Vermijd het maken van de top 5 mail merge-fouten

Inhoudsopgave:

Vermijd het maken van de top 5 mail merge-fouten
Vermijd het maken van de top 5 mail merge-fouten
Anonim

Een nadeel van het gebruik van Afdruk samenvoegen om documenten te maken, is dat u een groter risico loopt om meer fouten te maken dan wanneer u elk document afzonderlijk maakt. Controleer op deze veelvoorkomende fouten bij het samenvoegen van mail voordat u ze afrondt en verzendt om af te drukken.

Image
Image

Bottom Line

Controleer nogmaals of u alle benodigde informatie voor een succesvolle samenvoegbewerking hebt ingevoerd. Het is relatief eenvoudig om een veld over het hoofd te zien wanneer u uw document aanmaakt. Let vooral op adressen en, belangrijker nog, postcodes. Zorg er ook voor dat de begroetingsregels of andere gebieden waar u meerdere velden achter elkaar hebt ingevoegd, allemaal correct zijn ingevuld.

Nauwkeurigheid

Hoewel dit misschien logisch lijkt, zou je er versteld van staan hoeveel mensen hun mailmerge verknoeien omdat ze niet op juistheid hebben gecontroleerd. Om de nauwkeurigheid van uw mail merge te garanderen, moet u ervoor zorgen dat u de juiste velden op de juiste locaties heeft ingevoegd. Als u velden met vergelijkbare namen hebt, is het maar al te gemakkelijk om de verkeerde in te voeren. Als u merkt dat u deze fout vaak maakt, is het een goed idee om de namen die u aan uw velden geeft opnieuw te evalueren om toekomstige verwarring te voorkomen.

Bottom Line

Spacing is een belangrijke factor. Soms is het moeilijk te zien hoeveel spaties u in een document hebt ingevoerd. Het gebruik van samenvoegvelden maakt het nog moeilijker om te zien, vooral wanneer ze dicht bij elkaar staan. Het kan zelfs zijn dat u spaties helemaal hebt weggelaten. Het is essentieel om uw document te controleren om er zeker van te zijn dat er spaties tussen alle velden zijn. Anders zal het uiteindelijke product verschillende massieve onleesbare loopwoorden bevatten.

Interpunctie

Net als spatiëring zien veel mensen de waarde en het belang van interpunctie over het hoofd bij het werken met samenvoegbewerkingen. Het is gemakkelijk om interpunctie te missen bij het werken met samenvoegvelden vanwege de spatiëring. U zult merken dat u interpunctie vaak verkeerd plaatst, helemaal weglaat of dubbele interpunctie toevoegt wanneer u meerdere samenvoegvelden achter elkaar heeft.

Bottom Line

De opmaak van uw tekst is een van de kritieke fouten die leiden tot een "afdruk samenvoegen werkt niet" Google-zoekopdracht. Controleer of de opmaak die is toegepast op uw samenvoegvelden correct is. Of u nu een beginner bent met het samenvoegen van e-mail of honderden samenvoegingen hebt voltooid, het is essentieel om uw samenvoegvelden te controleren op cursief, onderstrepen en vetgedrukte opmaak en deze te corrigeren voordat u de samenvoegbewerking voltooit.

Afsluiten

Dit is geenszins een uitputtende lijst van fouten die u kunt introduceren in een samenvoegproces, maar het is een uitstekende plek om te beginnen. En het zou het beste zijn als u andere fouten zou controleren, zoals typefouten en spelfouten, die in elk document kunnen voorkomen.

Aanbevolen: