De Apple TV Remote-app gebruiken

Inhoudsopgave:

De Apple TV Remote-app gebruiken
De Apple TV Remote-app gebruiken
Anonim

Apple TV biedt een toegangspoort tot eindeloos streamen van inhoud, films, muziek, foto's en andere media, maar het wordt geleverd met een afstandsbediening die slank, klein en heel gemakkelijk te verliezen is. Als back-upoptie kunnen Apple TV-bezitters de gratis Apple TV Remote-app gebruiken om ervoor te zorgen dat ze nooit zonder afstandsbediening zitten als ze er een nodig hebben.

Als je iOS 12 of hoger gebruikt, wordt de Apple TV Remote automatisch toegevoegd aan het Control Center van je iOS-apparaat. Deze versie werkt met Apple TV 4e generatie of Apple TV 4K. Als je vasthoudt aan een oudere Apple TV, download dan de gratis iTunes Remote-app in de App Store en voeg deze handmatig toe, waarvoor je de Apple TV-afstandsbediening nodig hebt. Download de app en koppel hem met je Apple TV voordat je afstandsbediening kwijtraakt of de batterij leeg raakt.

Image
Image

Voorbereiden om de iTunes Remote App te gebruiken

Voordat u uw Apple TV koppelt met de iTunes Remote-app, moet u ervoor zorgen dat zowel uw Apple TV als uw mobiele apparaat de meest recente versie van hun respectievelijke software gebruiken.

Je kunt je Apple TV zo instellen dat nieuwe updates automatisch worden geïnstalleerd wanneer deze beschikbaar komen. Ga voor Apple TV 4K of 4e generatie naar Settings > System > Software Updates en schakelin Automatisch bijwerken Om de software automatisch bij te werken op Apple TV 2e of 3e generatie, gaat u naar Instellingen > Algemeen >Software bijwerken en schakel Automatisch bijwerken in

iTunes Remote App koppelen met iOS-apparaten

Als je iOS-apparaat iOS 11 of eerder gebruikt, download dan de iTunes Remote-app uit de App Store op je iPhone, iPad of iPod touch. Dan ben je klaar om je Apple TV in te stellen om met je apparaat te werken.

  1. Zorg ervoor dat zowel uw Apple TV als uw iOS-apparaat met de iTunes Remote-app verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.
  2. Gebruik de Apple TV-afstandsbediening om uw Apple TV aan te zetten.
  3. Open de iTunes Remote app op je apparaat en selecteer Apple TV toevoegen.
  4. Tik op de naam van de Apple TV die u wilt toevoegen aan de iTunes Remote-app. Apple TV's op uw netwerk verschijnen op naam, die is toegewezen bij het instellen.
  5. Je Apple TV geeft een viercijferige code weer op je televisie, die je invoert op het scherm dat automatisch op je iPhone, iPad of iPod Touch verschijnt om de apparaten te koppelen.

Als uw iOS-apparaat iOS 12 of hoger gebruikt, opent u het Control Center en tikt u op het pictogram van de afstandsbediening. Kies je Apple TV en voer de viercijferige code in die op het Apple TV-scherm verschijnt om de twee apparaten te koppelen.

De Apple TV Remote-app gebruiken

Nu je Apple TV is gekoppeld aan je mobiele apparaat, ben je klaar om de Remote-app te gebruiken om de toegang tot je Apple TV-content te regelen.

  1. Start de iTunes Remote app (iOS 11 en eerder) of de Apple Remote-app in het Control Center (iOS 12 en hoger).
  2. Selecteer de Apple TV die u wilt bedienen via het iTunes Remote app-scherm.
  3. Gebruik je touchscreen om naar bepaalde inhoud te navigeren en gebruik de Menu en Play/Pause knoppen om het af te spelen.

    Selecteer het ? (vraagteken) icoon rechtsboven voor hulp bij het gebruik van het navigatiescherm.

    Image
    Image
  4. Selecteer Klaar in de rechterbovenhoek om toegang te krijgen tot het Meer menu en navigeer naar uw iTunes-inhoud.
  5. In het More menu kun je kiezen uit snelkoppelingen onderaan om toegang te krijgen tot je Playlists, Artists, Albums of terug te gaan naar de Control touchscreen van de app.

    Image
    Image

Het gebruik van het zwarte Control-scherm is in wezen hetzelfde als het gebruik van de nieuwste Apple TV-afstandsbedieningen die bij de 4K-versie worden geleverd. De Remote-app is een upgrade van oudere Apple TV-afstandsbedieningen, waardoor je sneller kunt scrollen en gemakkelijker kunt navigeren.

Voordelen van de Apple TV Remote-app

De afstandsbediening die bij een Apple TV wordt geleverd, is, zoals de meeste Apple-producten, strak en aantrekkelijk. Het is ook gevoelig voor schuiven tussen bankkussens of wordt misplaatst vanwege zijn kleine formaat. Als u de Remote-app op ten minste één Apple iOS-apparaat heeft, betekent dit dat wanneer uw normale afstandsbediening ontbreekt, u nog steeds een manier hebt om uw Apple TV te gebruiken.

Oudere Apple TV-afstandsbedieningen gebruiken kleine knoopbatterijen, die gemakkelijk kunnen worden vervangen, maar die de meeste mensen niet bij de hand hebben. Een dode afstandsbediening betekent geen Apple TV, dus eigenaren van oudere versies kunnen echt profiteren van de app. De recentere Remote-app vereist geen zichtlijn op uw Apple TV-box, wat oudere Apple TV-afstandsbedieningen nodig hebben. Handig als je media in een kast of achter je tv staat. Het is ook superhandig voor ouders om een show voor hun kinderen te kunnen pauzeren of starten vanuit een andere kamer.

De Remote App heeft nog een enorm voordeel ten opzichte van de fysieke afstandsbedieningen die bij je Apple TV worden geleverd: wanneer je tekst moet invoeren, biedt de app een toetsenbord. U hoeft niet meer te scrollen om letters één voor één te selecteren wanneer u zich probeert aan te melden bij een streaming-app!

Aanbevolen: