Hoe iPhone Photo Burst te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe iPhone Photo Burst te gebruiken
Hoe iPhone Photo Burst te gebruiken
Anonim

Met de Photo Burst-modus van de iPhone kun je veel foto's maken door de ontspanknop ingedrukt te houden. Het is de perfecte optie voor het maken van actiefoto's, het vastleggen van precies de juiste spontane foto's en voor het vinden van de juiste foto van een belangrijk moment. iPhone Burst-modus kan zelfs je fotografie verbeteren.

De informatie in dit artikel is van toepassing op iPhones met iOS 13, iOS 12 en iOS 11.

Wat is iPhone Photo Burst-modus?

Burst-modus is een functie die is ingebouwd in de Camera-app die op de iPhone en iPad wordt geladen. Hiermee kunt u een continue stroom foto's maken door gewoon op de ontspanknop te tikken en deze ingedrukt te houden. Het is geweldig voor het maken van actiefoto's in situaties waarin je de sluiterknop niet perfect kunt tikken.

Burst-modus maakt 10 foto's per seconde en stelt u in staat een vrijwel onbeperkt aantal foto's te maken. Nadat je foto's hebt gemaakt met de iPhone Burst-modus, kun je ze bekijken en ervoor kiezen om alleen de gewenste foto's te bewaren.

Hoe iPhone Burst-modus te gebruiken

Het gebruik van de Photo Burst-modus op de iPhone of iPad is eenvoudig. Volg gewoon deze stappen:

  1. Open de Camera app. Dit kan worden gedaan vanaf het vergrendelscherm of het startscherm.

  2. Gebruik de schuifregelaar net onder de afbeelding om het standaardformaat Photo of Square voor uw afbeeldingen te kiezen. De modi Foto en Vierkant zijn de enige modi die de Burst-functie ondersteunen.
  3. Houd de sluiterknop ingedrukt wanneer je klaar bent om foto's te maken.

    Zolang je de ontspanknop ingedrukt houdt, maakt de Camera-app 10 foto's per seconde. Een teller boven de ontspanknop laat je weten hoeveel foto's je hebt gemaakt.

    Image
    Image

    Je kunt ook foto's in de Burst-modus maken door een van de volumeknoppen ingedrukt te houden.

  4. Als je klaar bent met het maken van foto's, laat je de ontspanknop los.

Vraagt u zich af of u de Burst-modus kunt uitschakelen? Het antwoord is nee, maar er is een oplossing. De burst-modus werkt niet als de flitser van de camera is ingeschakeld. Dus als je de Burst-modus wilt uitschakelen, schakel dan de flitser in voor je foto's en je maakt maar één foto tegelijk.

Hoe u de burst-modusfoto's kiest die u wilt behouden

Nadat je 10 of 20 of 100 (of meer) foto's hebt gemaakt met de iPhone Burst-modus, wil je waarschijnlijk de afbeeldingen selecteren die je wilt bewaren en de rest verwijderen. Hier is hoe:

  1. Tik op de fotominiatuur in de linkerbenedenhoek van de Camera-app nadat je foto's hebt gemaakt in de burst-modus.

    De reeks foto's in de Burst-modus verschijnt in de Camera-app als een enkele afbeelding, behalve de tekst bovenaan het scherm met de tekst Burst (xx foto's).

  2. Tik op Selecteren.
  3. Veeg van links naar rechts om alle foto's te bekijken die zijn gemaakt met de Burst-modus. Tik op de cirkel op de foto's die je wilt behouden om ze aan te vinken.
  4. Als je alle afbeeldingen in de Burst-modus hebt bekeken en op de gewenste afbeeldingen hebt getikt, tik je op Gereed.
  5. Kies voor Keep Everything of Keep Only Favorites, dit zijn de favorieten die je hebt aangevinkt, in het bevestigingsscherm dat verschijnt.

    Image
    Image

Nadat je je keuze hebt gemaakt, worden alle foto's die je niet wilt opslaan van je iPhone verwijderd.

Van gedachten veranderd nadat je enkele van je foto's in de burst-modus hebt verwijderd? Leer hoe u verwijderde foto's kunt opslaan in Hoe u verwijderde foto's van de iPhone kunt herstellen.

Burst-modusfoto's bekijken in de iOS Photos-app

Wil je teruggaan en de foto's in de Burst-modus bekijken die je in het verleden hebt gemaakt? Alle foto's in de Burst-modus die je hebt opgeslagen, worden opgeslagen in hun eigen album in de iOS Foto's-app. Zo vind je ze:

  1. Tik op de Photos app om het scherm Foto's Albums te openen.
  2. Veeg omlaag naar het gedeelte Mediatypes en tik op Burst om de reeksen foto's in de Burst-modus op de iPhone te bekijken.
  3. Tik op een van de sets om de afbeeldingen te bekijken en de gewenste afbeeldingen te verwijderen of te behouden.

    Image
    Image

Aanbevolen: