Top tien Monster Legends-tips en -trucs

Inhoudsopgave:

Top tien Monster Legends-tips en -trucs
Top tien Monster Legends-tips en -trucs
Anonim

Monster Legends is een leuk spel en het is leuker als je een succesvolle strategie ontwikkelt en je eraan houdt. Volg de tips en trucs in deze Monster Legends-gids om een echte Monster Master te worden.

Ken de elementen van binnen en van buiten

Image
Image

Net zoals een chemicus een grondige kennis heeft van het periodiek systeem, moet een speler van Monster Legends de elementen van het spel en de sterke en zwakke punten van elk ervan begrijpen. Alles in het spel draait om deze elementen, van welke habitat je moet bouwen voor een bepaald monster naar de tempel die ze nodig hebben om voorbij level 10 te komen.

Onze Monster Legends-fokgids is gecategoriseerd per element, van vuur tot metaal, en biedt belangrijke details over elk. Je kunt meer leren over de elementen in het spel naarmate je verder komt in de beginnersniveaus en de vooraf gedefinieerde doelen volgt, waarbij je single-element en hybride monsters matcht met hun geschikte gebouwtypes. Het perfectioneren van de elementen is ook de sleutel bij het strijden.

Aanpassen aan je tegenstander

Image
Image

Teambuilding is een belangrijke vaardigheid die je moet verfijnen. Een goed gestructureerde groep bepa alt vaak of je triomfantelijk het slagveld verlaat of niet. Monster Legends biedt een unieke functie die niet beschikbaar is in de meeste gevechten, zowel echt als virtueel. Je kunt teamleden toevoegen aan of verwijderen uit de scrum op basis van wie je tegenstander is.

Door deze wijzigingen on-the-fly aan te brengen, kun je zorgvuldig strategieën uitstippelen voordat je een gevecht aangaat. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat de monsters die je in de strijd stuurt, je de beste kans geven tegen een bepaalde set vijanden. Kiezen welke monsters op een bepaald moment moeten worden gebruikt, moet gebaseerd zijn op hun offensieve en defensieve sterke of zwakke punten tegen bepaalde elementen, en de speciale vaardigheden en weerstanden die elk bezitten.

Perfectioneer uw speciale vaardigheden

Image
Image

Elk van je monsters heeft een specifieke set vaardigheden die op hun profielpagina kunnen worden bekeken, samen met relevante details zoals hun effecten in de strijd. Het is belangrijk om de basisvaardigheden van een monster te begrijpen voordat je gaat vechten. Hun speciale vaardigheden kunnen een gevecht winnen als ze correct worden gebruikt.

Speciale vaardigheden staan onderaan het profielscherm. Deze vaardigheden zijn vaak het krachtigst. Velen kunnen meerdere vijanden tegelijk aanvallen of meerdere teamleden tegelijk genezen en beschermen. Het perfectioneren van deze elitevaardigheden en weten wanneer en waar elke vaardigheid moet worden ingezet, is een belangrijke overlevingsvaardigheid in Monster Legends, vooral tegen vijanden uit het hogere echelon.

Neem een doelgerichte aanpak

Image
Image

Vanaf het moment dat je de wereld van Monster Legends binnenstapt, is het duidelijk dat er veel interessante dingen zijn die je kunt doen vanaf je starterseiland. Hoewel het misschien leuk is om direct uit de poort te freestylen, is structuur een goede zaak totdat je bent ingeburgerd. Je kunt van het pad afwijken naarmate je je meer op je gemak voelt.

Als Pandalf je begroet en je door specifieke taken leidt, luister dan naar hem. De harige kleine man is een doorgewinterde Monster Master en weet waar hij het over heeft. Zelfs nadat hij op de achterbank is gaan zitten, is de Goals-knop bijna altijd in beeld. Je moet er regelmatig op drukken. Door de taken in de aangegeven volgorde te volgen, kun je naar hogere niveaus gaan en een meer bevredigende spelervaring bieden.

Wat oorlogsvoering betreft, is het ook goed om de avonturenkaart te volgen zoals deze is ontworpen. Door op een progressieve manier van gevecht naar gevecht te springen, kun je onschatbare ervaring opdoen terwijl je gewend raakt aan verschillende soorten vijanden en gevechtsstrategieën. Je kunt onderweg ook een hoop buit en XP (ervaringspunten) verzamelen.

Word een Kampioen Fokker

Image
Image

De enige manier om een sterk en divers bestiarium samen te stellen, is door de magie van fokken. Twee wezens aan elkaar koppelen om een zeldzaam, episch of legendarisch monster te produceren, is een trefzekere methode om de machtigste beesten van het spel te bezitten.

Veel fokken in Monster Legends is onzin, en vaak is het resultaat niet waar je op hoopte. Je mag echter niet bang zijn om te experimenteren en eieren kunnen altijd aan de winkel worden verkocht als je niet tevreden bent.

Het resultaat van het sturen van twee monsters naar de Breeding Mountain is allesbehalve zeker. Er zijn echter richtlijnen die u moet volgen om uzelf een betere kans te geven op het gewenste kuiken.

Onze uitgebreide fokgids bevat alles wat nodig is om de wetenschap van in-game paren te perfectioneren.

Haal het meeste uit uw inventaris

Image
Image

In het heetst van de strijd concentreren veel Monster Legends-spelers zich op offensieve en verdedigende vaardigheden. Ze hebben de neiging om de nuttige inventaris die ze met zich meedragen te vergeten. Deze items kunnen je een voorsprong geven op de concurrentie, of je ze nu met een overwinning hebt behaald of hebt gekocht uit de enorme selectie van de winkel.

Weet voor een gevecht het doel en het effect van elk item dat je hebt, en wees klaar om items te gebruiken wanneer dat nodig is. Of het nu een helende rol is of een staaf dynamiet, je inventaris is net zo belangrijk als de vaardigheden van je monsters.

Bouw rijkdom op door te delen en te werven

Image
Image

Er zijn veel manieren om goud en edelstenen te verkrijgen in Monster Legends. Deze omvatten het ontvangen van een premie voor het winnen van een gevecht of het verdienen van buit van je monsters in hun leefgebieden. Je kunt desgewenst ook virtueel geld kopen met echt geld.

Een eenvoudige methode om rijkdom te vergaren, is door je Facebook-account te koppelen en updates en andere statussen te delen wanneer de game je daarom vraagt. In de meeste gevallen ontvang je goud of edelstenen als compensatie.

Een andere manier om je schatkist vol te proppen, is door vrienden en familieleden uit te nodigen om te spelen. Bouw om te beginnen een Recruitment Tavern op je eiland. De taverne kan worden gekocht in het gedeelte Gebouwen van de winkel voor de lage prijs van 500 goud.

Je game-account moet aan Facebook zijn gekoppeld om uitnodigingen vanuit de taverne te kunnen verzenden. Naast goud en edelstenen kun je met het succesvol rekruteren van nieuwe spelers gratis eten en monsters verdienen.

De velden bewerken

Image
Image

Eten is een noodzaak als het gaat om overleven en succes in Monster Legends. Zonder de juiste voeding kunnen je monsters niet in level stijgen en zul je wegkwijnen in de nieuwe gebieden.

Voedsel is ook nodig om habitats en andere soorten gebouwen op bepaalde niveaus te upgraden. Je kunt voedsel verdienen door dagelijkse bonussen te krijgen, computergestuurde monsters te verslaan of door het van andere spelers te stelen tijdens PvP-gevechten. Het kan ook worden gekocht in de winkel met edelstenen.

Je monsters hebben veel voedsel nodig en deze methoden produceren niet genoeg om bij te blijven. Daarom moet je boerderijen op je eiland bouwen en onderhouden. Hierdoor kunt u uw eigen gewassen telen. Boerderijen worden gekocht in de winkel in de game. De grootte en output van de boerderij zijn afhankelijk van je niveau. Je kunt maar één kleine boerderij bouwen als je begint. Dat aantal blijft met je meegroeien, met een maximum van 14 boerderijen voor spelers van niveau 55 of hoger.

Geduld oefenen

Image
Image

Buiten gevechten houden veel acties in Monster Legends in dat je moet wachten. Bij het bouwen van een nieuw gebouw, het fokken van twee van je beesten of het wachten op een ei dat uitkomt, is er een afteltimer. Hoe sterker het monster of hoe complexer de architectuur, hoe langer het wachten. De game biedt een manier om dingen te versnellen als je bereid bent om wat virtueel deeg te verdelen.

Het is verleidelijk om goud en edelstenen uit te geven in plaats van met downtime om te gaan, vooral in het begin van het spel. Je hebt die buit later echter nodig als de vraag toeneemt en alles duurder wordt. Spaar je geld. Die terughoudendheid beta alt zich tien keer uit naarmate je verder komt, tenzij je het niet erg vindt om echt geld uit te geven om edelstenenpakketten te kopen in de in-game Shop. In dat geval is geduld misschien niet altijd een schone zaak.

Houd je eiland schoon

Image
Image

Schoonmaken is saai! Of het nu je kamer, was of iets anders is, deze taak is niets meer dan een noodzakelijke klus. Het laatste wat je wilt doen als je een videogame speelt, is schoon.

In Monster Legends zou je je echter anders moeten voelen als je je opricht rond het huis-err, eiland. Door je werkers te gebruiken om struiken, rotsen en bomen te verwijderen, heb je meer ruimte om leefgebieden, boerderijen, tempels en andere belangrijke gebouwen te bouwen.

Dat is niet het enige voordeel van het schoonmaken van je eiland. Je verdient XP voor elk verwijderd natuurlijk obstakel.

Aanbevolen: