Hoe Monster Legends te spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Monster Legends te spelen
Hoe Monster Legends te spelen
Anonim

Monster Legends is een multiplayer-RPG. De basisgameplay is gemakkelijk te leren, met de in-game gids. Toch heeft Monster Legends complexe en uitdagende aspecten. Hier is een gids voor het navigeren door deze populaire MMO, van het bouwen van je eerste habitat tot het opnemen van je team tegen andere spelers over de hele wereld.

Deze informatie is van toepassing op Monster Legends op Facebook in een webbrowser en in de iOS- en Android-apps van de game.

Image
Image

Ontwikkel je eiland

Je bent de wereld van Monster Legends binnengegaan en je staat te popelen om het slagveld te betreden. Niet zo snel! Stel een leger van beesten samen voordat je aan vechten denkt. Om dit te bereiken, begin je met het bouwen van je eigen Monster Paradise.

Het eiland waar het spel begint, is je thuisbasis. Het is het centrum van operaties voor het creëren, voeden, trainen en kweken van je monsters, van schattige jongen tot krachtige beesten die klaar zijn om alle nieuwkomers aan te pakken.

Een Monster Master genaamd Pandalf begroet je wanneer je het spel voor de eerste keer start, en leidt je door de eerste stappen om aan de slag te gaan met je eerste monster.

Let goed op deze wijsgeer met witte baard. U wilt begrijpen hoe u deze taken in de toekomst kunt uitvoeren. Volg de gestructureerde mijlpalen die Pandalf voor je stelt totdat je je comfortabel genoeg voelt om je eigen pad te kiezen.

Image
Image

Bouw Habitats

Monsters kunnen niet doelloos over je eiland zwerven. Ze hebben een woonruimte nodig die aan hun behoeften voldoet. Koop habitats in de in-game winkel om monsters te huisvesten. Elke habitat is afgestemd op een specifiek element en past bij bepaalde rassen. Een Firesaur heeft bijvoorbeeld een Fire Habitat nodig om te overleven en te groeien.

Habitats worden betaald in goud en de meeste hebben een minimumniveau-vereiste. Nadat je een leefgebied hebt gekocht, kies je een geschikt perceel op je eiland waar je het kunt bouwen.

Image
Image

Hatch Monsters

Koop monstereieren via de winkel of win ze op andere manieren, zoals promoties.

Elk van de beschikbare monsters in de winkel heeft verschillende belangrijke details. Deze details omvatten hoe zeldzaam ze zijn, hoeveel inkomsten ze kunnen verdienen terwijl ze op het eiland zijn en welk type habitat ze nodig hebben.

Zodra je een ei hebt gekocht, wordt het automatisch in je broederij geplaatst en kies je wanneer je met het uitkomen wilt beginnen. Als de broederij vol is, wordt je nieuwe ei opgeslagen. Nadat je ervoor hebt gekozen om een ei uit te broeden, verkoop je je monster of plaats je het in een geschikte habitat.

Image
Image

Voedsel- en voermonsters kweken

Om je monsters te laten stijgen en sterker te laten worden, moeten ze eten. Hoe groter ze worden, hoe meer ze consumeren. Het kopen van voedselpakketten in de winkel kan onbetaalbaar zijn, waardoor je een stal hongerige beesten en een lege portemonnee overhoudt.

Dit is waar je startboerderij binnenkomt. Hij is beschikbaar voor 100 goud en kan worden geüpgraded als je hogere niveaus bereikt. Verbouw op je boerderij verschillende soorten voedsel tegen een redelijke vergoeding, waarbij elke schepel of gewas een vooraf bepaalde hoeveelheid tijd nodig heeft om klaar te zijn. Versnel het groeiproces als je bereid bent afstand te doen van wat extra goud.

Af en toe moet je wat goud of edelstenen overhevelen, omdat het kweken van het soort voedsel dat je op een bepaald moment nodig hebt misschien geen optie is.

Image
Image

Hoewel je verschillende andere soorten gebouwen op je eiland kunt ontwikkelen, zijn er veel die geavanceerde niveaus en veel geld nodig hebben. Het is een goed idee om Worker's Huts meteen aan te schaffen. Deze handige structuren ontsluiten de mogelijkheid om meerdere taken tegelijk uit te voeren.

Image
Image

Naarmate je verder komt als Monster Master, zal je oorspronkelijke eiland niet groot genoeg zijn om je leefgebieden, boerderijen en andere gebouwen te huisvesten. Overweeg op dit moment extra eilanden aan te schaffen door op het FOR SALE-teken op onbewoonde gebieden te klikken. Kies de selectie die bij uw budget past.

Image
Image

Avontuurlijke kaartgevechten

Zodra je wat monsters hebt uitgebroed en ze een beetje hebt geëgaliseerd, probeer dan je hand in de strijd. Om te beginnen, selecteer je de Battles-knop, meestal in de linkerbenedenhoek van het scherm. Kies vervolgens Adventure Map.

Image
Image

Je wordt naar een eiland gebracht met tien genummerde landingspunten, die elk een gevecht vertegenwoordigen waarin je het opneemt tegen een reeks vijanden. Spring van gevecht naar gevecht terwijl de gevechten steeds zwaarder worden. De laatste stap is om de baas op dat eiland te veroveren.

Kies ervoor om je team voor elk gevecht te veranderen, door verschillende monsters uit je leefgebieden in te voegen voor een betere matchup. Monster Legends maakt gebruik van een turn-based vechtsysteem, waardoor je een actie moet kiezen voor elk beest wanneer het hun beurt is. Deze actie kan een aanval of genezingsvaardigheid zijn, een spreuk, het gebruik van een item of een pass zodat je wat uithoudingsvermogen kunt herstellen.

De strategische beslissingen die je tijdens elke beurt neemt, evenals hoe je je team voorbereidt voordat de eerste slag wordt geslagen, kunnen het verschil zijn tussen winnen of verliezen.

Image
Image

Naarmate je beter weet welke acties je op bepaalde punten moet ondernemen, zal je bekwaamheid als Monster Master groeien en je voorbereiden op de uiteindelijke multiplayer-schermutselingen die worden aangekondigd als het beste deel van het spel. Met elke triomf doe je ervaring en rijkdom op. Naarmate je van eiland naar eiland gaat, worden de tegenstanders harder, en dat geldt ook voor de beloningen.

Je mag na elke overwinning een roulettewiel draaien om kans te maken op extra bonussen, waaronder monstereieren, edelstenen en andere nuttige goodies.

Verken kerkers

Nadat je genoeg ervaring hebt opgedaan om niveau 8 te bereiken, begin je met het verkennen van kerkers, waar elk gevecht uit drie rondes bestaat in plaats van één.

Er zijn meerdere kerkers, elk genoemd naar hun respectieve beloningstype. De Rune Dungeon beloont bijvoorbeeld overwinnaars met Life, Stamina, Strength en andere runentypen die de eigenschappen van een monster verbeteren. De Food Dungeon biedt de mogelijkheid om grote hoeveelheden voedsel voor je beesten op te slaan.

Door deze kerkers te navigeren, moet je het opnemen tegen een aantal formidabele vijanden. De uitbetaling is het risico waard zolang je monsterteam de uitdaging aankan.

Veel meer plezier met multiplayer (PvP)

Hoewel er veel plezier te beleven v alt bij het spelen van deze Monster Legends-solocomponenten, komt de echte opwinding wanneer je niveau 10 bereikt en deelneemt aan player-versus-player (PvP)-gevechten. Je krijgt de taak om je PvP-aanvals- en verdedigingsteams te configureren, vijanden te zoeken en ervoor te kiezen om te vechten.

Spelers vechten tegen elkaar om hoger op de ranglijst van Monster Legends te komen en hun competities te winnen. Ze kunnen ook goud en voedsel stelen van de verslagen tegenstander als buit van de overwinning. Win of verlies trofeeën als gevolg van multiplayergevechten.

Strategie en voorbereiding spelen een grotere rol in PvP, dus ga voorzichtig te werk totdat je je klaar voelt voor het grote podium.

Hoe krijg je goud en edelstenen

Verwerf goud en edelstenen op een aantal manieren, waaronder het verslaan van je NPC en vijanden van echte spelers of geld verdienen met inactieve monsters in hun leefgebieden. Er zijn andere methoden om kostbare edelstenen te verdienen, waaronder het bekijken van promotievideo's of advertenties wanneer daarom wordt gevraagd. U kunt aanbiedingen krijgen van externe adverteerders die u vragen enquêtes in te vullen, u aan te melden voor services en meer in ruil voor edelstenen of andere items.

Monster Legends promoot ook interactie op sociale media, met name op Facebook, en beloont vaak spelers die ervoor kiezen hun prestaties en bijgewerkte status te delen met edelstenen. Als je niet kunt wachten, kun je een in-game aankoop doen voor meer goud.

Aanbevolen: