Eufy Video Doorbell laat je nieuwsgierig zijn in HD

Inhoudsopgave:

Eufy Video Doorbell laat je nieuwsgierig zijn in HD
Eufy Video Doorbell laat je nieuwsgierig zijn in HD
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Eufy's nieuwe Video Doorbell 2K kost $ 199 en biedt vijf dagen opnametijd.
  • Deze deurbel heeft een strak design en hoogwaardige specificaties.
  • Ik was onder de indruk van de beeldkwaliteit en de eenvoudige installatie.
Image
Image

Met Eufy's nieuwe Video Doorbell 2K kun je bezoekers gemakkelijk in de gaten houden met vijf dagen opnametijd.

Deze deurbel ($ 199) biedt kristalheldere beeldkwaliteit en kan worden geïntegreerd met spraakassistenten. Het is exclusief verkrijgbaar bij Best Buy. Maar zou het mij kunnen overtuigen als videodeurbel-scepticus?

Tot voor kort had ik nooit de noodzaak begrepen van een video om mijn huis in de gaten te houden. Het leek eerlijk gezegd een beetje paranoïde. Ik probeerde echter het nieuwste van eufy, net toen mijn angstniveau steeg over de met doem beladen pandemie en verkiezingskoppen. Stond de beschaving op het punt in te storten door coronavirus-gerelateerde tekorten aan toiletpapier? Zouden de overblijfselen van de samenleving uiteindelijk kunnen vechten om de laatste pakjes gist? Als dat zo is, redeneerde ik, is het misschien beter om te weten wie er midden in de nacht zou komen bellen.

Ziet er goed uit, geweldige foto

Voor de onwillige Mad Max of gewoon voor gewone huiseigenaren, is de eufy een gelikt stukje technologie. De deurbel heeft een strak, volledig zwart ontwerp met een camera aan de voorzijde en een ingebouwde microfoon. Het neemt op en streamt in 2K (2560x1920) resolutie met HDR en in een hogere 4:3 beeldverhouding die "ontworpen is om mensen van top tot teen te laten zien", aldus het bedrijf in een persbericht. En die camera is ontworpen om te werken als er 's nachts iets misgaat.

Het heeft alle specificaties die je zou verwachten in deze prijsklasse. Weersbestendigheid? Controleren. Tweerichtingsaudio, meldingen en spraakassistent-integratie met Alexa en Google Assistant? Natuurlijk. Het beschikt ook over de onheilspellende "lokale A. I.-beeldverwerking", die zogenaamd gezichtsherkenning en filtering mogelijk maakt, waardoor huisdieren en voertuigen geen waarschuwingen kunnen afgeven.

Het is niet nodig om een externe SD-kaart aan te schaffen, want dankzij de 32 GB ingebouwde opslag kan elke opname rechtstreeks op het apparaat worden opgeslagen. Ik ontdekte dat ik lange scènes van het uitzicht buiten mijn deur kon vastleggen met al dat geheugen aan boord. Dit leidde tot een aantal ongelooflijk saaie kijksessies. Bladeren die van de bomen vielen, was het meest opwindende dat ik zag.

Image
Image

Hacker-proof opnames

Ik was gerustgesteld om te weten dat de video lokaal op het apparaat is opgeslagen met "militaire kwaliteit" encryptie, toegankelijk via de eufy-app zonder een cloudabonnement. Als hackers ooit bladvideo's van mijn deurbel willen halen, krijgen ze ruzie.

Er is echter één probleem. De continue opnamefunctie verbruikt veel stroom, dus de nieuwe deurbel is alleen beschikbaar in een bedrade versie. Zorg ervoor dat je dit ding echt op je deur wilt hebben voordat je gaten boort om het daar te plaatsen. Eenmaal vastgelegd, was de installatie verrassend eenvoudig en het gebruik van de eufy-app was intuïtief.

Voor mensen die dol zijn op beltonen, (ik oordeel niet) bevat de nieuwe deurbel ook een verbeterde bel die acht verschillende geluiden biedt, samen met volumeniveaus die je naar hartenlust kunt aanpassen. Ze klonken me allemaal heel prettig in de oren.

Het beste van de Doorbell 2K is de beeldkwaliteit. Het is misschien niet klaar voor bioscoopfilms, maar het is verrassend duidelijk voor een videodeurbel. Het bedrijf beweert dat het 2K-beeld wordt gecombineerd met "geavanceerde HDR- en vervormingscorrectie", waardoor "elke video wordt opgenomen in 2x de kwaliteit". ik geloof ze. De bladeren die voor mijn deur waaiden, verschenen in glorieuze high definition. Ik kan me voorstellen dat je in feite een half fatsoenlijke film volledig door deze deurbel zou kunnen filmen. Heb echter medelijden met de scenarioschrijver.

Er is gezonde concurrentie in de videodeurbelarena. De August Doorbell Cam Pro ($ 250), bijvoorbeeld, heeft ook high-definition opname en beweert een "eenvoudige" installatie te bieden. Zijn boxy-looks zijn echter niet te vergelijken met de rondingen van de eufy. Voor degenen met een beperkt budget biedt de RemoBell S veel van dezelfde functies als de duurdere modellen, maar heeft slechts drie dagen opnametijd. Amazon's eigen Ring Video Doorbell Pro ($ 249) biedt "aanpasbare privacyzones" en verwisselbare frontplaten als je op een gegeven moment van gedachten verandert over welke kleur deurbel je wilt. Wat een wereld!

Ondanks deze verleidelijke alternatieven, was mijn tijd met de eufy goed besteed. Hoewel ik geen enkele portiekpiraat ontdekte tijdens het bekijken van uren aan beeldmateriaal, zag ik echter wel een eekhoorn die mijn huis omhulde. Ik was gerustgesteld dat als het op de een of andere manier erger zou worden in 2020 voor mijn deur, ik tenminste het bewijs zou hebben om het te bewijzen.

Aanbevolen: