De 9 beste Amazon-apparaten, getest door experts

Inhoudsopgave:

De 9 beste Amazon-apparaten, getest door experts
De 9 beste Amazon-apparaten, getest door experts
Anonim

The Rundown Beste voor tv: Beste om te lezen: Beste voor Alexa: Beste Smart Hub: Beste voor Muziek: Beste Universeel: Beste voor Oefening: Beste voor Kinderen: Beste Smart Plug:

Beste voor tv: Amazon Fire TV Cube

Image
Image

De 2e generatie Fire Cube is indrukwekkend vanwege zijn verbeterde snelheid ten opzichte van de eerste editie, dankzij de sterke hexa-coreprocessor en het vermogen om 4K Ultra HD-content te streamen met vrijwel geen vertragingen. Het wordt ook ondersteund door Dolby Vision. De Fire Cube is het streamingapparaat van Amazon en hoewel het de afstandsbediening van je tv misschien niet volledig vervangt, is het een serieus indrukwekkende toevoeging aan je home-entertainmentsysteem.

Vraag Alexa om te spelen vanaf je Netflix- of Prime Video-accounts, of om over te schakelen naar voetbal. Zelfs als de tv uit staat, is spraakbediening via Alexa nog steeds mogelijk om de lichten uit te doen, het weer te bekijken of een ander commando. De installatie is eenvoudig en de Fire Cube zelf is onopvallend genoeg om in elk home entertainment-apparaat te passen. Hoewel we graag de optie zouden zien om advertenties van het startscherm te verwijderen, is dit over het algemeen het beste Amazon-product voor je tv.

Image
Image

Beste om te lezen: Amazon Kindle Paperwhite 2018

Image
Image

De Kindle is al lang een favoriet bij lezers overal, maar de nieuwste Kindle Paperwhite is de upgrade waard. Het is nu waterdicht, niet alleen waterbestendig, en is het dunste model tot nu toe. In combinatie met een schitteringsvrij scherm van 300 PPI is er nu geen excuus meer om niet serieus te lezen aan het zwembad of op het strand.

The Paperwhite wordt aangeboden in Black of Twilight Blue, samen met de optie van 8 GB of 32 GB opslag. Het kan ook worden gekoppeld aan Audible om van je Kindle een audioboek te maken, en dankzij wifi en mobiele connectiviteit kun je altijd je volgende boek downloaden.

Kindle beweert dat de batterij zes weken meegaat, maar dat is gebaseerd op een half uur lezen per dag zonder draadloze verbinding. In de praktijk zullen enthousiaste lezers de batterij waarschijnlijk binnen enkele dagen gebruiken, niet weken.

Image
Image

Beste voor Alexa: Amazon Echo Dot (4e generatie)

Image
Image

De nieuwste Amazon Echo (de 4e generatie van de vlaggenschip slimme luidspreker) wordt standaard geleverd met een zeer handig, ingebouwd protocol waarmee hij kan functioneren als een echte slimme hub: Zigbee. Zigbee-ondersteuning betekent dat de nieuwe Echo Dot apparaten zoals slimme thermostaten en slimme gloeilampen direct en naadloos kan bedienen, waardoor het een breed compatibele en gebruiksvriendelijke keuze is voor een slimme hub. Door de functionaliteit van de vorige Echo en Echo Plus te combineren, hoeft u geen afzonderlijke apparaten meer te kopen; alles wat je nodig hebt om je geïntegreerde slimme huis te bouwen, zit in deze gloednieuwe Echo.

Het esthetische ontwerp is ook gloednieuw, samen met een aantal prestatie-upgrades. De 4e generatie heeft het cilindrische uiterlijk van eerdere modellen gedumpt in plaats van een slank ogend (en een soort schattig) bolvormig ontwerp. Dit is niet alleen een visuele upgrade: het verbetert ook de geluidskwaliteit. Deze schattige bol is ook verkrijgbaar in drie kleurvariaties: houtskool, gletsjerwit en schemerblauw. Het ziet er een beetje meer premium uit, past in allerlei soorten decor en heeft die kenmerkende lichtverloopring, nu aan de onderkant van het apparaat.

"De nieuwe Echo Dot is een geweldige luidspreker voor een geweldige prijs … voor nieuwe kopers is het een goed idee. " - Erika Rawes, producttester

Beste Smart Hub: Amazon Echo Show 8 (1e generatie, release 2019)

Image
Image

De Echo Show 8 is een geweldige slimme thuishub, dankzij het grote 8-inch HD-scherm, intuïtieve bediening en ingebouwde privacybescherming. De nieuwste editie van de Echo Show-familie van thuishubs, de 8 is een perfecte mix van de kleinere Show 5 en de grotere Show, met een 10”-scherm.

Koppel de Show 8 met je Amazon Photo-account om van je schermachtergrond een gepersonaliseerd fotoalbum te maken, bedien je smart home-apparaten verbaal of via het scherm en creëer aangepaste ochtendupdates en nieuwsverslagen om je dag te beginnen en te eindigen.

Het kan ook dienst doen als entertainmentscherm voor het afspelen van Prime Video, muziek of om je door recepten te leiden. Het is ook erg handig voor bellen en videogesprekken, maar dit laatste is momenteel beperkt tot vrienden en familie die ook Echo Shows hebben - we zouden graag zien dat ze Skype- of Zoom-enabled worden.

Beste voor muziek: Amazon Echo Studio

Image
Image

De Echo Studio levert een eersteklas surround sound-ervaring, dankzij vijf luidsprekers verpakt in een esthetisch aangenaam rond ontwerp, geholpen door Dolby Atmos-technologie. Amazon's eerste intrede op de markt voor premium luidsprekers voor thuis biedt een scherp, helder geluid en past zich aan de akoestiek van de kamer aan.

Alexa is natuurlijk ingeschakeld in de Echo Studio en je kunt je muziek ook bedienen met je stem. Gelukkig is dit niet beperkt tot Amazon Music-Pandora, Spotify, Tidal en zelfs Apple Music worden allemaal ondersteund. Met een abonnement op Amazon Music HD zet je ook de sluizen open voor meer dan 50 miljoen nummers in de collectie.

Hoewel de Echo zeker een indrukwekkend product is, kan het grotere formaat een beetje overweldigend zijn in kleinere kamers. De surround sound-markt is ook al zo verzadigd met kwaliteitsproducten, dat het interessant zal zijn om te zien hoe de Echo het doet.

Beste voor alle doeleinden: Amazon Echo (4e generatie)

Image
Image

De nieuwste Amazon Echo (de 4e generatie van de vlaggenschip slimme luidspreker) is de grote broer van de Echo Dot en is ook voorzien van Zigbee, wat betekent dat hij direct klaar is om het brein van je slimme thuisconfiguratie te worden. Alexa-functionaliteit betekent dat het intuïtief, krachtig en gebruiksvriendelijk is, en het is ook een fantastische slimme luidspreker op zich (verbeterd door het nieuwe bolvormige ontwerp).

Dat esthetische ontwerp, net als de Dot's, schuwt de oude cilindrische vormfactor voor een visueel aantrekkelijke bol, met de ring van het indicatielampje naar de bodem verplaatst. Het verlicht zacht het oppervlak waarop het staat, en de nieuwe Echo past in vrijwel elke kamer of in elk decor.

De Alexa-functionaliteit is ook beter dan ooit, wat betekent dat je vragen kunt stellen, het weer kunt bekijken en nog veel meer (Amazon heeft een Alexa-bibliotheek gebouwd met meer dan 50.000 vaardigheden). Maar de echte opvallende eigenschap hier, in onze ogen, is de luidsprekeropstelling. De Echo heeft een 3-inch neonadium woofer en dubbele 0,8-inch tweeters, wat betekent dat hij een extra tweeter heeft in vergelijking met zijn voorganger. In haar recensie noemt Erika de uitzonderlijke Dolby-luidsprekers en het vermogen van de Echo om de geluidsuitvoer aan te passen aan de vorm en contouren van een kamer.

"Een waardevolle investering, de nieuwe Echo ziet er beter uit, klinkt beter en presteert beter in zowat elke categorie. " - Erika Rawes, producttester

Beste voor lichaamsbeweging: Amazon Echo Buds

Image
Image

Amazon's Echo Buds komen voor Apple's AirPods, en we zien zeker enkele voordelen met de draadloze oordopjes van Amazon. De slanke, zwarte oordopjes zijn comfortabel om te dragen, dankzij een aanpasbare pasvorm, en de ingebouwde Bose Active Noise Reduction-technologie vermindert ongewenst achtergrondgeluid, waardoor de geluidskwaliteit helder en dynamisch wordt.

De Echo Buds zijn compatibel met Alexa, via de Alexa-app, zodat je handsfree volledige spraakbediening hebt. Hoewel de levensduur van de batterij redelijk is en tot vijf uur muziekweergave biedt per volledige lading, is dit niet zo lang als sommige van de andere draadloze oordopjes op de markt.

Beste voor kinderen: Amazon Echo Glow

Image
Image

Als je je kinderen voorzichtig wilt laten kennismaken met slimme huistechnologie en Alexa, overweeg dan de Echo Glow. Het is een eenvoudig, maar slim nachtlampje dat van kleur kan veranderen. Hoewel het via de app met Alexa wordt gekoppeld, heeft de Glow geen ingebouwde Echo, en we zijn blij te zien dat Amazon privacy voorop stelt.

Ochtendwekkers kunnen worden ingesteld via Glow, en de Rainbow Timer-functie, die de tijd aftelt door van kleur te veranderen, is handig om routines te helpen ontwikkelen. De leuke kleurveranderende instellingen zijn populair bij kinderen, zoals de kampvuurmodus en de kleurenstroom, en we kunnen zeker zien hoe de Glow creativiteit kan inspireren tijdens speeltijd.

Beste slimme stekker: Amazon Echo Flex

Image
Image

De Echo Flex is een compacte Echo die op elk stopcontact in uw huis kan worden aangesloten, zodat u het bereik van Echo naar extra kamers kunt uitbreiden. Hoewel het misschien overdreven lijkt, is de Flex een budgetvriendelijke manier om het bereik van uw slimme huis uit te breiden, en zijn kleine formaat maakt het onopvallend. Ondanks dat het klein is, werkt het goed voor spraakbesturing en is het een gemakkelijke manier om Alexa in extra delen van je huis te brengen.

De Flex wordt ook geleverd met een USB-poort, wat handig is voor het opladen van telefoons of apparaten, of het kan ook worden gebruikt voor een van de accessoires van de Flex, die apart kan worden gekocht, zoals een bewegingssensor of een nachtkastje licht.

Aanbevolen: