Een iPhone ontgrendelen zonder Siri

Inhoudsopgave:

Een iPhone ontgrendelen zonder Siri
Een iPhone ontgrendelen zonder Siri
Anonim

Of je nu je toegangscode bent vergeten, of je kunt de code niet op je telefoon invoeren vanwege een beschadigd scherm, alle hoop is niet verloren. Leer hoe u uw iPhone kunt ontgrendelen zonder Siri of een toegangscode.

Als je een iPhone met deze methoden ontgrendelt, loop je het risico een deel of al je gegevens te verliezen als je geen back-up van je apparaat hebt gemaakt in iTunes of iCloud.

Toegang en ethiek: is dit uw apparaat?

Begrijp voordat we beginnen dat deze informatie bedoeld is om mensen te helpen toegang te krijgen tot informatie op hun eigen apparaten. Toegangscodes zijn een belangrijke iPhone-beveiliging om te voorkomen dat andere mensen toegang krijgen tot onze privégegevens. Wat nog belangrijker is, is dat het ontgrendelen van een mobiel apparaat toegang geeft tot sociale media-accounts, e-mailaccounts en berichten-apps die alleen door de eigenaar mogen worden gebruikt.

Het ontgrendelen van de telefoon van iemand anders zonder hun toestemming kan ook illegaal zijn, afhankelijk van waar je woont. Ongeacht het ontbreken van juridische gevolgen, is het ontgrendelen van het apparaat van iemand anders een inbreuk op de privacy en onethisch.

Hoe u uw iPhone kunt ontgrendelen zonder Siri of toegangscode met iTunes

Wanneer u iTunes gebruikt om uw telefoon te ontgrendelen, wist u de toegangscode van uw apparaat, waardoor ook de gegevens worden gewist. Als u iTunes wilt gebruiken om uw telefoon te ontgrendelen, gebruikt u een computer, ook een niet-Mac-computer, zolang de computer de nieuwste versie van iTunes heeft.

Als je je apparaat echter herstelt met iTunes vanaf een back-up, moet je een computer gebruiken die je eerder hebt gebruikt om je telefoon te synchroniseren. Anders zijn uw gegevens er niet.

  1. Gebruik een computer om iTunes op een Mac of pc te openen.
  2. Schakel je apparaat uit en start op in de herstelmodus.
  3. Op je computer zie je de optie om te herstellen of bij te werken in iTunes. Selecteer Herstellen.

    Image
    Image
  4. iTunes begint met het downloaden van software voor je apparaat, wat tot 15 minuten kan duren.
  5. Als er 15 minuten zijn verstreken en de software niet naar uw apparaat is gedownload, verlaat uw apparaat automatisch de herstelmodus. Herhaal de bovenstaande stappen.
  6. Na dit proces moet je iPhone worden hersteld met de informatie van de laatste back-up, maar het wachtwoord is niet langer nodig. Zodra het proces is voltooid, kunt u uw apparaat instellen en gebruiken.

    Apple geeft je een optie om je apparaat te configureren om zichzelf te wissen na 10 opeenvolgende onjuiste wachtwoordpogingen. Hoewel dit standaard is uitgeschakeld, kunt u het inschakelen door naar Settings > Touch ID & Passcode te gaan. U wordt gevraagd om uw wachtwoord in te voeren dit gebied. Tik onder aan het scherm op de Gegevens wissen om te schakelen naar Aan

Hoe de iPhone te ontgrendelen zonder Siri of toegangscode met Zoek mijn iPhone

Zoek mijn iPhone is niet alleen handig om u te helpen een verloren apparaat te vinden, maar kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot een vergrendelde iPhone.

Als u Zoek mijn iPhone gebruikt, wordt uw toegangscode en helaas al uw gegevens gewist. Zodra het proces echter is voltooid, kunt u iTunes of iCloud gebruiken om uw gegevens te herstellen.

  1. Gebruik een ander apparaat of computer om de Vind mijn iPhone-pagina te bezoeken.

    Je hebt geen Apple-apparaat nodig om deze pagina te openen, alleen een webbrowser met een internetverbinding.

  2. Log in met uw iCloud-wachtwoord, dit is de Apple ID die aan uw apparaat is gekoppeld.
  3. Selecteer Alle apparaten bovenaan in het midden van uw scherm. Al uw apparaten die aan deze Apple ID zijn gekoppeld, verschijnen op uw scherm. Selecteer het apparaat dat u probeert te ontgrendelen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Wissen iPhone om al uw gegevens op uw apparaat te verwijderen, inclusief uw toegangscode.

    Image
    Image
  5. Gebruik iTunes of iCloud om uw gegevens te herstellen.

Ontgrendel iPhone na te vaak een verkeerde toegangscode in te voeren

Als jij of iemand anders te vaak het verkeerde wachtwoord heeft ingevoerd, wordt je Apple ID automatisch vergrendeld als veiligheidsmaatregel. Hier leest u hoe u uw Apple ID kunt ontgrendelen.

De Apple-ondersteuningspagina vermeldt niet het aantal pogingen, maar zegt: "Na meerdere mislukte pogingen om uw account te ontgrendelen, blijft uw Apple ID vergrendeld en kunt u het de volgende dag opnieuw proberen."

  1. Ga naar iforgot.apple.com om je account te ontgrendelen met je bestaande wachtwoord of om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

    Image
    Image
  2. Mogelijk moet u enkele beveiligingsvragen beantwoorden om uw identiteit te verifiëren.
  3. Als je tweefactorauthenticatie hebt geactiveerd, kun je een vertrouwd apparaat of telefoonnummer gebruiken om je Apple ID te ontgrendelen.

Nadat je iPhone is ontgrendeld

Door een van de bovenstaande methoden te volgen, wordt je iPhone ontgrendeld en kun je een nieuwe toegangscode instellen. Je kunt de iPhone ook herstellen met een bestaande back-up van iTunes of iCloud.

Aanbevolen: