Wat is Monster Legends?

Inhoudsopgave:

Wat is Monster Legends?
Wat is Monster Legends?
Anonim

Monster Legends is een multiplayer-rollenspel waarin je een leger monsters van niet-uitgekomen eieren opvoedt tot formidabele vechters, en je beesten vanaf het begin voorbereidt op het slagveld.

Met honderden beschikbare monsters (elk met een unieke vaardigheden) en de mogelijkheid om nieuwe hybride soorten te kweken en te creëren, voert vrijwel elke speler in deze robuuste RPG het bevel over zijn elitetroepen.

Image
Image

Waar gaat de Monster Legends-game over?

Speelbaar in een webbrowser via Facebook of in de Android- en iOS-apps, laat Monster Legends je je leger van speciaal opgeleide beesten inzetten tegen computergestuurde vijanden en miljoenen spelers van over de hele wereld.

Naarmate je vordert in je rol als Monster Master, verbeter je een aangepast Monster Paradise waar je wezens verblijven in speciaal gemaakte habitats. Het is op dit eiland waar je je monsters voedt, hun training faciliteert en ze kweekt tussen de strijd aan of het aangaan van speurtochten en andere minigames om ervaring en kostbare buit op te doen.

Beschikbaar in verschillende populaire talen en gratis te spelen, de turn-based gevechten van Monster Legends zijn vergelijkbaar met traditionele RPG-gevechten en vereisen een strategische geest en zorgvuldige planning wanneer je hogere niveaus bereikt. Naarmate je team sterker wordt, groeit ook het vermogen om deel te nemen aan een bevredigende speler-tegen-speler-actie.

Met wekelijks nieuwe monsters, items en voortgangspaden en een redelijk diepgaande game-engine, biedt Monster Legends langdurig plezier voor iedereen die ervoor kiest om zich te committeren.

Hoe te beginnen

Monster Legends kan worden gespeeld op Facebook of via een app. Welke methode u ook gebruikt, het proces is eenvoudig en u kunt binnen enkele minuten aan de slag.

Wanneer je het spel voor de eerste keer opent, begroet Pandalf, de monstermeester met lange baard, je. Hij geeft je een stapsgewijze inleiding over hoe je je eiland kunt ontwikkelen.

  • Stap 1: Een habitat bouwen: Pandalf begeleidt je bij het kopen en opzetten van een Fire Habitat op je eiland, het enige type habitat dat beschikbaar is voor spelers van niveau 1.
  • Stap 2: Een monster maken: Nadat je een leefgebied hebt, maak je je eerste monster door een Firesaur-ei te kopen en te wachten tot het uitkomt. Eenmaal uitgekomen, plaats je je nieuwe monster in de Fire Habitat.
  • Stap 3: Je monster voeren: Je Firesaur is misschien schattig op niveau 1, maar het heeft niet veel zin in een gevecht. Pandalf begeleidt je door hem te voeren, zodat hij ervaringspunten krijgt en sterker wordt.
  • Stap 4: Een boerderij bouwen: Monstervoedsel is niet gratis, dus door een boerderij op je eiland te bouwen, kun je voedsel verbouwen. Het eerste item dat je gaat maken zijn de staarten van Blue Lizard (yum!).

Het is op dit punt waar de inleidende tutorial eindigt en Pandalf je in je eentje laat spelen, waarbij je wordt geïnstrueerd om je eiland uit te breiden met meer monsters. Hij is nooit ver weg, want een klik of tik op de Goals-knop leidt je door de aanbevolen stappen, waaronder het combineren van Vuur met Natuur op de Kweekberg om een hybride Greenasaur-monster te creëren.

Naarmate je vordert, ontwikkelen je eiland en je leger zich tot waar je klaar bent voor je eerste gevecht, en dat is wanneer de opwinding begint. Na verloop van tijd zul je je meer op je gemak voelen met gevechten, en uiteindelijk werk je je omhoog naar de PvP-modus. In de PvP-modus werk je samen met en vecht je tegen andere gamers om de klassementen te beklimmen. Degenen die gedijen in dit deel van het spel, kunnen deelnemen aan legendarische competities, waar de lofbetuigingen en beloningen zeer begeerd zijn.

Je hoeft Monster Legends niet te integreren met een Facebook-account als je de app speelt. Toch helpt het onderweg, omdat het delen van je status en andere updates op bepaalde momenten in het spel je extra goud, schatten, ervaringspunten en nieuwe monsters oplevert.

Is Monster Legends veilig voor mijn kind?

Monster Legends heeft een classificatie van 9+ vanwege af en toe cartoongeweld, wat betekent dat kinderen onder de 9 jaar het spel niet mogen spelen. Hoewel het qua animatiestijl een jongere uitstraling heeft, trekt een deel van de geavanceerde gameplay in combinatie met het enorme compendium van wezens, items, vaardigheden en statistieken ook volwassenen aan.

Er zijn globale en teamchatformaten in de game, vaak noodzakelijk voor PvP, die kinderen blootstellen aan een niveau van communicatie en blootstelling waar je je als ouder misschien niet prettig bij voelt. Dit is het geval met vrijwel alle multiplayer-spellen, maar dat maakt het niet minder een potentiële bedreiging.

Als je kind een Facebook-profiel heeft, kan de directe integratie van het spel met de sociale-mediasite gevaar opleveren als het contact maakt met de verkeerde mensen. Dat aspect is echter iets dat een ouder kan controleren via Facebook, dus daar is minder risico.

Houd de online activiteiten van uw kind in de gaten, ook binnen Monster Legends. Het doel is niet om je af te schrikken om je kinderen Monster Legends te laten spelen. Het is een leuk spel dat wiskunde, strategie, geduld en teamwork leert.

Het kost niets om Monster Legends te spelen. Er zijn echter in-game aankopen beschikbaar. Zorg ervoor dat u in-app-aankopen beheert, zodat uw kinderen geen edelstenen of andere goodies kopen zonder uw toestemming (anders kunt u voor een onaangename verrassing komen te staan de volgende keer dat u uw creditcardafschrift bekijkt).

FAQ

    Hoe krijg ik toegang tot de monsterboeken in de Monster Legends-app?

    Je moet de bibliotheek ontgrendelen om toegang te krijgen tot de monsterboeken. Om de bibliotheek te ontgrendelen, ga je naar level 14 > repareer het bibliotheekeiland > tik op het eiland > begin met het voltooien van boeken.

    Hoe schakel ik app-aankopen in Monster Legends op Android uit?

    Je kunt in-app Monster Legends-aankopen uitschakelen door een wachtwoord in te stellen voor alle aankopen in Google Play. Om een wachtwoord in te stellen, selecteer Settings > Authentication > Require authenticatie voor aankopen Om de toegang tot bepaalde apps te beperken en inhoud, stel ouderlijk toezicht in op uw Android-apparaat.

Aanbevolen: