De 5 beste Auto-Clicker-apps op Android (niet-geroote telefoons)

Inhoudsopgave:

De 5 beste Auto-Clicker-apps op Android (niet-geroote telefoons)
De 5 beste Auto-Clicker-apps op Android (niet-geroote telefoons)
Anonim

Auto-clicker- en automatiserings-apps zijn tools die helpen bij het automatiseren van verschillende taken, functies en bewerkingen op je Android-apparaat. Apps voor automatisch tikken werken meestal met een beweegbaar of zwevend bedieningspaneel, zodat u uw tikken kunt starten, stoppen en pauzeren. Automatiseringsapps kunnen automatisch klikken of tikken uitvoeren en kunnen worden geprogrammeerd om bijna elke actie uit te voeren die uw apparaat kan uitvoeren.

Met het gebruik van triggers, acties en beperkingen (macro's) kunnen automatiseringsapps je helpen het meeste uit je telefoon of tablet te halen. Als u gaming-acties, systeemonderhoud of praktisch elke functie of actie die uw apparaat kan uitvoeren, wilt automatiseren, kunnen deze auto-tapper-apps leveren zonder dat root-toegang nodig is.

Deze apps zouden moeten werken, ongeacht welke fabrikant uw Android-telefoon heeft gemaakt: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, enz.

MacroDroid

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Biedt een duidelijke en functionele gebruikersinterface.
  • Goede selectie van vooraf geladen acties.

Wat we niet leuk vinden

Setup is een beetje verwarrend voor beginners.

MacroDroid gebruikt macro's om een breed scala aan dagelijkse taken en bewerkingen te automatiseren. Met meer dan 100 voorgecodeerde acties helpt MacroDroid u het potentieel van uw apparaat te maximaliseren en tegelijkertijd uw invoerinspanningen te minimaliseren.

Het verminderen van het batterijgebruik, het beheren van gegevensconnectiviteit en het maken van aangepaste geluidsprofielen zijn slechts enkele van de vele taken die MacroDroid aankan. Voor meer geavanceerde gebruikers zijn scripts, plug-ins en door de gebruiker gedefinieerde variabelen beschikbaar voor aanvullende aanpassingen. De app biedt een gratis versie met een limiet van vijf macro's en een onbeperkte Pro-versie.

QuickTouch

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De gratis versie biedt alle beschikbare functies.
  • De app klikt en tikt snel en nauwkeurig.

Wat we niet leuk vinden

Functies zijn beperkt.

QuickTouch is een andere mobiele app die snel en nauwkeurig automatisch tikken biedt. Net als bij tikken heeft QuickTouch een zwevend paneel dat fungeert als de start/stop-controller van de app; het kan naar behoefte worden verplaatst, ook voor mobiele games die agressief en herhaaldelijk tikken vereisen. Pas indien nodig de klikvertraging, duur en time-outperiode aan.

QuickTouch ondersteunt Android 7.0 en hoger, is gratis te downloaden en biedt een Pro, advertentievrije versie voor een lage prijs.

AnkuLua

Image
Image

Wat we leuk vinden

Opnameoptie is gemakkelijk te gebruiken en werkt goed met de meeste geteste apps.

Wat we niet leuk vinden

Gratis versie heeft een beperking van één script.

AnkuLua werkt door scripts uit te voeren die de acties automatiseren die je zou nemen met een app of game. U hoeft geen code te schrijven of programmeertalen te kennen; registreer eenvoudig uw activiteiten en stel vervolgens eventuele aanvullende voorwaarden in.

De app heeft een communityforum waar leden scripts en ideeën delen en ondersteuning krijgen van de ontwikkelaar. AnkuLua is gratis te downloaden en ondersteunt Android 4.0 en hoger. Er is een Pro-versie met meer functies beschikbaar, waarvan de prijzen variëren op basis van de duur van een licentie die u aanschaft.

E-Robot

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • App heeft een uitgebreide selectie van zowel acties als evenementen.
  • Biedt geparametreerde bewerkingsopties.

Wat we niet leuk vinden

De app is enigszins geavanceerd voor nieuwkomers op het gebied van automatisering van mobiele apparaten.

E-Robot wordt geleverd met meer dan 170 verschillende gebeurtenistypes en meer dan 150 actietypes die allemaal kunnen worden bewerkt door parameters. De app kan evenementen uitvoeren die locatiegericht, applicatiegebaseerd, tijdgestuurd en meer zijn.

E-Robot ondersteunt Android 4.0 en hoger, kan JavaScript uitvoeren en wordt geleverd met ondersteuning van derden voor tools zoals Ipack-pictogrammen en plug-ins. De gratis versie heeft geen functiebeperkingen, maar geeft wel advertenties weer. Koop een Pro-sleutel of doneer aan de ontwikkelaar om de advertenties te laten verwijderen.

Automatiseren

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De app is heel gemakkelijk te gebruiken.
  • De grote lijst met bouwstenen zorgt voor eindeloze automatiseringsmogelijkheden.

Wat we niet leuk vinden

De app stopt af en toe op sommige apparaten.

Automate lijkt op Automagic omdat het stroomdiagrammen gebruikt om automatiseringspaden en -taken in te stellen. U kunt uw stroomdiagrammen bewerken door bouwstenen toe te voegen of te verwijderen, die visueel worden weergegeven in diagramvorm.

De app wordt geleverd met een uitgebreide lijst met aan te passen bouwstenen, waaronder alarmen, accountsynchronisatie, meldingen, Bluetooth, contacten, agenda, camera, Gmail, kaart, beltoon en meer. Er is een actieve in-app-community die aangepaste stromen en ideeën deelt over het gebruik van de applicatie.

Automate ondersteunt Android 4.0 en hoger en is gratis te downloaden. De Premium-versie heeft geen beperkingen op het aantal lopende blokken.

Aanbevolen: