Hoe apps op de iPhone 12 te sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe apps op de iPhone 12 te sluiten
Hoe apps op de iPhone 12 te sluiten
Anonim

Wat te weten

  • Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm, veeg naar links om de app te vinden die je wilt sluiten en veeg deze vervolgens omhoog en van de bovenkant van het scherm af.
  • Je kunt twee of drie apps tegelijk afsluiten door ze tegelijkertijd te vegen met meer dan één vinger.
  • Er is geen ingebouwde manier om alle apps tegelijk te wissen.

Dit artikel legt uit hoe je apps sluit op de iPhone 12. Het verdrijft ook de misvatting dat het afsluiten van apps de batterijduur zal verlengen.

Sluit apps op de iPhone 12

Apps sluiten wordt soms ook apps afsluiten, apps geforceerd afsluiten of apps geforceerd sluiten genoemd.

Volg deze stappen om apps op de iPhone 12 te sluiten:

  1. Veeg vanaf elk scherm op de iPhone 12 (het startscherm of in een app) omhoog vanaf de onderkant van het scherm. Je kunt zo ver vegen als je wilt, maar ongeveer 25% van de weg omhoog is genoeg.
  2. Dit onthult alle apps die op je iPhone 12 draaien.
  3. Veeg heen en weer om alle apps te zien.
  4. Als je degene vindt die je wilt afsluiten, veeg je deze omhoog en van de bovenkant van het scherm af. Wanneer ze van het scherm verdwijnen, wordt de app gesloten.

    Image
    Image

    Je kunt twee of drie apps tegelijk afsluiten. Veeg ze allemaal tegelijk met meer dan één vinger.

  5. Drie is het maximale aantal apps dat je tegelijkertijd kunt sluiten op de iPhone 12. Er is geen ingebouwde manier om alle apps tegelijk te wissen.

Wanneer u iPhone-apps moet afsluiten

Als je geen iPhone-app gebruikt, gaat deze naar de achtergrond en wordt hij bevroren. Dat betekent dat de app relatief weinig batterijduur gebruikt en waarschijnlijk geen data verbruikt. In de meeste opzichten is een bevroren app dezelfde als een app die is gesloten. Het grote verschil is dat een bevroren app sneller herstart dan een app die wordt gesloten wanneer je hem start.

Sluit apps die niet werken

Hierdoor hoef je iPhone-apps alleen te sluiten of af te sluiten als de app niet werkt. In dat geval kan het afsluiten en opnieuw starten van de app vaak een tijdelijke bug oplossen, op dezelfde manier als het herstarten van je iPhone.

Sommige apps kunnen het systeem vragen om het een bepaalde tijd te geven om een taak te voltooien of door te gaan met werken, want dat is het hele doel van de app (denk aan muziek-, kaart- en communicatie-apps).

Hoe zit het met het afsluiten van apps om de levensduur van de batterij te verlengen?

Veel mensen geloven dat apps op de achtergrond de batterijduur gebruiken. Dat is niet waar. Het afsluiten van apps die op de achtergrond zijn vastgelopen, helpt niet alleen de batterij te sparen, het kan ook de levensduur van uw batterij verkorten.

Dus, tenzij een app niet werkt, is het prima om hem op de achtergrond bevroren te laten totdat je hem opnieuw moet gebruiken.

Aanbevolen: