Samsung He alth: hoe het werkt

Inhoudsopgave:

Samsung He alth: hoe het werkt
Samsung He alth: hoe het werkt
Anonim

Als je probeert fit te worden, gewicht te verliezen of betere gewoontes op te bouwen, kan het hebben van een datatracker-app veel verwarring wegnemen. Samsung was hiervan op de hoogte toen het Samsung He alth uitbracht. Je herkent de vroegere naam, S He alth, misschien als de Samsung-hub voor een beter leven. Hier leest u hoe u de Samsung He alth-app gebruikt om de beste resultaten te krijgen.

Samsung He alth wil uw gezondheidsgewoonte zijn

Samsung He alth werkt als uw hub voor alles wat met gezondheid te maken heeft. Trainingen, waterinname en verbinding maken met je hardloop-app om alle informatie die je wilt op één plek te hebben. Er gebeurt veel in deze app, maar het doel is om u de controle te geven met gegevens om een back-up van uw plannen te maken.

Image
Image

Als je met de hond loopt of rent, detecteert je telefoon de beweging en volgt deze voor je. De hoofdpagina van de app geeft een overzicht van de verschillende activiteiten die u wilt volgen, inclusief dagelijkse stappen, hartslag en stress. U kunt het naar wens personaliseren om zaken als waterinname, cafeïne, slaap en gewichtsbeheersing bij te houden. Er zijn ook specifieke activity trackers voor een verscheidenheid aan oefeningen, waaronder hardlopen, fietsen en wandelen.

Uw profiel instellen en voltooien

Uw gebruikersprofiel in Samsung He alth is hoe u uw activiteiten binnen de app bijhoudt. U kunt uw foto, bijnaam en e-mailadres toevoegen voor esthetische doeleinden. Het is echter de andere informatie die u echt helpt. Voeg lengte, gewicht, geslacht, leeftijd en activiteitenniveau toe om Samsung He alth uw eigen te maken.

Image
Image

Je profiel bevat beloningen voor voortdurende activiteit, persoonlijke records tijdens trainingen, wekelijkse samenvattingen van je activiteitenroutine en een geschiedenis van alle programma's waaraan je deelneemt. In wezen laat je profiel je een lange blik werpen op je voortgang, en krijg je kleine beloningen voor het nemen van stappen naar een andere levensstijl.

Behaalbare doelen stellen

Nadat je hebt besloten welke gewoonten je wilt veranderen of volgen, is het volgende wat je moet doen, doelen stellen. Er zijn doelen voor gewichtsbeheersing, fitnessdoelen en meer.

Uw profiel moet vooraf worden ingesteld, aangezien deze doelen zijn gebaseerd op het veranderen van huidige gewoonten.

Nadat je een doel hebt ingesteld, verschijnt er een indicator boven aan de hoofdpagina in de Samsung He alth-app. Deze indicator laat zien hoeveel vooruitgang je hebt geboekt in de richting van dat doel. Wanneer u op de indicator tikt, ziet u een speciaal overzicht van uw dagelijkse activiteit, verbrande calorieën en meer informatie over uw doel. Er is ook een pagina met langetermijntrends om je voortgang bij te houden, en beloningen voor het bereiken van je doelen.

Trainen met vrienden

Niet iedereen vindt het leuk om alleen te sporten. Iemand hebben om tegen te strijden en voor te juichen, kan je helpen gefocust te blijven op je fitnessdoelen. Hoewel Samsung He alth zich voornamelijk bezighoudt met je voortgang, gaat het tabblad Samen in de app over de gemeenschap.

Image
Image

Er zijn maandelijkse community-uitdagingen waaraan je kunt deelnemen door actief te zijn, evenals de mogelijkheid om vrienden te vinden en toe te voegen. Er zijn ook uitdagingen voor jou en je vrienden, zodat je naar steeds grotere doelen kunt werken.

Verbind en synchroniseer gegevens met andere apps

Het lijkt erop dat er tientallen apps zijn gewijd aan gezondheid en fitness. Van specifieke apps voor het bijhouden van bloeddruk of gewicht tot calorietellers, je hebt waarschijnlijk minstens één andere gezondheidsapp geïnstalleerd. Samsung He alth werkt samen met tientallen apps, zodat u die apps kunt verbinden en de informatie van die apps kunt laten synchroniseren met Samsung He alth.

Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw ma altijden volgen met My Fitness Pal en die informatie vervolgens zien in de hub van Samsung He alth.

Welke telefoons zijn compatibel met Samsung He alth?

De Samsung He alth-app ondersteunt alle Samsung-smartphones die teruggaan naar de Galaxy S3, evenals niet-Samsung Android-telefoons. Android 4.4 KitKat of hoger en minimaal 1,5 GB opslagruimte zijn vereist om de app goed te laten werken. De app is ook beschikbaar voor iPhones en vereist iOS 9.0 of hoger.

Deze app is meestal vooraf geïnstalleerd op nieuwe Samsung-telefoons, maar kan worden gedownload van de Google Play Store en de Apple App Store.

Aanbevolen: