Meer informatie over de Google-afbeeldingen waarnaar u zoekt

Meer informatie over de Google-afbeeldingen waarnaar u zoekt
Meer informatie over de Google-afbeeldingen waarnaar u zoekt
Anonim

Het vinden van afbeeldingen is eenvoudig, maar het is niet altijd duidelijk om hun context te kennen. Tot nu.

Image
Image

Je kunt gemakkelijk verdwalen in Google Afbeeldingen zoeken door op de ene verwante afbeelding na de andere te klikken, maar de nieuwste update van Google hoopt je meer te leren over de afbeeldingen waar je naar kijkt.

Wat is de update? Op de Google-blog legt Search Software Engineer Angela Wu uit dat de update "snelle feiten" zal introduceren over de mensen, plaatsen of dingen die verband houden met de afbeeldingen die je opzoekt, op voorwaarde dat je op een mobiel apparaat en in de VS bent.

Wat het voor jou betekent: Heb je je ooit afgevraagd waarom je plaatselijke middelbare school of parken de namen hebben die ze hebben? Met deze nieuwe functie zoek je naar een afbeelding van de locatie, waarna Google je aanvullende informatie geeft over de persoon naar wie ze zijn vernoemd of de gebeurtenis die de naam heeft geïnspireerd.

“Of misschien ben je op zoek naar informatie over het werk van een beroemde architect om een huisrenovatie of kunstproject te inspireren. Misschien kom je dit artikel tegen over de architect die een prijs wint en kun je gemakkelijk meer te weten komen over de vrouw die de naamgever van die prijs is.”

Hoe werkt het? Informatie die wordt weergegeven op Google Afbeeldingen zoeken is afkomstig uit de Knowledge Graph van Google, die is beschreven als "een systeem dat feiten en informatie over entiteiten begrijpt uit materiaal dat op internet wordt gedeeld."

Heb je ooit een filmtitel gegoogeld en het paneel aan de rechterkant gezien met de releasedatum, looptijd, recensies en andere details van de film? Dat is de Kenniskaart aan het werk. Het is eigenlijk een grote database. Vanaf dit jaar heeft het ongeveer 500 miljard feiten over vijf miljard entiteiten.

Bottom line: Mensen brengen al veel tijd door op Google, dus het kan geen kwaad om in die tijd een paar leuke weetjes te leren. Wat ooit een snelle zoektocht was naar een afbeelding van bovenaf van een beroemd meer, kan nu een langdurige leerervaring worden.

Aanbevolen: