De 3 beste fiets-apps voor iPhone

Inhoudsopgave:

De 3 beste fiets-apps voor iPhone
De 3 beste fiets-apps voor iPhone
Anonim

Je kunt van je iPhone een GPS-tool maken om je tijd, afstand en snelheid bij te houden met een willekeurig aantal fiets-apps. De meeste van deze apps zijn een stuk goedkoper dan een speciale fietscomputer.

De beste fiets-apps bevatten ook handige functies zoals iPod-ondersteuning, Facebook- en Twitter-integratie en rapportagegrafieken. Hier zijn er een paar die u misschien wilt overwegen.

Als je een hardloper bent, bekijk dan onze gids voor de beste hardloop-apps voor de iPhone.

Map mijn rit

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Statistieken voor elke kilometer die je rijdt.
  • Siri-snelkoppelingen ingeschakeld.
  • Audiofeedback over ritten met GPS-tracking.

Wat we niet leuk vinden

Premium-functies vereisen een maandelijks of jaarlijks abonnement.

Met de Map My Ride-app van Under Armour kun je al je essentiële fietsgegevens bijhouden, inclusief tijd, snelheid, afstand en hoogte. Deze app houdt ook hartslaggegevens bij via een dongle die je apart kunt kopen. U kunt fietsroutes op een kaart bekijken en uw trainingsgegevens synchroniseren met een online account op MapMyRide.com. Andere functies zijn onder meer Twitter-integratie, iPod-ondersteuning en foto-uploads.

Download

Cyclemeter

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Minder duur en nauwkeuriger dan andere premium fiets-apps.
  • Eenvoudig te gebruiken en privé.
  • Start en pauzeer de app handsfree met Siri.

Wat we niet leuk vinden

Elite-abonnement vereist zonder advertenties en premiumfuncties.

Cyclemeter is anders dan andere iPhone-fiets-apps omdat het een heleboel tracking- en rapportagefuncties rechtstreeks in de app bevat. Zijn concurrenten vereisen normaal gesproken dat u uw gegevens online overdraagt om grafieken, rapporten en andere gegevens te bekijken, maar Cyclemeter houdt het allemaal binnen handbereik.

De app houdt snelheid, afstand, hoogte en tijd bij en kan worden geïntegreerd met Google Maps om eenvoudig je fietsroutes te delen via Facebook of Twitter. Gesproken aankondigingen, e-mailwaarschuwingen en iPod-integratie zijn slechts enkele van de vele extra functies van Cyclemeter.

Download

B.iCycle

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Aantrekkelijke interface.
  • Apple Watch begeleidende app.
  • Gratis updates voor het leven.

Wat we niet leuk vinden

  • Prijzige app.
  • Geen updates sinds 2015.

De B.iCycle-app houdt een behoorlijke hoeveelheid informatie bij voor je volgende fietstocht, inclusief tijd, snelheid, afstand, hoogte en calorieën. U moet uw gegevens overbrengen naar een gratis website van derden om gedetailleerde rapporten en analyses te bekijken, maar B.iCycle integreert wel met OpenCycleMaps om duizenden door gebruikers ingediende fietspaden en routes te bekijken. De app bevat ook een functie voor automatisch pauzeren, zodat de timer automatisch pauzeert wanneer u stopt met bewegen. iPod-integratie is een ander pluspunt.

Aanbevolen: