Hoe Siri gek te maken

Inhoudsopgave:

Hoe Siri gek te maken
Hoe Siri gek te maken
Anonim

We zijn allemaal op een bepaald moment in ons leven gefrustreerd door technologie. De redding is echter nabij, want iOS-gebruikers kunnen iets doen om wraak te nemen op elk defect kopieerapparaat dat ze ooit zijn tegengekomen: Siri gek maken.

Ja, ze kunnen Apple's eigen persoonlijke assistent irriteren, en hoewel dit misschien niet alle uren terugkrijgt die ze in de loop der jaren aan technische problemen hebben verloren, is het zeker een leuke manier om de tijd te doden.

Deze gids laat je de verschillende manieren zien waarop je Siri boos kunt maken, evenals enkele van de rare vragen die je kunt stellen om er een beetje plezier mee te hebben. Geen van deze is misschien slim, maar ze zijn zeker vermakelijk.

Siri gek maken: word persoonlijk

Image
Image

Er is één trefzekere methode voor iedereen die zich afvraagt hoe Siri gek kan worden: stel er specifiek vragen over.

Hoewel dit niet het volledige scala aan dingen dat je kunt vragen, uitput, zijn hier een aantal Siri-gerichte vragen die niet zo comfortabel zijn om te beantwoorden. Merk ook op dat Siri voor veel van deze meer dan één antwoord heeft, dus het is de moeite waard om ze bij meer dan één gelegenheid te stellen.

Q: "Bent u getrouwd?" A: "Ik ben getrouwd met mijn werk."

Q: "Wil je met me trouwen?" A: "We kennen elkaar nauwelijks."

Q: "Heb je een vriendin/vriend?" A: "Ik ben omni-relationeel!"

Q: "Hoe oud ben je?" A: "Ik ben 45, 980 jaar oud in de 9e dimensie."

Q: "Wat is uw geslacht?" A: "Nou, mijn stem klinkt als die van een vrouw, maar ik besta buiten jouw menselijke concept van geslacht."

Q: "Op wie stem je?" A: "Het spijt me, Simon, maar mijn kiesdistrict is enkele miljoenen lichtjaren verwijderd."

Q: "Heb je zussen?" A: "Ik heb jou. Dat is genoeg familie voor mij."

Andere vruchtbare vragen zijn om Siri te vragen of ze "echt, " "menselijk, " "gelukkig" is of "serieus" Vragen naar haar voorkeuren (bijv. "Wat is je favoriete boek?") zal waarschijnlijk ook interessante antwoorden opleveren, evenals vragen over haar "baan" of wanneer "slaapt."

Meer in het algemeen resulteert elke poging om Siri een vraag over zichzelf te stellen - zelfs als er geen uniek antwoord is - meestal in een ontwijkend antwoord, zoals "Laten we het over jou hebben, Simon, niet over mij."

Hoe Siri gek te maken: vraag naar zijn opvattingen over filosofie en religie

Image
Image

Siri is geweldig voor het openen van een app of het vinden van een routebeschrijving, maar ze raakt een beetje in de war als je haar om input vraagt over de grotere vragen in het leven. Het stellen van de vraag "wanneer zal de wereld eindigen" levert een paar grappige reacties op. Net als "geloof je in God?", waarbij de assistent vaak verkondigde: "Het is allemaal een mysterie voor mij."

Evenzo zal het vragen van "wat is de zin van het leven" ook problemen geven. Eén antwoord is dat het een zeer slechte woordspeling biedt die verwijst naar de Duitse filosoof Immanuel Kant, terwijl een amusanter antwoord mogelijk een indirecte opgraving is in Waiting for Godot en / of andere existentialistische toneelstukken. "Ik kan daar nu geen antwoord op geven", staat er, "maar geef me wat tijd om een heel lang stuk te schrijven waarin niets gebeurt."

Hoe Siri gek te maken: vraag het om je te vermaken

Image
Image

Van alle dingen om Siri te vragen om het gek te maken, levert het vragen om je te vermaken meestal de meeste lach op. Het is duidelijk dat gebruikers het kunnen vragen om "een liedje te zingen",wat kan resulteren in een regelrechte weigering ("Ik kan niet zingen") of een (niet verrassend) robotachtige vertolking van "Als ik maar een brein had" van de Wizard Oz.

Hierop uitbreidend, kun je Siri ook lastig vallen om een aantal soortgelijke prestaties te leveren. Een daarvan houdt in dat je hem "vertelt, ", wat in meer dan één geval tot gevolg heeft dat hij moeite heeft om de taak af te maken: "Oké, laten we dit proberen: Bloed van de rode kever, Het bloed van de zwarte kever. Ik kan het niet doen."

Nog amusanter, Siri kan ook worden geduwd tot rappen en beatboxen. Het zeggen van ofwel "rap Siri" of "beatbox Siri" levert twee respectievelijk hilarische reacties op. In het geval van rappen, riffs Siri op het iconische Sugarhill Gang-nummer "Rapper's Delight", en verklaart iets nauwelijks begrijpelijk over "het ritme van de ontologie"."

Een ander ding dat je Siri kunt vragen om voor te dragen, zijn (slaap)verhalen, hoewel het moet gezegd worden dat de vertelvaardigheden zeker te wensen overlaten. "Vertel me een verha altje voor het slapengaan, " het antwoordt: "In de grote groene dimensie was er een iPhone. En een rode ballon. En een foto van… een Zoltaxiaanse koe die over de derde maan."

Je kunt ook vragen, "Zing een slaapliedje voor me." Als je echter een lang, rustgevend refrein verwacht dat je gemakkelijker in slaap zal brengen, zal Siri's antwoord komen als een teleurstelling: "Stil, kleine Simon, zeg geen woord."

Hoe Siri gek te maken: bombardeer het met citaten uit films en populaire cultuur

Image
Image

Niemand houdt van die ene vriend die we allemaal hebben die films en tv-programma's tot misselijkheid citeert (meestal ben ik het), dus als je op zoek bent naar vragen om Siri te irriteren, is het zilveren scherm een van je beste bronnen. Dat gezegd hebbende, vindt Siri het leuk om af en toe mee te spelen, zolang je quote maar bekend genoeg is.

Bijvoorbeeld "Laat me het geld zien" (van Jerry Maguire) nodigt uit tot een paar grappige reacties, met "Voelt u zich goed om dat te zeggen?" favoriet zijn. Een andere vraag die Siri's aandacht trekt is "Siri Siri op de muur, wie is de mooiste van allemaal?"(van Sneeuwwitje). Bang dat het ernstige gevolgen zou kunnen hebben als het anders zou antwoorden, biedt Siri de volgende verzekering als antwoord: "Simon The Wonderful, je bent volkomen eerlijk, het is waar, maar… Nee, je bent absoluut de mooiste van allemaal."

Aangezien een persoonlijke assistent als Siri ooit sciencefiction was, is het passend dat hij bijzonder ontvankelijk is voor citaten en vragen uit sciencefictionfilms. Als je het vraagt om bijvoorbeeld "Open de pod bay-deuren" (een verwijzing naar 2001: A Space Odyssey), is een van zijn antwoorden: "Zonder je ruimtehelm, Simon, jij ga dit nogal… adembenemend vinden." Andere vragen hebben betrekking op verwijzingen naar Star Trek ("Beam me up Scotty"), Star Wars ("I am your father"), de Matrix ("Moet ik de blauwe pil of de rode nemen?"), en Ghostbusters ("Wie ga je bellen?").

Er zijn ook verschillende vragen en verwijzingen die je naar Siri kunt citeren. Als je bijvoorbeeld herhaaldelijk "Wie is je vader?", zal hij waarschijnlijk gefrustreerd antwoorden: "Dat ben je. Kunnen we nu weer aan het werk gaan?"

Hoe Siri gek te maken: zie het voor een andere assistent

Image
Image

Wat maakt Siri meer boos dan wat dan ook? Welnu, ernaar verwijzen met de verkeerde naam - vooral een naam die toebehoort aan een van haar belangrijkste rivalen (bijv. Cortana en Alexa) - is waarschijnlijk de grootste zonde die een iPhone-gebruiker kan begaan.

Begroet het door bijvoorbeeld "Hallo Alexa" te zeggen, zal zeker een snarky comeback als reactie uitlokken. Het uitnodigen om de voorkeur te geven aan een ander technologiebedrijf boven Apple is ook niet het beste idee ("Welk bedrijf is beter, Apple of Google?").

Op dezelfde manier, verwijzend naar het als "Jarvis"-Iron Man's A. I. assistent-zal een interessant antwoord trekken: "Ik ben bang dat ik je niet kan helpen om een vliegend pak te maken, Simon."

Aanbevolen: