Apple Watch SE: geweldige specificaties voor een redelijke prijs

Inhoudsopgave:

Apple Watch SE: geweldige specificaties voor een redelijke prijs
Apple Watch SE: geweldige specificaties voor een redelijke prijs
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De Apple Watch SE heeft een uitstekend scherm en een snelle processor voor de spotprijs van $279.
  • De SE mist de bloedzuurstofmonitoring en ECG van de Series 6, maar heeft tal van andere gezondheidskenmerken.
  • De levensduur van de batterij is naar verluidt 18 uur.
Image
Image

Als je een smartwatch wilt met een snelle processor en een geweldig scherm, maar niet de behoefte voelt om obsessief je gezondheid in de gaten te houden, dan is de nieuwe Apple Watch SE degene die je moet krijgen.

De SE, die begint bij $ 279, is in bijna elk opzicht beter dan zijn concurrenten. Het scherm is helder, scherp en helder en de prestaties zijn pittig. Het enige wat het mist, is de ECG- en bloedzuurstofmonitoring van zijn duurdere Series 6 grote broer, maar er is een goed argument dat de gezondheidsfuncties van Apple niet voor iedereen zijn.

Ik kom er meteen uit en geef toe dat ik onlangs de Series 6 heb gekocht. Heb ik spijt van de beslissing? Nee, maar ik weet niet zeker of iedereen een Apple Watch nodig heeft vanwege de gezondheidsfuncties. Ben jij het soort persoon dat vreemde ziektesymptomen googelt? De Series 6, met al zijn gezondheidstoeters en bellen, houdt je misschien 's nachts wakker. Of misschien stelt u een bezoek aan de dokter uit vanwege de valse geruststelling die de Series 6 zou kunnen bieden. In dat geval ben je misschien beter af met de SE.

Big and Bold

Net als andere aluminium Apple Watch-modellen heeft de SE Apple's Ion-X-glas in plaats van de saffier die wordt gebruikt op de duurdere roestvrijstalen en titanium horloges.

De SE heeft ook het grotere scherm dat is geïntroduceerd met de Series 4. Het is een enorme upgrade van de Series 3 en geeft je de mogelijkheid om meer informatie tegelijk te zien. Alleen al om deze reden zou ik de SE aanbevelen aan potentiële kopers. Het ontwerp van de behuizing is vergelijkbaar met de Series 6, hoewel de SE alleen verkrijgbaar is in zilver, goud en spacegrijs in een aluminium afwerking, zonder de andere kleuropties van de Series 6.

Het scherm van de SE is net zo duidelijk en helder als de Series 6, maar het ontbreekt aan het altijd-aan-scherm dat door de laatste wordt aangeprezen, wat zo'n handige functie is geworden dat ik het moeilijk zou vinden om het op te geven. Aan de andere kant kan een altijd-aan-scherm voor sommigen een afleiding zijn.

Image
Image

De SE die ik onlangs heb geprobeerd, komt uit de Series 3 en was een openbaring op het gebied van snelheid. Het heeft de S5-processor die is geïntroduceerd met de Series 5; in vergelijking met de Series 3 is de SE veel sneller in het openen van apps, het aannemen van telefoontjes en het beantwoorden van sms-berichten. Het bleef iets achter in vergelijking met de Series 6, maar niet genoeg om een verschil te maken in het dagelijks gebruik.

De levensduur van de batterij kan volgens Apple 18 uur bedragen. Ik heb nooit een probleem gehad dat de batterij van mijn Series 3 bijna leeg was, zolang ik ervoor zorgde dat ik hem 's nachts aan de oplader hield. De Series 6 laadt vermoedelijk iets sneller op.

Veel voor gezondheidsnoten

Hoewel de SE de ECG of bloedzuurstofmonitoring van de Series 6 mist, zijn er nog steeds veel gezondheidskenmerken. De SE behoudt de valdetectie en pulsbewaking van eerdere modellen en zal u ook informeren als u naar geluiden op onveilige volumes luistert. Ik was verrast toen ik ontdekte dat veel van de muziek waar ik naar luisterde veel te luid was.

Image
Image

Er zijn ook alle activiteitsfuncties ingebouwd in iOS om je in beweging te krijgen. De drie activiteitsringen voor calorieën, trainingsminuten en statijd houden je eerlijk. De Workout-app houdt de meeste hardloop-, fietsdisciplines, zwemmen bij en omvat nu tennis, yoga, functionele krachttraining en andere oefeningen. Eén functie van de Series 6, een hoogtemeter, heeft zijn weg gevonden naar de SE, en het zou geweldig kunnen zijn voor atleten die willen bijhouden hoe ver ze omhoog en omlaag gaan.

Je geeft niet veel op door te kiezen voor de Apple Watch SE. En tegenwoordig, nu de economie instort, is het extra geld geen kleinigheid. Over het algemeen is de SE van grote waarde en een solide keuze voor iedereen die verbonden is met het Apple-ecosysteem.

Aanbevolen: