Deel je sluwe passies met de nieuwe Hobbi-app van Facebook

Deel je sluwe passies met de nieuwe Hobbi-app van Facebook
Deel je sluwe passies met de nieuwe Hobbi-app van Facebook
Anonim

What: Facebook's New Product Experimentation (NPE)-groep heeft stilletjes een nieuwe app uitgebracht, Hobbi, gericht op doe-het-zelf-ambachten en -projecten.

Hoe: De app lijkt op dit moment beschikbaar te zijn in de App Store, maar nog niet op Google Play.

Why Do You Care: De app kan uiteindelijk concurreren met Pinterest, waardoor het een interessante download wordt. NPE-apps kunnen ook snel komen en gaan, dus bekijk het snel.

Image
Image

De huidige hausse in de doe-het-zelfcultuur heeft zojuist een nieuwe app gekregen voor sluwe, projectgerichte mensen om hun passies te documenteren en te delen. De experimentele groep van Facebook, NPE (wat staat voor experimenten met nieuwe producten) bracht Hobbi stilletjes uit in de App Store.

Terwijl sommige verkooppunten zoals The Verge het vergelijken met Pinterest, voelt Hobbi meer als Google's Tangi, een app die is gemaakt om hobbyisten en andere doe-het-zelvers stap voor stap video's en afbeeldingen te laten delen met andere gebruikers.

Met welke app het ook concurreert, Hobbi is tot nu toe vrij kaal. Eenmaal gedownload, voert u eenvoudig uw telefoonnummer in en maakt u vervolgens een project. Je kunt afbeeldingen toevoegen die je al hebt gemaakt, of ze ter plekke nemen om toe te voegen aan een stapsgewijs project, terwijl je onderweg bijschriften toevoegt. Je kunt je foto's toevoegen aan een video in Ken Burns-stijl en deze vervolgens delen met het gewone blad voor delen op iOS.

Als je op zoek bent naar een andere manier om je sluwe vaardigheden naar buiten te brengen, of gewoon wilt opscheppen over een nieuw app-systeem, Hobbi is nu in de iOS App Store. We hebben het niet kunnen vinden op Google Play op het moment van schrijven.

Via: De informatie

Aanbevolen: