Hoe Netflix Roulette te spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Netflix Roulette te spelen
Hoe Netflix Roulette te spelen
Anonim

Wat te weten

  • Navigeer naar de Reelgood.com Netflix Roulette-tool in een webbrowser en selecteer een voorkeursgenre. Kies films en tv-programma's.
  • Selecteer een minimale IMDB- of Reelgood-beoordeling, of geen beoordeling, en selecteer Spin. Selecteer Nu kijken om direct naar de inhoud te gaan, of Spin Again.
  • Klik op Add More Services om HBO-, Amazon Prime-, Hulu- en Disney+ content toe te voegen aan je Reelgood Roulette-tool.

Netflix Roulette is een online randomizer-tool die een show of film voor je kiest op basis van een paar belangrijke details die je invoert. Deze tool wordt aangeboden door Reelgood, een hub voor entertainmentstreaming waarmee u inhoud op uw favoriete streamingplatforms kunt zoeken en ontdekken.

Netflix Roulette gebruiken

Je hoeft je niet te registreren voor een gratis Reelgood-account om Netflix Roulette te gebruiken, maar je kunt je er misschien wel voor aanmelden als je van plan bent het regelmatig te gebruiken. U kunt uw streamingdiensten koppelen aan uw Reelgood-account en vervolgens een tv-programma of film op Reelgood selecteren om naar uw bijbehorende streamingdienst te gaan waar u deze kunt bekijken.

  1. Navigeer naar reelgood.com/roulette/netflix in een webbrowser.

    Image
    Image
  2. Selecteer het genre waarin je geïnteresseerd bent in de vervolgkeuzelijst.

    Je kunt maar één genre tegelijk selecteren.

    Image
    Image
  3. Vink de TV Shows checkbox en de Movies checkbox aan of uit, afhankelijk van of je geïnteresseerd bent in het kijken naar een show, een film, of beide.

    Image
    Image
  4. Selecteer de minimale ratingscores die u wilt uit de IMDB vervolgkeuzelijst of de Reelgood vervolgkeuzelijst.

    Selecteer No Score als je openstaat voor suggesties voor tv-programma's of films, ongeacht hun beoordelingen.

    Image
    Image
  5. Selecteer SPIN.

    Image
    Image
  6. Selecteer Nu kijken om direct naar Netflix te gaan waar je het kunt bekijken, of selecteer Spin Again.

    Image
    Image

Hoe u andere streamingdiensten aan uw roulette kunt toevoegen

Als je meer tv-programma's en films van andere diensten dan Netflix wilt zien, kun je eenvoudig Amazon Prime Video, Hulu, HBO, Disney+ en meer toevoegen aan je roulette.

  1. Selecteer Add More Services in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Selecteer de plus (+) naast een streamingdienst om ze aan je roulette toe te voegen. Alle streamingdiensten die u toevoegt, worden paars gemarkeerd. Als u van gedachten verandert om er een toe te voegen, selecteert u het gewoon opnieuw om het te verwijderen.

    Image
    Image

    Als je ze allemaal aan je roulette wilt toevoegen, selecteer dan + Alles toevoegen in de rechterbovenhoek.

  3. Selecteer SAVE onderaan.

    Image
    Image
  4. Je wordt teruggebracht naar de Roulette-pagina en de logo's van alle streamingdiensten die je zojuist hebt geselecteerd, verschijnen bovenaan het scherm.

Aanbevolen: