High Power-modus waarnaar wordt verwezen in de nieuwste macOS-bèta

High Power-modus waarnaar wordt verwezen in de nieuwste macOS-bèta
High Power-modus waarnaar wordt verwezen in de nieuwste macOS-bèta
Anonim

Verwijzingen naar een nieuwe "High Power Mode" zijn ontdekt in de nieuwste versie van de macOS Monterey-bèta.

De achtste bèta werd woensdag vrijgegeven aan ontwikkelaars en gebruikers van het Apple Beta Software Program, waar ze de vermeldingen ontdekten, volgens 9to5Mac.

Image
Image

Momenteel zijn er geen details over hoe de High Power-modus werkt, alleen de referenties.

Er is een "Low Power-modus" op MacBooks die de levensduur van de batterij verkort ten koste van de prestaties, dus verwacht wordt dat de High Power-modus het tegenovergestelde doet.

Afgaande op de naam, wordt verwacht dat de modus de CPU en GPU tot het uiterste drijft en topprestaties levert ten koste van de batterijduur van een MacBook. Er wordt ook gespeculeerd dat de High Power-modus zal werken, zelfs wanneer een Mac-laptop is losgekoppeld.

Vermeldingen van een high-performance modus gaan een tijdje terug. In januari 2020 werd een "Pro-modus" gevonden in de ontwikkelaarsbèta van macOS Catalina. Deze had vergelijkbare functionaliteit, maar is nooit vrijgegeven voor het publiek.

Image
Image

High Power Mode is op dit moment voor niemand beschikbaar, zelfs niet voor ontwikkelaars. Het is onduidelijk of en wanneer Apple van plan is om de High Power-modus te introduceren en of deze al dan niet beschikbaar zal zijn op alle apparaten of bepaalde Mac-modellen.

MacOS Monterey is sinds juli in openbare bèta en gebruikers kunnen zich aanmelden om het uit te proberen door deel te nemen aan het Apple Beta Software Program. Het nieuwe besturingssysteem komt later in het jaar uit.

Aanbevolen: