een wandeling te maken - alles wat je zal helpen het doel te bereiken van bijvoorbeeld 250 stappen per uur. Nogmaals, 250 stappen per uur lijken misschien een klein bedrag, maar als je het vermenigvuldigt met een werkdag van acht uur, kom je uit op 2000 stappen meer dan je zou hebben gedaan als je aan je bureau was blijven zitten.

Gebruik de trainingsfunctie

Een van de krachtigste functies van de Apple Watch is de trainingstool. Net als uw dagelijkse doelen, kunt u een trainingsdoel instellen voor een bepaalde activiteit. Je kunt in re altime zien hoeveel calorieën je verbrandt, zodat je een idee krijgt van wat een 'goede' training is in plaats van een gewone training.

Nog beter, wanneer je een training start, kun je zien wat je geschiedenis is met die specifieke training. Het is geweldig om je training in perspectief te plaatsen, en net als bij wekelijkse doelen, is het een gemakkelijke manier om jezelf geleidelijk te pushen. Was je laatste run 3 mijl? Waarom probeer je vandaag niet 3,1 mijl? Het is een kleine verhoging, maar nogmaals, voeg om de paar dagen.1 toe en je loopt in een mum van tijd een extra mijl. Als je een Apple Watch Series 2 hebt, heb je ook de mogelijkheid om met je horloge te zwemmen en van dezelfde voordelen te genieten.

Download enkele apps

De ingebouwde fitness-apps in de Apple Watch zijn geweldig, maar er zijn een heleboel geweldige apps van derden die je kunnen helpen je workouts naar nog grotere hoogten te tillen.

Nike+ Run Club

Met de Apple Watch Series 2 werkte Apple samen met Nike aan een geheel nieuwe Nike-versie van het horloge. U hoeft de Nike+-versie niet te bezitten om te profiteren van de functies van de app. Met de app kun je verbinding maken met Nike's wereldwijde hardloopcommunity, je runs registreren en concurreren met vrienden die de service ook gebruiken.

Fitstar Yoga

Als je van yoga houdt maar een hekel hebt aan yogastudio's, dan kan de Fitstar-app een geweldige manier zijn om je oplossing te vinden. De Fitter yoga-app laat je poses direct om je pols zien, voor een visuele coach die overal werkt, van je hotelkamer tot je woonkamer. De app geeft ook informatie, zoals hoeveel tijd er nog in je sessie zit, en stelt je in staat om tijdens een training te spelen, te pauzeren of heen en weer te gaan.

WaterMinder

Net zo belangrijk als het krijgen van wat cardio gedurende de dag, is het drinken van wat water. De Waterminder-app doet precies hoe het klinkt: het houdt je waterverbruik in de gaten. Je moet alles handmatig invoeren, wat problematisch kan zijn als je vergeetachtig bent, maar als je het je herinnert, kan de app je laten weten of je genoeg water hebt gedronken voor de dag en je aanraden een extra glas te pakken als je niet genoeg gehydrateerd.

WORTEL Fit

Heb je in de eerste plaats motivatie nodig om te sporten? Doen we niet allemaal. De CARROT Fit-app stimuleert je om overdag te trainen en biedt trainingen van 7 minuten die perfect passen tussen vergaderingen op je kantoor of tijdens een korte pauze in je Netflix-binge-sessie.

Zeven

Seven is een andere geweldige optie voor mensen die hun trainingen snel moeten houden. De app toont lichaamshoudingen voor dingen als push-ups en squats en coacht je door een training van 7, 14 of 21 minuten. Het kan geweldig zijn als je onderweg bent, maar toch een paar minuten wilt trainen.

Aanbevolen: