Populaire tags voor Instagram die je zou moeten gebruiken

Inhoudsopgave:

Populaire tags voor Instagram die je zou moeten gebruiken
Populaire tags voor Instagram die je zou moeten gebruiken
Anonim

Voor veel Instagram-gebruikers is het verkrijgen van likes en volgers essentieel. Een fundamentele manier om de zichtbaarheid van uw berichten te vergroten, is door ze te taggen met relevante hashtags, zodat gebruikers die op trefwoorden zoeken met de zoekfunctie van Instagram uw inhoud zullen ontdekken. Hier zijn enkele populaire tags die ervoor zorgen dat je Instagram-berichten een groter publiek krijgen.

Image
Image

Bottom Line

Als je een foto van je slapende hond plaatst en de hashtag "dog" in je bijschrift toevoegt, kunnen andere gebruikers die naar dog zoeken je foto tegenkomen en posten, deze leuk vinden en erop reageren, of zelfs beginnen Volg jou. Als je consequent relevante en populaire hashtags toevoegt, kun je je inhoud bovenaan de zoekresultaten houden, je kansen vergroten om likes en volgers te krijgen en zelfs op Instagram's Explore-pagina terechtkomen.

Populaire hashtags

Hoewel populaire hashtags altijd veranderen als gevolg van actuele gebeurtenissen en nieuwe trends, zijn hier enkele eeuwige favorieten.

Liefde

Love blijft een van de meest populaire en meest gebruikte Instagram-hashtags. Mensen voegen love toe aan veel soorten inhoud en gebruikers zoeken er regelmatig naar. Instagram-bezoekers staan altijd open voor schoonheid en positiviteit.

Mooi

Met zoveel uitzonderlijke filters die een gewone foto of video er buitengewoon uit kunnen laten zien, is beautiful een populaire manier om aantrekkelijke fotografie of cinematografie op Instagram te beschrijven.

Zomer

Zomer lijkt ieders favoriete seizoen op Instagram te zijn. Van strandfoto's tot roze-en-oranje zonsondergangen, zomer begeleidt prachtige fotografie, strandtaferelen en andere leuke zomeractiviteiten.

Schattig

Dus, je hond slaapt, en je denkt dat het best schattig is, toch? Plaats een foto van je harige vriend en voeg cute toe. Wanneer Instagram-gebruikers cute zoeken, vinden ze een schat aan schattige dieren, baby's en meer schattigheid.

Ik

Instagram is de beste selfie-site. Iedereen ziet er goed uit met een fotofilter en het is gemakkelijk om een willekeurige foto van jezelf te maken, me toe te voegen en likes van je volgers te verzamelen.

Meisje

Veel jonge mensen posten graag flatterende foto's van zichzelf. Het toevoegen van girl is een betrouwbare manier om positieve feedback te genereren.

TBT

TBT staat voor "Throwback Thursday", en veel mensen vinden het leuk om oude foto's te vinden en deze samen met de TBT-hashtag te plaatsen. Deze berichten uit het verleden zijn leuk en universeel populair.

IGers

Gebruikers voegen IGers toe aan verschillende berichten. Afkorting van 'Instagrammers', mensen gebruiken IGers om elke foto die ze zien als iconisch of representatief voor hun 'merk' te markeren.

Instagood

Instagood beschrijft elke foto of video die volgens de poster bijzonder goed is gedaan. Als je Instagood toevoegt, ben je trots op je bericht.

Instacollage

Sommige gebruikers worden creatief en combineren meer dan één foto met een andere app voor het maken van collages voordat ze deze uploaden naar Instagram. Het toevoegen van Instacollage geeft aan dat de volgende post uniek en creatief is.

Latergram

Gebruik latergram wanneer je een foto of video op een later tijdstip plaatst in plaats van direct.

PhotoOfTheDay

De originele PhotoOfTheDay-poster koos een populaire foto uit deze taggroep en nam deze op in een online galerij, een soort wedstrijd. Tegenwoordig voegen mensen PhotoOfTheDay toe om een foto aan te geven waar ze bijzonder trots op zijn.

Instamood

Voel je je verdrietig, blij, boos, verward of een andere emotie? Maak een foto of video die je huidige gemoedstoestand weergeeft en voeg instamood toe om mensen te laten zien hoe je je voelt.

Tweegram

Veel mensen gebruiken een app genaamd Tweegram om tegelijkertijd een Instagram-foto te plaatsen en de foto op Twitter te tweeten, waar ze ook een bericht van 280 tekens kunnen invoeren. Als u Tweegram toevoegt, geeft dit aan dat u de Tweegram-app gebruikt.

iPhoneAsia

Instagram-gebruikers in Oost-Azië begonnen aanvankelijk iPhoneAsia te gebruiken voor hun berichten, maar veel mensen in de VS gebruiken deze tag ook.

Alleen iPhone

Sinds Instagram zijn Android-app heeft gemaakt, gebruiken sommigen iPhoneOnly om aan te geven dat ze een iPhone hebben gebruikt om hun foto of video te maken.

LiveAuthentic

Veel gebruikers voegen graag LiveAuthentic toe aan hun berichten wanneer ze een natuurfoto delen of een artistieke fotostijl weergeven.

VSCO of VSCOCam

Nee, dat is geen internetacroniem! VSCO is de naam van de best beoordeelde app-gebruikers voor het bewerken van foto's waarmee ze graag werken voordat ze foto's op Instagram plaatsen. VSCO-fans laten hun volgers graag weten dat ze VSCO hebben gebruikt op hun Instagram-berichten, dus voegen ze de VSCO-tag toe.

[Stadsnaam]

Als je meer interesse van lokale volgers wilt wekken, probeer dan je berichten te taggen met de dichtstbijzijnde grote stad. Als u bijvoorbeeld in de buurt van Austin, Texas bent, voegt u tags toe zoals austin of austintx.

Meer over hashtags

Als je meerdere hashtags in je Instagram-bijschrift gebruikt, probeer ze dan te scheiden van het eigenlijke bijschrift, zodat het er niet rommelig en moeilijk leesbaar uitziet. Typ uw bijschrift en maak vervolgens meerdere regeleinden, waarbij u de hashtags aan het einde plaatst. Sommige gebruikers plaatsen punten aan het begin van hun regeleinden om de ogen van de kijker naar de hashtags te leiden.

Ga naar Top-Hashtags om op de hoogte te blijven van de huidige hashtags en kijk wat er nieuw en trending is.

Aanbevolen: