Zal Apple echt stemloze AirPods maken?

Inhoudsopgave:

Zal Apple echt stemloze AirPods maken?
Zal Apple echt stemloze AirPods maken?
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants:

  • De iconische witte steel van AirPods is gratis reclame die in miljoenen oren wordt gedragen.
  • De steel is de perfecte plek voor de microfoons en antennes.
  • Steunloze oordopjes zijn gemakkelijker in te brengen dan je zou denken.
Image
Image

Apple's volgende AirPods Pro komt misschien zonder hun iconische witte stelen, en lijkt meer op een kleine puck die je oor vult. Maar hoewel kleiner meestal beter is bij Apple, gaat dit misschien te ver.

Het is mogelijk dat het gerucht waar is en dat Apple een van zijn kleinste computers nog kleiner maakt. Dat is tenslotte wat het doet. Maar even nadenken leert dat het verwijderen van de stelen veel meer problemen veroorzaakt dan oplost. Zelfs bronnen dicht bij Apple betwijfelen of het mogelijk is.

“Het integreren van ruisonderdrukking, draadloze antennes en microfoons in een kleinere AirPods Pro-behuizing is een uitdaging gebleken tijdens de ontwikkeling”, schrijft Mark Gurman van Bloomberg, “wat zou kunnen resulteren in een minder ambitieus ontwerp wanneer het product klaar is.”

Geen Manier

Maar het grootste argument tegen Apple om de stam van zijn AirPods Pro-lijn te dumpen, is helemaal niet technisch. Net als de witte kabels die uit de oordopjes liepen in het iPod-tijdperk, zijn de witte stelen iconisch. Als je ze ziet, weet je meteen wat het zijn. En als je niet weet wat ze zijn, wil je dat weten.

De witte stengels van AirPods zijn gratis reclame, gedragen in de oren van alle coole kinderen. Apple gebruikt de stengels misschien niet in advertenties, zoals het bedrade AirPods gebruikte in zijn langlopende iPod-advertenties met silhouet, maar ze zijn net zo belangrijk.

"Laten we niet vergeten dat zonder die stelen de iconische iEra-branding verdwijnt", vertelde techjournalist John Brownlee aan Lifewire via Twitter.

Techniek

Dat wil niet zeggen dat er geen technische problemen zijn met het verwijderen van de stelen. In tegenstelling tot de reguliere AirPods, die hun batterijen in hun stengels houden, gebruikt het Pro-model standaard knoopcellen voor stroom. Maar de stelen van de Pro zitten nog steeds vol, met de microfoons, de H1-chip die ze van stroom voorziet en de antennes. De microfoons en de antennes profiteren het meest van het feit dat ze in de stelen zitten, omdat ze hierdoor de open lucht in gaan in plaats van dat ze door je hoofd worden geblokkeerd.

Wat ik wil dat ze doen, is de stelen verdubbelen en ze aanraakgevoelig maken, zodat je dingen kunt doen zoals het volume verhogen en verlagen.

Dit kan het bereik beïnvloeden. AirPods Pro hebben een uitstekend bereik, zelfs in vergelijking met de al goede niet-pro AirPods. Maar stemloze oordopjes kunnen hun Bluetooth-signaal niet zo ver uitstralen.

"Ik heb Rowkin [oordopjes] een tijdje gebruikt, ze leken de "eerste" op echt draadloos en stemloos te zijn", vertelde muzikant MJ Couche aan Lifewire via een forumpost."Het bereik is minder dan de AirPods die ik heb, maar ik heb de Rowkin ook in 2016 gekocht. Ik herinner me het officieel ondersteunde bereik niet, maar ik kan meestal een kamer verwijderd zijn van mijn apparaat, ergens tussen de 15 en 20 ft."

Image
Image

Als Apple de stelen van zijn AirPods Pro verwijdert, zal het een nieuw thuis moeten vinden voor al deze onderdelen, en ook een oplossing moeten vinden voor misschien wel het belangrijkste onderdeel van de stuurpen: de afstandsbedieningen.

Om nummers over te slaan, te wisselen tussen afspelen/pauzeren, met Siri te praten of van ruisonderdrukkingsmodus te wisselen op de AirPods Pro, knijp je in hun stelen. Dit is veel beter dan de reguliere AirPods, die worden bestuurd door op de AirPod zelf te tikken. Deze kraan klinkt elke keer dat je het doet in je oor. De stengelknijp is stiller en in gebruik betrouwbaarder.

De stelen lijken dus essentieel. In plaats van ze te dumpen, zou Apple zelfs nog meer functionaliteit erin kunnen stoppen.

“Wat ik wil dat ze doen, is de stelen verdubbelen en ze capacitief laten raken”, zegt Brownlee, “zodat je dingen kunt doen zoals het volume verhogen en verlagen.”

Fit en fitness

Een ander gebruik van de stelen is puur mechanisch. Ze maken het makkelijker om de peulen in je oren te doen en er weer uit te halen. Dat gezegd hebbende, die kleine stemloze oordopjes zijn niet zo moeilijk te gebruiken als je zou verwachten. Nogmaals sprekend over de Rowkin-pods, vertelde Couche ons dat "[Het] heel gemakkelijk is om ze erin te krijgen. Ik gebruik ze nu voor als ik aan het trainen ben, maar als ik aan het springen ben, vallen ze er soms uit."

Zal Apple stemloze AirPods maken? Het is vrijwel zeker dat ze ergens in een Apple-laboratorium bestaan. Het lijkt onwaarschijnlijk, maar bij Apple weet je het nooit echt.

Aanbevolen: