Ontdek de beste tijd om een tv te kopen

Inhoudsopgave:

Ontdek de beste tijd om een tv te kopen
Ontdek de beste tijd om een tv te kopen
Anonim

Je kunt op elk moment van het jaar een televisie in de uitverkoop vinden, maar als je de allerbeste prijs voor een nieuwe televisie wilt krijgen, moet je je aankoop in januari of februari doen.

Waarom januari en februari de beste maanden zijn

Grote en kleine winkels bieden grote kortingen op tv's in de weken voorafgaand aan de Super Bowl om consumenten te verleiden om te upgraden voor de grote wedstrijd. Ook komen alle nieuwe tv-modellen in maart in de winkels. Dit legt veel druk op winkels om de inventaris van vorig jaar op te ruimen om plaats te maken voor de nieuwere modellen van volgend jaar. December is ook geen slechte maand om een tv te kopen, omdat ze vaak worden opgenomen in Black Friday-verkopen, hoewel die periode voor verkoop beperkt is.

Image
Image

4 Nog meer manieren waarop u kunt besparen op een tv-aankoop

Als je je tv moet vervangen voordat de uitverkoop van januari en februari begint, zijn er nog steeds genoeg manieren om te besparen. Overweeg deze opties:

  1. Koop een open-box-tv: wanneer klanten tv's en andere elektronica terugbrengen naar de winkel, worden ze vaak met korting verkocht. Zoek naar een open-box-sectie in de winkel, en als je er geen ziet, vraag het dan. Ze hebben misschien iets achterin dat u zou interesseren. Aarzel niet om te vragen of ze displaymodellen te koop hebben. Dat kan nog een reden zijn voor een dikke korting.
  2. Bestel een gerenoveerde tv: bepaal welke tv u wilt kopen en zoek vervolgens op internet naar dat specifieke model en het woord 'opgeknapt'. Wanneer tv's een defect blijken te hebben, worden ze teruggestuurd naar de fabrikant voor reparatie. Hoewel het kopen van een eerder kapotte tv misschien riskant klinkt, is het dat echt niet. Controleer gewoon of de tv wordt geleverd met een volledige garantie en u bent gedekt.
  3. Koop een cadeaubon met korting: Als je weet bij welke winkel je wilt kopen, koop dan een cadeaubon met korting voordat je naar de winkel gaat. Gebruik een site zoals Gift Card Granny om websites te vinden die de gewenste cadeaubon onder de nominale waarde verkopen. Het is een gemakkelijke manier om nog eens 10% of meer te besparen bovenop de promoties die de winkel aanbiedt.
  4. Koop een gebruikte tv: als je geen gloednieuwe tv nodig hebt, kijk dan in je plaatselijke krant of op Craigslist voor tv's die mensen verkopen. Er is geen garantie dat een gebruikte tv net zo lang meegaat als een nieuwe, maar als je genoeg geld bespaart, kan het de gok waard zijn. Het is eenvoudig genoeg om de handleiding online te vinden en uit te printen als deze niet bij de tv wordt geleverd. Aangezien je met vreemden te maken krijgt, moet je op veilig spelen door af te spreken in je lobby of een openbare ruimte.

Aanbevolen: