De 20 beste 3D Blu-ray Disc-films om te kopen

Inhoudsopgave:

De 20 beste 3D Blu-ray Disc-films om te kopen
De 20 beste 3D Blu-ray Disc-films om te kopen
Anonim

Hoewel er geen 3D-tv's worden gemaakt, zijn er nog steeds veel in gebruik, evenals talloze fans van 3D-films. Als je nog steeds een 3D-tv hebt of een projector met 3D-functionaliteit in je thuisbioscoop hebt, zijn er honderden geweldige 3D Blu-ray-films beschikbaar. Dit zijn onze keuzes voor de 20 beste 3D Blu-ray-films.

Als je in de VS bent en overweegt een 3D-film uit te brengen op de Aziatische of Europese markt, zorg er dan voor dat deze releases geen regiocodes bevatten.

The Walk Blu-ray 3D

Image
Image

Als je The Walk niet op 3D Blu-ray hebt gezien en je hebt een 3D-tv of een 3D-videoprojector en een Blu-ray Disc-speler, zoek het dan op. Het is een van de beste voorbeelden van 3D als hulpmiddel voor het vertellen van verhalen.

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van koorddanser Philippe Petit's historische koordwandeling tussen de twee World Trade Center-torens in NYC in 1974. De film is een eerbetoon aan zowel Petit's prestatie als de tweelingtorens die maakt niet langer deel uit van de skyline van NYC.

Verteld vanuit het oogpunt van Petit (zoals geportretteerd door Joseph Gordon-Levitt), worden we meegenomen op een reis naar Petit's begin als een koordkunstenaar en jongleur, door de planningsfasen van zijn droom, naar zijn werkelijke loop tussen de tweelingtorens.

De film is oorspronkelijk opgenomen in 2D, maar is door Legend 3D geconverteerd voor zowel theater- als Blu-ray-presentaties. Voor degenen die de mogelijkheden van 2D-naar-3D-conversie afwijzen, de resultaten van deze film zullen u versteld doen staan.

Als opbouw van de uitgebreide slotscènes worden de 3D-effecten realistisch toegepast op low-wire en circusvoorstellingen, maar de 3D-effecten schitteren in de finale, waar je Petit's (close-up) daadwerkelijk ervaart beroemde wandeling.

Als je hoogtevrees hebt, zal de finale van deze film je op je stoel doen kronkelen, maar op een goede manier. Blijf gewoon tegen jezelf zeggen, "het is een film", en weet dat je reactie een bewijs is van hoe realistisch de 3D-effecten in deze film waren.

Het komt erop neer: uitstekende film, uitstekend gebruik van 3D!

Flying Swords of Dragon Gate Blu-ray 3D

Image
Image

Als je op zoek bent naar een geweldige 3D-film op Blu-ray, kijk dan eens naar Flying Swords of Dragon Gate. Met behulp van 3D ten volle neemt regisseur Tsui Hark je mee terug naar een rusteloze periode van politieke intriges in de geschiedenis van China met geweldige sets, uitgebreide openluchtcinematografie en uitstekend gechoreografeerde vechtsportactie, met vechtsportsterren Jet Li en Xun Zhou.

De 3D-presentatie is fantastisch. Er zijn veel "comin'-at-ya"-effecten, maar ze worden er niet zomaar in gegooid; ze maken deel uit van de integratie van vechtsportacties. Binnen- en buitenopnamen hebben een buitengewone hoeveelheid realistische diepte, aangezien Tsui Hark een uitstekende techniek gebruikt om personages strategisch tussen zowel voorgrond- als achtergrondobjecten te plaatsen.

Bovendien zijn de kleurrijk gelaagde kostuums uit die tijd zeer gedetailleerd. Zelfs de Engelse ondertitels zijn strategisch geplaatst net voor het vlak van de karakters die de regels spreken. Als u de ondertiteling echter afleidend vindt, overweeg dan om voor de Engelse dub te kiezen.

De Blu-ray Disc-overdracht is helder en verta alt zich dus goed naar 3D-weergave met minimaal helderheidsverlies. Afgezien van de 3D is de Chineestalige DTS-HD Master Audio 5.1-kanaals soundtrack ook uitstekend. Als u de film echter liever in het Engels bekijkt, is de Engels nagesynchroniseerde soundtrack in Dolby Digital 2.0.

Zelfs als je geen fan bent van Aziatische vechtsportfilms, is de 3D Blu-ray Disc-release van Flying Swords of Dragon Gate een geweldige film om te laten zien hoe goed 3D kan zijn als het goed wordt gedaan.

Een 2D Blu-ray-versie van de film, met bonusmateriaal, is ook inbegrepen in het schijfpakket.

Doctor Strange Blu-ray 3D (Cinematic Universe Edition)

Image
Image

De 3D Blu-ray Disc-release van deze film is een geweldig voorbeeld van 3D-technologie die een integraal onderdeel is van het verhaal, op voorwaarde dat je een 3D-tv of videoprojector en een voor 3D geschikte Blu-ray Disc-speler hebt.

Na een verwoestend ongeval verliest de gevierde maar egoïstische arts Steven Strange het vermogen om zijn handen te gebruiken voor het uitvoeren van complexe operaties. Wanhopig op zoek naar genezing reist hij naar Katmandu, Nepal. In plaats van een remedie te vinden, wordt hij echter op een ontdekkingsreis geduwd die hem naar ongeziene dimensies brengt en uiteindelijk wordt geconfronteerd met krachtige interdimensionale en duistere entiteiten die het universum bedreigen.

De 3D-effecten zijn uitstekend en fungeren als het perfecte hulpmiddel om de kijker naar alternatieve realiteiten te vervoeren. Sommige scènes doen denken aan de effecten die in de film Inception worden gebruikt, maar Doctor Strange gaat veel verder.

De beeldverhouding van de film verandert regelmatig tussen 2,39:1 en 1,78:1 om de actiescènes beter weer te geven.

De film is opgenomen in 2D en achteraf geconverteerd naar 3D door Stereo D en Legend 3D, en het is een van de beste voorbeelden van postproductie 2D-naar-3D-conversie die tot nu toe is uitgevoerd, een waar bewijs van hoe 3D-technologie volwassen is geworden.

Avatar Blu-ray 3D

Image
Image

Dit was de film die de huidige 3D-trend begon, en het is nog steeds een van de beste ooit, die een toppositie verdient in je 3D Blu-ray Disc-bibliotheek.

Van de openingsscène van de ruimte tot het laatste gevecht, deze film heeft het allemaal in termen van een 3D-lust voor het oog. Het 3D-aspect van deze film heeft een meer natuurlijke benadering. Er is maar heel weinig van het type "comin'-at-ya" 3D-effecten dat gewoonlijk wordt gebruikt in 3D-films. In plaats daarvan kiest regisseur James Cameron voor een meer textuurbenadering van 3D die je echt naar de fantastische wereld van Pandora trekt.

De soundtrack is een geweldig voorbeeld van goed gemixte en goed uitgebalanceerde audiomixing, waardoor het de perfecte aanvulling is op de videopresentatie. Avatar is een maatstaf voor 3D-weergave.

Kong: Skull Island Blu-ray 3D

Image
Image

Kong Skull Island heeft een exotische locatie, gigantische monsters en veel actie. Houd je stoel vast terwijl Kong zijn woede op de vliegende helikopters afreageert!

Hoewel oorspronkelijk geschoten in 2D en geconverteerd naar 3D in postproductie, kun je zien dat er zorg is besteed om de 3D-versie precies goed te krijgen. Het 3D-effect maakt gebruik van de natuurlijke diepte in de exotische landschappen, waardoor je de film intrekt.

Ook het verschil in grootte tussen mensen en monsters, en het perspectief van meerdere bergen en bomen langs valleien en rivieren, zorgen voor effectieve visuele verhalen.

Een nachtscène waarin Kong het opneemt tegen Samuel L. Jackson en laat zien hoe goed 3D meerdere objecten in verschillende vlakken verbetert. Natuurlijk draagt de geweldige DTS-HD Master audio-soundtrack bij aan de punch.

Avengers Infinity War Blu-ray 3D (regiocode gratis)

Image
Image

Zelfs als je de 2D Blu-ray- of 4K Ultra HD Blu-ray-versie van deze film al hebt, is de 3D-versie uitstekend, ondanks dat het een 2D-3D-conversie is. Er gebeurt echter veel in deze film. Locaties veranderen voortdurend met hun eigen 3D-kenmerken en natuurlijk is er een zware mix van live-action en CGI voor beide locaties en enkele sleutelfiguren. De 3D-technologie zorgt voor diepte, maar is niet overdreven, dus het leidt je niet af van het verhaal.

Hoewel Avengers Infinity War een geweldige soundtrack heeft, in tegenstelling tot de Ultra HD-versie, die een Dolby Atmos-mix heeft, biedt de 3D-versie minder meeslepende 7.1-kanaals DTS-HD Master Audio. Als je de kijker wilt onderdompelen in 3D-video, zou het leuk zijn om ze ook onder te dompelen in 3D-audio.

Star Wars: The Force Awakens Blu-ray 3D (Collector's Edition)

Image
Image

De 3D-ervaring trekt kijkers naar binnen, van de openingscrawl tot Storm Troopers opgesteld in een Drop Ship, tot een nachtelijke aanval op een dorp, tot de enorme inwendige diepte van een vernielde stervernietiger.

3D schittert in scènes van de activiteiten van het hoofdpersonage Rey op de planeet Jakku, wanneer je de ronding van de BB8-droid ziet, en in de binnenkant van een cantina.

3D-effecten werden met opzet en op de juiste manier toegepast in de hele film en werken goed in zowel donkere als daglichtscènes; zowel kostuum- als gebouwtexturen worden realistisch weergegeven.

De 3D-verzamelaarseditie wordt geleverd met veel extra's, waaronder zowel standaard Blu-ray- als dvd-versies van de film en verschillende "making of" minidocumentaires.

De enige teleurstelling is dat, hoewel deze release een goede DTS HD-Master Audio 7.1-kanaals soundtrack bevat, deze een meeslepende Dolby Atmos-soundtrack verdiende die beter zou zijn vermengd met de 3D-effecten van de film.

Zwaartekracht Blu-ray 3D

Image
Image

Van de uitgestrekte ruimte tot het claustrofobische interieur van de ruimtecapsule, Gravity levert een van de meest indrukwekkende 3D-filmkijkervaringen tot nu toe op Blu-ray Disc. Nog opmerkelijker is dat dit een 2D-naar-3D-conversie is.

Regisseur Alfonso Cuarón verweeft met succes de stijl van een sciencefiction-epos met intens persoonlijk drama, waarbij 3D wordt gebruikt als onderdeel van het verhaalvoertuig. De enige castleden op de camera zijn Sandra Bullock en George Clooney.

Gravity is een geweldige dramatische en visuele film, maar de 5.1-kanaals DTS-HD Master Audio-soundtrack draagt bij aan het drama en de onderdompeling van de film.

Er is ook interessant aanvullend materiaal, waaronder een documentaire verteld door Ed Harris over de kwestie van ruimteafval die de ruimte nabij de aarde verdringt, en een korte aanvullende scène die de andere kant laat zien van een radiocommunicatie tussen het personage van Sandra Bullock en iemand op aarde. Ander materiaal omvat het pre-productie- en productieproces van de film, evenals enkele interessante opnames.

Gravity is een must-have voor je verzameling.

Ant-Man Blu-ray 3D

Image
Image

Zowat alle superheldenfilms worden tegenwoordig in 3D uitgebracht, en hoewel sommige een goede 3D-kijkervaring bieden, laten anderen je vragen: "waarom zou je je zorgen maken?" Gelukkig is Ant-Man een voorbeeld van een uitstekende 3D-kijkervaring.

Aangezien de film gaat over een superheld die naar believen kan krimpen en groeien, zijn er volop mogelijkheden om te profiteren van 3D. Het contrast tussen Ant-Man in zijn kleine staat in relatie tot gigantische mieren, rotsen, planten en mensen zorgt voor een leuke kijkervaring. Let zeker op de badkuipscène!

Naast 3D bevat de film ook een geweldige balans tussen avontuur en humor, evenals de aanwezigheid van veteraan acteur Michael Douglas en de slimme en brutale Evangeline Lily.

Als klap op de vuurpijl beschikt de 3D Blu-ray Disc ook over een indrukwekkende DTS HD-Master Audio 7.1-kanaals soundtrack.

Als je van Ant-Man houdt, gaat het vervolg Ant-Man and the Wasp verder in dezelfde 3D-traditie, dus pak ze allebei op. (Gratis versie met regiocode beschikbaar via Amazon UK).

Ghost in the Shell Blu-ray 3D

Image
Image

Vanaf de castingaankondiging dat Scarlett Johansson "Major" zou spelen in deze bewerking van het klassieke manga- en animeverhaal, werd deze film niet warm ontvangen door critici en fans.

Afgezien daarvan heeft de film echter veel te bieden. Scarlett Johansson "duikt" niet alleen in de rol, maar de film herschept een paar belangrijke scènes uit de anime (bekijk de Making of Ghost in the Shell-functie op de 2D Blu-ray voor visuele details). Bovendien biedt Ghost in the Shell een uitstekend platform voor 3D-uitvoering.

Van de futuristische stadslandschappen tot de hologrammen in de lucht, de 3D-effecten zijn zeer overtuigend en bieden een uitstekende diepte. Ook hebben zowel de productie- als kostuumontwerpers het uiterlijk van de vorige anime-versie prachtig aangepast en in een 3D-omgeving geplaatst.

Als je een 3D-fan bent die deze in het theater heeft gemist, en je hebt weerstand geboden om de 3D Blu-ray-versie te krijgen, moet je de sprong van Scarlett Johansson evenaren en hem snappen.

Als je kiest voor de UK disc-versie, is deze regiocodevrij.

De Avonturen van Kuifje Blu-ray 3D (Limited Edition)

Image
Image

De avonturen van Kuifje is een goed voorbeeld van hoe 3D de visuele kijkervaring effectief kan verbeteren en verhalen vertellen kan aanvullen. In de handen van Steven Spielberg en Peter Jackson wordt Kuifje op grootse wijze op het scherm gebracht, met veel actie en avontuur, in de trant van zaterdagmatinees en Spielbergs eigen Indiana Jones-films. Kuifje maakt een uitstekende overgang van pagina naar film, met onderscheidende en gedenkwaardige personages, die de perfecte balans tussen spanning en komedie bieden.

The Adventures of Tintin Limited Edition 3D Blu-ray-schijf wordt geleverd met zowel de 3D- als de 2D-versie van de film en een derde schijf met de dvd-versie. Er zijn ook toegangscodes voor een Ultraviolet Digitale Kopie van de film.

De 3D- en 2D Blu-ray-versies bieden beide een geweldige kijkervaring, maar de 3D-versie is een van de betere 3D-overdrachten, die uitstekende details en kleuren behoudt en zich in snelle sequenties houdt.

Of je nu de voorkeur geeft aan 2D of 3D, De avonturen van Kuifje hoort thuis in je Blu-ray Disc-collectie. Deze film had een Oscar voor Beste Animatiefilm moeten winnen voor het kwalificerende jaar; het was teleurstellend dat het niet eens genomineerd was. De avonturen van Kuifje zullen echter niet ontbreken in deze lijst!

Hugo Blu-ray 3D (Limited Edition Combo Pack)

Image
Image

Hugo van Martin Scorsese is niet alleen een geweldige 3D-film, het is een geweldige film, en ook de eerste van Scorsese in 3D.

Hugo neemt ons mee naar een plaats en tijd die zowel echt als fantasierijk is, groots van opzet en toch heel persoonlijk. Door de lens van Scorsese onthult Hugo de magie en het belang van film over onze hoop en dromen.

De film is een genot om naar te kijken in 2D of 3D, maar het meesterlijke gebruik van 3D is verweven in de film als een effectief hulpmiddel voor het vertellen van verhalen die je meeneemt in de wereld van een treinstation in Parijs uit de jaren 30 en zijn cast van onderscheiden karakters.

3D wordt met groot effect gebruikt om visuele textuur en perspectief toe te voegen, waardoor je het gevoel hebt dat je echt in de film zit. Naarmate het verhaal vordert, ontdekt de kijker, samen met Hugo en zijn vriendin Isabelle, de inspirerende magie van films.

Hugo verdiende zijn Academy Award-nominaties en overwinningen, en sommigen beweren dat het de beste film had kunnen winnen. Of je nu kijkt in 3D of 2D Blu-ray of dvd, Hugo is een speciale film waar het hele gezin van kan genieten.

Bovendien vormt de DTS-HD Master Audio 7.1-kanaals geluidsmix een perfecte aanvulling op de 3D-kijkervaring.

Guardians of the Galaxy Blu-ray 3D

Image
Image

Guardians of the Galaxy was een onverwacht grote hit. Met een geweldige cast en uitstekende karakterontwikkeling en verhaaluitvoering heeft Marvel/Disney het echt voor elkaar gekregen.

De film laat ons op een geweldige manier kennismaken met een onbekende groep personages die beginnen als bandieten, waardoor ze herkenbaar zijn voor het kijkerspubliek. (Favorieten van fans: Rocket Raccoon en Groot.)

Het meest aangeprezen tintje van de film was de uitstekende retro-soundtrack, maar het vertoonde ook een fantastische 3D-uitvoering.

De overdracht naar Blu-ray is schoon, met uitzonderlijke details. Ook is de 3D-uitvoering, ondanks dat het een 2D-naar-3D-conversie is, consistent goed in de hele film, met natuurlijke diepte en de juiste nadruk waar je zou verwachten.

Enkele van de belangrijkste 3D-scènes zijn de openingsscène en titelreeks, een brutale ontsnapping uit de gevangenis en de uitgebreide finale.

Het enige waar we op hoopten waren meer "ruimteschip-flying-at-you"-effecten, maar 3D-fans zullen niet teleurgesteld zijn over het algehele resultaat.

DREDD Blu-ray 3D

Image
Image

Het is brutaal, gewelddadig, meedogenloos en verdient zijn R-rating. Dredd biedt echter een uitstekende 3D-kijkervaring waarbij 3D een integraal onderdeel is van de verhaallijn. In plaats van toevlucht te nemen tot pop-outeffecten, gebruikt de film goed geplaatste slow motion en een uitstekend voorgrond-achtergrondperspectief om je naar binnen te trekken.

Gebaseerd op het bekende Britse cult-stripboek, ervaren kijkers een "dag in het leven van Judge Dredd", een van een elitekorps van individuen die zijn aangewezen om rechter, jury en beul te zijn (indien nodig) in de strijd tegen de misdaad in de nabije toekomstige metropool Mega-City One.

De aanvullende opdracht van Dredd is echter om een nieuwe rekruut te evalueren. Het onwaarschijnlijke duo besluit een aantal vreemde gebeurtenissen te onderzoeken in het 70.000 inwoners tellende Peachtrees Megablock, waar ze worden geconfronteerd met zowel corrupte rechters als de moorddadige drugsbaron Ma-Ma. Als je de intensiteit van de actie en de ruige filmstijl aankan, is dit een geweldige 3D-film.

Drive Angry Blu-ray 3D

Image
Image

De 3D Blu-ray-editie van Drive Angry schiet letterlijk je woonkamer binnen met gierende banden en razende geweren. Hoewel het plot niet erg origineel is, en de uitvoering van de film overeenkomsten en verwijzingen heeft naar films als Bullit, Gone in Sixty Seconds (1974), Vanishing Point (1971) en Death Proof, rechtvaardigt het zeker het uitgebreide gebruik van " comin'-at-ya'" 3D-effecten die echt goed geënsceneerd zijn.

We vonden de video-overdracht uitstekend met uitzonderlijke details en kleuren (hoewel er enkele gevallen waren van te helder wit). We merkten geen overbewerkte beeldverbetering na de productie (hoewel de CGI die aan het begin en het einde van de film werd gebruikt niet zo geweldig was). De huidtexturen, stof en chroom en carrosserie van auto's zijn allemaal zeer gedetailleerd in zowel 2D als 3D. Bovendien zagen de locaties in het middenwesten en het zuiden er geweldig uit en vormden ze de perfecte landelijke achtergrond voor de actie.

Hoewel er wat kleine intermitterende nevenbeelden zijn (het meest merkbaar in donkere scènes), houdt de 3D het goed vol. De 3D heeft veel natuurlijke diepte en heeft geen last van "paper doll" effecten. Bovendien vormt de soundtrack een uitstekende aanvulling op de over-the-top actie.

Disney's A Christmas Carol Blu-ray 3D

Image
Image

Het lijkt erop dat om de paar jaar een nieuwe versie van de Charles Dickens-klassieker A Christmas Carol in de plaatselijke bioscoop of op tv verschijnt. We kennen allemaal de hoofdpersoon en we weten allemaal hoe het verhaal afloopt. Daar gaat het echter niet om. Het is de manier waarop het verhaal wordt verteld dat het echt thuis brengt.

In dit geval wijkt Disney, dat zich meestal vrijelijk gedraagt bij het vertalen van literaire werken naar het scherm, niet veel af van de belangrijkste details van het verhaal. Ook gebruikte Disney, in plaats van live-action uitvoeringen, het medium 3D motion-capture animatie om deze klassieker op het scherm te brengen.

Sommige sequenties benadrukken het soort overdreven 3D-effect dat we bij zowat elke 3D-film hebben. Regisseur Robert Zemeckis gebruikt echter ook 3D om het verhaal te vertellen. Een van de meest indrukwekkende gebieden is de volgorde waarin Scrooge de kistmaker moet betalen voor de kist van zijn vorige baas. Het uitstekende gebruik van 3D, met het samenspel van kleur en schaduw, is buitengewoon, om nog maar te zwijgen van de 3D-textuur van Scrooge's gelaatstrekken. Dit is een 3D Blu-ray-schijf die je niet mag missen, zelfs als het geen kerst is.

Despicable Me Blu-ray 3D

Image
Image

In eerste instantie lijkt deze film een rip-off van Spy vs. Spy met schattige gele wezens en goedkope 3D-effecten. Achter de komedie onderzoekt Despicable Me echter ook de aard van eenzaamheid, de behoefte aan acceptatie en het belang van verlossing.

De 3D-effecten worden meestal gespeeld om te lachen, maar met groot effect. De vreemde wereld van het titelpersonage Gru ('s werelds meest vooraanstaande superschurk) en zijn lemming-achtige Minions, hoewel indrukwekkend in de 2D-versie, komt echt tot leven in de 3D-versie. Deze film is een geweldig stukje entertainment, met precies de juiste dosis ernst, voor het hele gezin.

IMAX: Under the Sea Blu-ray 3D

Image
Image

Voordat de huidige 3D-tv en 3D Blu-ray pushen, presenteerde IMAX al geruime tijd documentaires en natuurfilms in 3D theatraal. Nu worden deze prachtige films uitgebracht op 3D Blu-ray Discs. Hoewel ze kort zijn (meestal ongeveer 40 minuten), zijn ze een geweldige aanvulling op een 3D-filmbibliotheek voor thuis.

Een van de beste van deze films is Under the Sea. Het verhaal van Jim Carrey is niet zo indrukwekkend, maar wat je op het scherm ziet is geweldig. Je wordt meegenomen naar een onderzeese wereld waar je de kans krijgt om wezens te zien die maar heel weinig mensen ooit in hun natuurlijke omgeving hebben gezien.

De toegevoegde bonus van 3D geeft je het gevoel dat de onderzeese wereld in je woonkamer leeft. Kijk uit voor de haai en laat de zeeleeuwen niet uit het scherm springen. Je kunt zelfs de wereld van de Leafy Sea Dragon betreden, een wezen dat zo goed gecamoufleerd is dat je het bijna zeker zou missen, zelfs van dichtbij. Deze film laat zien waar 3D het beste in is, door aspecten van onze wereld naar ons toe te brengen die we misschien nooit zelf zullen kunnen bereiken.

House of Wax (1953) Blu-ray 3D

Image
Image

House of Wax is niet alleen de klassieke Vincent Price, maar ook de klassieke 3D. Uitgebracht in 1953 (verwar deze film niet met de inferieure remake uit 2005), deze film vertegenwoordigt het begin van de korte 3D-rage uit de jaren 50 en is gelukkig in dat formaat bewaard gebleven voor uitgave en plezier op 3D Blu-ray voor een modern publiek.

House of Wax heeft alle griezeligheid van een goede horrorfilm uit de jaren 50, en de 3D-effecten helpen zeker. Het enige vreemde in de film is een voor de hand liggende (maar korte) demonstratie van "comin'-at-ya" 3D-effecten die er niet hoeven te zijn. Dit zorgt echter wel voor wat lichtheid in het drama.

De filmkwaliteit is ook wat zachter dan je misschien gewend bent, maar houd er rekening mee dat dit was voordat CGI en andere moderne productie- en postproductietechnieken beschikbaar waren.

Als je zowel een film- als 3D-fan bent, heeft deze film een plekje in je collectie nodig voordat hij teruggaat naar de kluis van Warner.

Kiss Me Kate Blu-Ray 3D

Image
Image

Dit is een echt juweeltje. Kiss Me Kate werd tot zijn oorspronkelijke 3D-glorie herrezen door het Warner-archief en werd oorspronkelijk uitgebracht tijdens de 3D-rage van de jaren vijftig. de leeftijd van conversies en CGI.

De 3D is uitstekend en een aangename afwijking van de 3D-horror- en actiefilms die in die periode zijn gemaakt, maar het bevat wel een aantal zeer effectieve in-your-face-momenten. De decors in toneelstijl onthullen veel natuurlijke diepte, en als musical maken de dansnummers optimaal gebruik van 3D-diepte en -beweging.

Naast de 3D-video is de originele stereo-soundtrack geremasterd naar 5.1-kanaals DTS-HD Master-audio, wat een duidelijke verbetering is.

De schijf is verkrijgbaar in de VS, maar is ook regiocodevrij voor internationale kopers die een duik willen nemen.

Aanbevolen: