Hoe een screenshot te maken op Samsung Note 10

Inhoudsopgave:

Hoe een screenshot te maken op Samsung Note 10
Hoe een screenshot te maken op Samsung Note 10
Anonim

Wat te weten

  • De gemakkelijkste manier om een screenshot te maken, is door met je handpalm van rechts naar links over het scherm te vegen.
  • Je kunt de S Pen ook gebruiken door Schermschrijven te selecteren in het Air Command-menu of door de Bixby-stemassistent te zeggen: een schermafbeelding."
  • Als u liever de knoppen gebruikt, drukt u tegelijkertijd op de knoppen Bixby en Volume omlaag.

Dit artikel behandelt vier snelle, gemakkelijke manieren om schermafbeeldingen te maken op de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+.

De eenvoudigste manier om een screenshot te maken op de Samsung Galaxy Note 10 of Note 10+

Als je je Galaxy Note 10 of Note 10+ gebruikt en je moet snel een screenshot maken, is de eenvoudigste manier om dit te doen door je handpalm (of, beter gezegd, de zijkant van je handpalm) recht te vegen over het scherm. Je kunt van rechts naar links of van links naar rechts vegen, maar als je dat nog niet hebt gedaan, moet je de optie mogelijk instellen in Instellingen

  1. Ga naar Instellingen > Geavanceerde functies.
  2. Selecteer Beweging en gebaren.
  3. Tik vervolgens om Palm swipe in te schakelen om vast te leggen.

    Image
    Image

Screenshots maken met de S Pen op Galaxy Note 10 en Note 10+

Een andere gemakkelijke manier om een screenshot te maken op de Note 10 of Note 10+ is door de S Pen en het Air Command-menu te gebruiken.

  1. Navigeer naar het scherm waarvan je een screenshot wilt maken en verwijder vervolgens je S Pen uit het dock.
  2. In het Air Command-menu dat verschijnt, tikt u op Schermschrijven.

    Als je je S Pen al hebt, hoef je alleen maar naar het scherm te gaan waarvan je een screenshot wilt maken en vervolgens op het menu Air Command te tikken ente selecteren Schermschrijven.

    Je kunt je S Pen ook zo instellen dat er automatisch een screenshot wordt gemaakt wanneer je op de knop op de pen drukt. Om dat in te stellen, gaat u naar Instellingen > Geavanceerde functies > S Pen > Air Actions > Houd de penknop ingedrukt om Selecteer vervolgens Schermschrijven

  3. Desgewenst kunt u uw S Pen gebruiken om op de zojuist gemaakte schermafbeelding te schrijven. Tik anders op de Download pijl om de schermafbeelding op te slaan in uw Galerij.

    Image
    Image

Knoppen gebruiken om een screenshot te maken op de Galaxy Note 10 of Note 10+

Als je meer vertrouwd bent met het gebruik van een knopcombinatie om een screenshot te maken, dan heb je geluk. Op de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+ druk je tegelijkertijd op de knoppen Bixby en Volume omlaag om een screenshot te maken. Het scherm knippert kort en de schermafbeelding wordt opgeslagen in de Galerij.

Bixby gebruiken om een screenshot te maken op de Galaxy Note 10 en Note 10+

Als je liever je stem gebruikt om een screenshot te maken op de Galaxy Note 10 of Note 10+, kun je dat doen zolang je Bixby hebt ingeschakeld. Voor de inhoud waarvan u een screenshot wilt maken, schakelt u Bixby in (ofwel met de Bixby-knop of de opdracht "Hey Bixby") en zegt u: "Maak een screenshot". De schermafbeelding wordt gemaakt en naar uw galerij verzonden.

Als je de spraakopdracht gebruikt om een screenshot te maken, kun je opdrachten koppelen om meer te doen met je screenshots. U kunt bijvoorbeeld zeggen: "Maak een schermafbeelding en stuur deze naar Twitter", om een Twitter-bericht te openen met de bijgevoegde schermafbeelding.

Aanbevolen: