YUNSONG iPhone-oplader: een duurzamere iPhone-bliksemkabel

Inhoudsopgave:

YUNSONG iPhone-oplader: een duurzamere iPhone-bliksemkabel
YUNSONG iPhone-oplader: een duurzamere iPhone-bliksemkabel
Anonim

Bottom Line

De YUNSONG iPhone-oplader is een duurzame Lightning-kabel die behoorlijke prestaties en klantenondersteuning biedt, maar hij is niet officieel MFi-gecertificeerd, wat ruimte laat voor twijfel over de levensduur.

YUNGSONG 6ft. Bliksem naar USB nylon gevlochten kabels

Image
Image

Als je in het kamp bent en denkt dat je nooit genoeg reserve Lightning-kabels kunt hebben, kan de YUNSONG iPhone-oplader een geweldige mix zijn voor je oplaadkabelrotatie. Deze nylon gevlochten Lightning-kabel wordt geleverd in een set van drie en biedt meer heavy-duty substantie dan de officiële oplaadkabel die wordt meegeleverd met iPhones en andere kleinere iOS-apparaten. Als je meer een solide gevoel van je kabel wilt, is dit misschien iets voor jou. Ik heb hem een paar dagen als mijn primaire oplaadkabel gebruikt en hij leverde consistente laadsnelheden die overeenkomen met de Apple Lightning-kabel voor mijn iPhone 6S.

Ontwerp en duurzaamheid: nuttig en substantieel

De YUNSONG iPhone-oplader is gemaakt van een gevlochten nylon hoes van 1,80 meter lang. Het pakket wordt geleverd met drie van deze snoeren waarvan de fabrikant beweert dat ze sterk genoeg zijn om meer dan 8.000 bochten te weerstaan en die beter bestand zijn tegen splijten en breken dan de standaard iPhone-oplaadkabel. Hoewel ik hier gedurende een langere periode niet over kan praten, voelde het gedurende de dagen dat ik dit snoer gebruikte veel steviger aan dan de gepatenteerde Lightning-kabel. Zelfs de oplaadkoppen waren gemakkelijker en steviger vast te pakken dan op de officiële Lightning-kabel.

Ik heb ervaren dat het veel steviger aanvoelt dan de gepatenteerde Lightning-kabel.

Er zijn meldingen van andere klanten over breuk van de oplaadkoppen of volledige storing. Maar mijn ervaring met het YUNSONG-snoer was dat het bestand was tegen buigen en ook gemakkelijk op te vouwen was om op te bergen als het niet in gebruik was, ondanks de stijvere constructie.

Image
Image

Oplaadsnelheid: Vergelijkbaar met de Apple Lighting-kabel

Deze laadkabel kan maximaal 5 volt/2,1 ampère opladen. Ik heb dit snoer getest met een compatibele Anker PowerPort USB-wandoplader en twee iPhones. De oplaadresultaten kwamen overeen met de prestaties die ik zie van de standaard Apple Lightning-kabel. De iPhone 6S laadde in ongeveer 2,5 uur op en een iPhone 7 Plus duurde ongeveer 3,5 uur over verschillende oplaadcycli.

De oplaadresultaten kwamen overeen met wat ik zie van de standaard Apple Lightning-kabel.

Ik heb geen oververhitting of eigenaardigheden opgemerkt met het laadproces, dus als je op zoek bent naar een voordelige Lightning-kabelvervanging die de oplaadprestaties van het origineel evenaart, doet dit dat werk. Ik heb geen gegevens overgedragen, maar YUNSONG beweert dat het synchroniseren van gegevens zo snel is als 480 Mbps.

Image
Image

Prijs: een goed koopje met een vangst

De YUNSONG iPhone-oplader wordt geleverd in een verpakking van drie en kost ongeveer $ 10, wat een aantrekkelijke prijs is voor extra of vervangende Lightning-snoeren. Maar er is geen regelrechte claim dat deze MFi-gecertificeerd zijn en er is ook geen enkele productgarantie. Als u dit als een back-upkabel in een mum van tijd gebruikt, zal dit product waarschijnlijk geen problemen opleveren. De gepatenteerde 6-voet Apple iPhone Lightning-kabel wordt verkocht voor ongeveer $ 29 MSRP, wat niet onbelangrijk is, maar dat extra geld komt met de zekerheid van door Apple ondersteunde kwaliteit en garantiebescherming.

Image
Image

YUNSONG iPhone-oplader versus AmazonBasics Lightning-naar-USB-A-kabel

Als je liever de zekerheid hebt van een door Apple gecertificeerd product, wordt de AmazonBasics Lightning-naar-USB-A-kabel geleverd met deze badge van compatibiliteit. Een enkel snoer van 1,8 meter kost ongeveer $ 8,00, maar je kunt een two-pack kopen voor ongeveer $ 15- $ 16. Dit kan een aantrekkelijk alternatief zijn voor het beschieten van $ 29 voor de 6-voet Apple Lightning-kabel, en je zult genieten van een garantie van 1 jaar. Bovendien kunt u controleren of deze oplader daadwerkelijk in de MFi Licensed Accessories-database staat.

Een goedkoop alternatief dat goed is in een mum van tijd

De YUNSONG iPhone-oplader biedt een extra vleugje duurzaamheid en betaalbaarheid in vergelijking met de Apple iPhone Lightning-kabel. Natuurlijk komt de lage prijs zonder de zekerheid dat dit een echt compatibele iPhone en Apple-accessoire is. Als je graag back-up oplaadsnoeren in je auto en reistas hebt, kan dit product voldoende zijn. Maar je moet ergens anders zoeken om er zeker van te zijn dat dit geen gevaar oplevert voor een mobiel apparaat zoals je iPad Pro of iPhone X.

Specs

  • Productnaam 6ft. Bliksem naar USB nylon gevlochten kabels
  • Product Merk YUNGSONG
  • MPN H-002
  • Prijs $10.00
  • Compatibiliteit iPhone, iPad, iPod
  • Kabeltype USB, Lightning
  • Kabellengte 6 voet
  • Bouwmateriaal Gevlochten nylon, aluminiumlegering
  • Garantie Geen

Aanbevolen: