Hoe het te repareren als uw iPhone om het wachtwoord blijft vragen

Inhoudsopgave:

Hoe het te repareren als uw iPhone om het wachtwoord blijft vragen
Hoe het te repareren als uw iPhone om het wachtwoord blijft vragen
Anonim

Als er een probleem is met je iCloud-account, kan het zijn dat je iPhone of iPad niet goed synchroniseert met gegevens die je in de cloud hebt opgeslagen, waardoor het apparaat herhaaldelijk om je wachtwoord vraagt. Als u dit probleem ondervindt, zijn er verschillende manieren om het op te lossen.

De informatie in dit artikel is van toepassing op iPhones en iPads met iOS 12 of hoger.

Image
Image

Bottom Line

Soms, na een app-download of iOS-update, vraagt je iPhone of iPad herhaaldelijk om je wachtwoord. U wordt gevraagd om in te loggen met uw Apple ID, die verbinding maakt met uw iCloud-account, meestal omdat een download is vastgelopen of niet kan worden voltooid. Deze vervelende fout kan ook worden veroorzaakt door een verouderde versie van iOS.

Een iPhone repareren die steeds om een wachtwoord vraagt

Wat de oorzaak ook is, je kunt stappen ondernemen om de verzoeken te stoppen.

  1. Bevestig dat iCloud werkt. Bezoek de Apple System Status-webpagina en blader door de lijst voor iCloud Account & Sign In Er moet een groene stip naast staan. Er moet ook een groene stip zijn naast een van de specifieke iCloud-services, waaronder iCloud Backup, iCloud Mail en iCloud Keychain Als u geen groene stippen ziet, ligt het probleem bij de Apple-servers. U kunt niets doen totdat Apple het probleem heeft opgelost. Kom later terug naar de pagina Systeemstatus.

  2. Start de iPhone of iPad opnieuw op. Door opnieuw op te starten, wordt het geheugen van het apparaat leeggemaakt en krijgt het een schone lei, waardoor veel van de bugs en glitches die optreden bij intensief geheugengebruik worden geëlimineerd.
  3. Zoek naar apps die vastzitten. Blader door de pagina's van uw Home-scherm en in mappen voor een app met het woord Wachten eronder of een app-pictogram dat grijs wordt weergegeven. Een van beide is een indicatie van een app die is opgehangen tijdens een download.

    Je kunt de vastgelopen app niet op de gebruikelijke manier verwijderen, dus de beste aanpak is om de iPhone of iPad opnieuw op te starten. De lastige download voltooit de download wanneer u opnieuw start of verdwijnt volledig van het iOS-apparaat. Soms veroorzaakt een vastgelopen boekdownload in de Boeken-app dit probleem. Als u een boek ziet vastlopen tijdens een download, start u het apparaat opnieuw op om het probleem op te lossen.

  4. Update het besturingssysteem. Als u de iOS op uw iPhone of iPad traag bijwerkt, kunt u problemen ondervinden met Apple ID. Controleer uw huidige versie en als er een update beschikbaar is, download en installeer deze.
  5. Reset het apparaat. Als het probleem aanhoudt, kunt u een agressievere aanpak kiezen. Sommige problemen kunnen niet worden opgelost door middel van eenvoudige probleemoplossing, maar bijna elk probleem, behalve die veroorzaakt door hardwareproblemen, kan worden opgelost door het iOS-apparaat te wissen en het vervolgens te herstellen vanaf een back-up.
  6. Neem contact op met Apple. Als niets helpt, neem dan contact op met een erkende Apple serviceprovider of een Apple Store-genie voor hulp.

Aanbevolen: