Deel je telefoonscherm op Facebook Messenger

Deel je telefoonscherm op Facebook Messenger
Deel je telefoonscherm op Facebook Messenger
Anonim

Eens een desktop- en webfunctie, kun je nu de camerarol of apps van je telefoon delen, in plaats van schermafbeeldingen te maken of te proberen deze te beschrijven.

Image
Image

Ben je het beu om oplossingen te vinden om het scherm van je telefoon te delen met je Facebook Messenger-vrienden? Facebook heeft je gedekt, omdat ze het delen van schermen uitbreiden naar hun mobiele apps.

Hoe het werkt: vanaf vandaag kun je Messenger starten en je scherm delen in één-op-één gesprekken, groepsgesprekken met maximaal acht personen of in Messenger Rooms met maximaal 16 personen. Om het delen van het scherm te starten, veegt u het paneel met video-oproepen omhoog en tikt u op Uw scherm delen > Start Sharing

Als je de optie nog niet ziet, zorg er dan voor dat je hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie van de Messenger-app.

Deellimieten: je kunt niet bepalen wie zijn scherm kan delen tijdens een Rooms-videogesprek, maar Facebook zegt dat ze die mogelijkheid binnenkort zullen implementeren. Er zijn ook plannen om de capaciteit van de kamers uit te breiden tot 50 personen, vermoedelijk voor degenen die les moeten geven, een project moeten presenteren of een cool digitaal feest moeten geven.

"We weten dat mensen meer dan ooit proberen verbonden te blijven en scherm delen is de nieuwste functie die we uitrollen om mensen dichter bij elkaar te brengen", zei Facebook in zijn blogpost

Bottom line: Als je jezelf op de juiste manier in quarantaine plaatst en sociale afstand neemt, mis je waarschijnlijk meer dan ooit vrienden en familie. Hopelijk biedt deze nieuwe functie voor het delen van schermen op mobiel nog een andere manier om de gezichten van dierbaren weer te zien.

Aanbevolen: