Hoe Walkie-Talkie te gebruiken op Apple Watch

Inhoudsopgave:

Hoe Walkie-Talkie te gebruiken op Apple Watch
Hoe Walkie-Talkie te gebruiken op Apple Watch
Anonim

Walkie-Talkie is een communicatie-app voor Apple Watch en een re altime en directe manier om heen en weer te praten met andere Apple Watch-gebruikers - vergelijkbaar met walkietalkies uit het verleden.

Walkie-Talkie werkt via een internetverbinding. Als je geen mobiele Apple Watch-verbinding hebt, moet je wifi gebruiken en je iPhone in de buurt hebben - hetzelfde als voorheen met gegevens.

Deze instructies zijn van toepassing op Apple Watches met watchOS 5.3 of nieuwer en iPhones met iOS 12.4 of later.

Bottom Line

De Walkie-Talkie-app wordt geleverd met watchOS 5.3 en hoger. Je hebt niets anders nodig dan een iPhone om aan de slag te gaan. Beide partijen die Walkie-Talkie gebruiken, moeten FaceTime instellen op hun iPhones (op iOS 12.4 of hoger) en in staat zijn om FaceTime-audiogesprekken te voeren en te ontvangen.

Contacten toevoegen aan of verwijderen uit de Walkie-Talkie-app

Om de Walkie-Talkie-app te gaan gebruiken, moet je mensen vinden om mee te praten. Hier leest u hoe u dingen kunt instellen.

  1. Open de Walkie-Talkie app op je Apple Watch.
  2. Draai de Digital Crown of scrol omhoog om een contact te zoeken om toe te voegen.

  3. Tik op de naam van het contact in de lijst en selecteer vervolgens Vrienden toevoegen.

    Image
    Image
  4. Herhaal deze stappen totdat je alle gewenste contacten hebt toegevoegd.

    Het hoofdscherm van de app toont de knop Vrienden toevoegen de volgende keer dat u deze opent. Selecteer Vrienden toevoegen om uw lijst met contacten te openen.

  5. Nadat een contactpersoon je verzoek heeft geaccepteerd, kun je op elk moment praten.

    Walkie-Talkie is een direct pad naar je pols- en horlogeluidspreker, dus selecteer de bevoorrechte contacten zorgvuldig. Wanneer iemand je toevoegt, heb je de mogelijkheid om toe te staan of te weigeren.

  6. Om een contact te verwijderen, veegt u naar links op een gele contactkaart en tikt u op de rode X.

    Zet de Walkie-Talkie-schakelaar op het hoofdscherm uit om tijdelijk te voorkomen dat mensen contact met je opnemen.

    Image
    Image

Kan iemand altijd en overal met me praten?

Zelfs als je beschikbaar bent, moet je aan het begin van elke sessie iemand toestemming geven om contact met je op te nemen. Na enkele minuten zonder activiteit wordt de sessie gesloten totdat jij of de andere persoon opnieuw verbinding maakt.

Als gevolg hiervan kunnen mensen niet willekeurig dingen door je horloge schreeuwen terwijl je midden in een belangrijke zakelijke presentatie zit - tenzij je die sessie expliciet toestaat wanneer deze begint.

De Walkie-Talkie-app gebruiken

Nadat je een Walkie-Talkie-contact hebt toegevoegd en je vriend accepteert, kun je rechtstreeks heen en weer praten. Tik op de Talk-knop en houd deze ingedrukt zolang u spreekt. Als u klaar bent met praten, laat u de Talk-knop los. De persoon aan de andere kant van de lijn kan op de Talk-knop drukken nadat je hebt losgelaten.

De functionaliteit en naam bootsen ouderwetse walkietalkies na, die slechts één transmissie tegelijk ondersteunden. Je kon niet praten terwijl de andere persoon de knop ingedrukt hield om te praten.

Image
Image

Het gele pictogram uitgelegd

Als je de Walkie-Talkie-app sluit of naar iets anders op de Apple Watch navigeert terwijl je met iemand verbonden bent, verschijnt er een geel pictogram bovenaan in het midden van het horlogescherm. Dit pictogram biedt snelle toegang tot de app en het gesprek. Tik op het gele pictogram om terug te keren naar de Walkie-Talkie-app.

Image
Image

Andere nuttige informatie over Walkie-Talkie

U en uw contactpersoon moeten elk de Walkie-Talkie-app instellen op een Apple Watch en FaceTime op een iPhone. Na de eerste installatie is het gebruik van de Walkie-Talkie-app op de Apple Watch moeiteloos. Chatten met iemand over je horloge en in je stem is leuk. Andere nuttige feiten die uw ervaring met de Walkie-Talkie-app positief maken, zijn onder meer:

  • Walkie-Talkie-gesprekken zijn één-op-één, hoewel je vrij bent om gelijktijdig met meerdere mensen te praten.
  • Gebruik AirPods of draadloze hoofdtelefoons met Apple Watch. Walkie-Talkie-gesprekken gaan via de koptelefoon en niet via de Apple Watch-speaker. Mensen om je heen kunnen echter horen wat je hardop zegt, net als wanneer je aan het telefoneren bent.
  • Je kunt het volume van de persoon die met de Digital Crown spreekt aanpassen wanneer je de Walkie-Talkie-app gebruikt.
  • Een verbinding blijft ongeveer vijf minuten aanhouden na de laatste communicatie voordat de Apple Watch vraagt of je opnieuw verbinding wilt maken met die persoon.

Aanbevolen: