Wat is het e-mailadres van Apple CEO Tim Cook?

Inhoudsopgave:

Wat is het e-mailadres van Apple CEO Tim Cook?
Wat is het e-mailadres van Apple CEO Tim Cook?
Anonim

Net zoals het geval was voor voormalig Apple CEO Steve Jobs, is het e-mailadres van de huidige CEO Tim Cook openbaar: [email protected]. Net als Steve Jobs staat Cook erom bekend af en toe te reageren op e-mails van Apple-klanten.

Wil je Tim Cook een belangrijk bericht e-mailen?

Uitgerust met het openbare e-mailadres van Cook, kunt u precies dat doen en weten dat iemand - misschien uiteindelijk Tim Cook zelf als uw bericht dit rechtvaardigt - uw e-mail zal lezen en mogelijk zal antwoorden.

Wordt mijn e-mail aan Tim Cook gelezen?

Image
Image

Je e-mail wordt gelezen. De eerste die het ziet, is echter hoogstwaarschijnlijk een persoon op het kantoor van Cook en niet Tim Cook zelf.

Hier is een verhaal van Reddit:

Ik heb Tim Cook ooit een e-mail gestuurd over de kwaliteit van muziek terwijl ik in de wacht stond bij Apple. Het was van superlage kwaliteit, daarom klonk een vrolijk rocknummer als pure vervorming en ergerde me echt omdat ik meer dan 20 minuten in de wacht stond voor iets dat zo eenvoudig was (iPhone ging niet aan, moest een reparatie instellen zoals in mijn land geen Apple Store=moet het naar een ander land sturen).

Tot mijn verbazing belde een dame uit Cupertino me de volgende dag op met de mededeling dat ze een verontrustende e-mail van Tim had ontvangen over lelijke distortion houd muziek aan de telefoon, dat Tim dit zelf had uitgeprobeerd en het ermee eens was dat er iets moest gebeuren. Ze verzekerde me dat de wachtmuziek zou worden getest om er zeker van te zijn dat deze prettig klonk op alle soorten telefoons en verbindingen.

De volgende keer dat ik Apple belde, was de wachtmuziek inderdaad erg prettig.

Krijg ik een antwoord van Tim Cook?

Je zou geen antwoord van Cook zelf moeten verwachten. Het is echter niet ongehoord. Er zijn meerdere verhalen dat hij elke dag op e-mails van klanten reageert.

Belangrijke e-mails kunnen persoonlijk naar hem worden doorgestuurd.

Business Insider vertelt het verhaal van Ben Gold, een blogger, die Cook een bericht schreef waarin simpelweg stond: "Wees geen Steve Jobs. Wees Tim Cook."

Drie en een half uur later antwoordde Cook: "Maak je geen zorgen. Het is de enige persoon die ik ken."

Aanbevolen: