Hoe 'Ok, Google' offline te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe 'Ok, Google' offline te gebruiken
Hoe 'Ok, Google' offline te gebruiken
Anonim

Spraakopdrachten kunnen handig zijn als je geen goede internetverbinding hebt, zoals tijdens het autorijden. Om deze reden is het belangrijk om te begrijpen wat de Google Assistent wel en niet offline kan doen, en hoe je 'Ok Google' offline kunt gebruiken om hem meer te laten doen.

De instructies in deze handleiding zijn van toepassing op Android 10 en hoger.

Hoe 'Ok, Google' offline te gebruiken

Als je 'Ok, Google' zegt terwijl je offline bent, wordt de Google Assistent nog steeds gestart, maar je kunt enkele problemen tegenkomen.

Spraakherkenning is offline mogelijk minder nauwkeurig en de Google Assistent heeft mogelijk geen toegang tot de services waar je om vraagt. Om het tweede probleem op te lossen, moet u van tevoren alle relevante gegevens downloaden. Download bijvoorbeeld alle muziek waar je naar wilt luisteren en download de kaarten van alle gebieden waar je wilt navigeren.

Toegang tot informatie zoals het laatste nieuws of het weer is niet mogelijk zonder een internetverbinding.

Bottom Line

De spraakherkenning van de Google Assistent kan onnauwkeurig zijn bij offline gebruik, hoewel je misschien geluk hebt als je een accent hebt dat het bijzonder gemakkelijk te verstaan vindt. Helaas, als je dit probleem ervaart, lijkt er momenteel geen manier te zijn om het op te lossen.

Hoe 'Ok, Google' offline te gebruiken voor navigatie

Offline navigatie wordt aanzienlijk verbeterd als u van tevoren Google-kaarten downloadt van alle gebieden die u bezoekt. Hier is hoe het te doen.

  1. Tik in de Google Maps-app op uw Android-apparaat op uw Profielpictogram en selecteer vervolgens Offline kaarten.

    Image
    Image
  2. Tik op SELECTEER UW EIGEN KAART.

    Image
    Image
  3. Zoom en pan totdat het gewenste gebied zich in het blauwe vak bevindt en tik vervolgens op DOWNLOAD.

    Image
    Image
  4. Je wordt teruggebracht naar het scherm Offline kaarten waar je je offline kaarten en wat statusinformatie kunt zien. Je kaart wordt gedownload en automatisch bijgewerkt wanneer dat nodig is.

    Image
    Image

Als je nu bijvoorbeeld zegt: "Hey Google, Navigeer naar Home", zou Google Maps moeten beginnen met navigeren, op voorwaarde dat je de kaarten hebt gedownload die nodig zijn om je van waar je bent naar je opgeslagen thuislocatie te brengen.

Helaas kun je Google niet vragen je ergens anders heen te brengen. Als u het adres in Google Maps typt, werkt het. Als je om een contact vraagt, ha alt de Google Assistent het adres op. Maar de Google Assistent plaatst het adres niet in kaarten en start de navigatie niet tenzij deze een internetverbinding heeft.

Hoe 'Ok, Google' te gebruiken om offline muziek af te spelen

De Google Assistent offline muziek laten afspelen is eenvoudig. Zorg er eerst voor dat je favoriete muziek-app is ingesteld in Google Assistent.

  1. Open de Google-app en tik vervolgens op Meer > Instellingen > Google Assistant.
  2. Tik op het tabblad Services en selecteer vervolgens Music.

    Image
    Image
  3. Kies je favoriete muziek-app door op de ronde knop rechts ervan te klikken.

    Image
    Image
  4. Sluit de Google-app. Zorg ervoor dat je nummers hebt gedownload in je muziek-app of een aantal MP3-bestanden hebt overgezet naar je Android-apparaat.
  5. Zeg, Hey Google, speel muziek af. ” Als je offline bent, worden de nummers afgespeeld die op je apparaat zijn opgeslagen.

Aanbevolen: