De 9 beste Apple Watch-bandjes van 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste Apple Watch-bandjes van 2022
De 9 beste Apple Watch-bandjes van 2022
Anonim

Net als andere wearables is de Apple Watch een handig stukje technologie dat ook een accessoire is dat je elke dag draagt. Dat maakt de band een behoorlijk belangrijk kenmerk. Als uw Apple Watch-bandje oncomfortabel zit, snel verslijt of gewoon niet past bij uw persoonlijke esthetiek, kan dit een constante ergernis zijn. En het is gewoon leuker om iets te dragen dat je leuk vindt en er een miljoen keer per dag naar te kijken. Gelukkig is er een hele wereld van Apple Watch-bandjes, wat betekent dat je zeker iets vindt dat bij je behoeften en je stijl past.

De belangrijkste overweging bij het kopen van een Apple Watch-bandje is compatibiliteit. Ken het model van uw horloge en de grootte van het scherm en zorg ervoor dat de banden waar u naar kijkt, passen bij de hardware van uw horloge. Houd rekening met factoren als materiaal en comfort, want je zult het de hele dag tegen je huid dragen. Denk ook aan duurzaamheid: er zijn tal van supergoedkope bands die er zijn, maar veel van hen zullen niet lang meegaan. En bedenk natuurlijk hoe het eruit ziet. Van tijdloze ontwerpen tot leuke kleuren en prints, een horlogeband is een geweldige manier om een beetje van je persoonlijke stijl te weerspiegelen.

Beste algemeen: Apple Sportband voor Apple Watch

Image
Image

Apple's klassieke sportband is waarschijnlijk de meest iconische Apple Watch-band die er is. Met een ultraslank ontwerp gemaakt van een zacht plastic genaamd fluorelastomeer, is de sportband klaar om te gaan waar je ook gaat en elke outfit te complimenteren. Het past dicht om de pols, zodat u weet dat uw horloge comfortabel en veilig is, of u nu uw trainingen of uw slaap bijhoudt. Het is compatibel met alle versies van de Apple Watch.

The Sport Band wordt geleverd in een onweerstaanbare reeks smaakvolle en ongebruikelijke kleuren. Je kunt klassiek zwart of wit krijgen, of vertakken naar Cactus (een gedempt blauwgroen), Vitamine C (fel oranje), Citroencrème (lichtgeel) en nog veel meer kleuropties. Zoals de meeste Apple-producten is de Sport Band aan de duurdere kant. Gelukkig is het een van de goedkopere Apple-merkbands, en we denken dat de balans tussen kwaliteit en prijs het nog steeds de beste plek oplevert.

Beste budget: iGK-sportband

Image
Image

Geprijsd voor minder dan tien dollar, past dit Apple Watch-bandje van derden bij de Series 1-5 en is het een koopje. Het is gemaakt van hoogwaardige siliconen en vastgemaakt met hypoallergene roestvrijstalen pinnen, waardoor het een schone en veilige pasvorm heeft.

Het materiaal is ook zeer duurzaam, bestand tegen zweet - hoewel je pols eronder zweterig wordt tijdens het sporten - en water. Het is ook ongevoelig voor schuren. De iGK Sport Band biedt tien stijlvolle kleuren en is verkrijgbaar in vier verschillende maten: Small/Medium en Medium/Large polsbandjes voor zowel de 38/40 mm als de 42/44 mm Apple Watches. Voor actieve gebruikers is de iGK praktisch gewichtloos, waardoor het de perfecte accessoire is voor uw drukke leven.

Beste siliconen: Carterjett Tyre Tread Rubber Apple Watch Band

Image
Image

Rubber is misschien niet voor velen de vervangende Apple Watch-band van derden, maar voor buitentypes is de Carterjett Apple Watch-rubberen band met loopvlak een must-have. Verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en zowel 38 mm als 42 mm, deze lichtgewicht banden voelen sterk genoeg aan om bijna elk type activiteit te doorstaan.

Carterjett benadrukt dat de rubberen band van het loopvlak van de band ook waterdicht en hypoallergeen is om gemelde problemen te voorkomen die concurrerende modellen hebben geteisterd. Met een klassieke gesp en meerdere gaten kun je de pasvorm van de band aanpassen aan de grootte van je pols, terwijl de siliconenconstructie hem zowel flexibel als hoogwaardig aanvoelt.

Beste minimalist: Apple Milanese Loop voor Apple Watch

Image
Image

Deze Milanese Loop van Apple is zowel ingetogen als opvallend, perfect voor mensen met een minimalistische smaak. Gemaakt van een enkele strook van Italiaans gemaakt roestvrij staal gaas, deze band ziet er delicaat uit, maar heeft een duurzame constructie. Het heeft niet eens een gesp - de hele band is magnetisch en blijft, wanneer hij dubbelgevouwen is, gewoon aan zichzelf plakken. Hierdoor kan het zich moeiteloos aanpassen aan elke polsmaat voor de perfecte pasvorm.

Net als de meeste andere Apple-bands is de Milanese Loop compatibel met alle versies van de Apple Watch. Het is zeker aan de dure kant, maar voor degenen die iets strak en van hoge kwaliteit willen, zal deze moeilijk te verslaan zijn op zowel esthetiek als functionaliteit. De Milanese lus is verkrijgbaar in zilver, goud en zwarte afwerkingen.

Beste Case: Spigen Rugged Armor Pro Apple Watch Band met Case

Image
Image

De overgrote meerderheid van Apple Watch-bands is precies dat: bands. Ze bieden geen enkele bescherming voor het dure apparaat om je pols. Als je je Apple Watch overal draagt, kan een hoesje krassen en andere dagelijkse schade voorkomen. De Spigen Rugged Armor-band heeft een op kleur afgestemde hoes die zich om alle vier de zijden van uw Apple Watch wikkelt. De verhoogde rand beschermt het scherm tegen krassen als je het met de voorkant naar beneden op een oppervlak legt, en het allround ontwerp biedt enige bescherming tegen schokken als je het laat vallen of ergens tegenaan stoot. Het bedekt het scherm niet, dus je moet investeren in een aparte schermbeschermer als je je zorgen maakt over volledige 360-graden bescherming.

Het enige nadeel, zoals bij de meeste beschermende hoesjes, is dat de Rugged Armor Pro een behoorlijk omvangrijk silhouet heeft en de ultraslanke esthetiek van de Apple Watch wordt begraven. Maar als bescherming uw grootste zorg is, zal de functionaliteit waarschijnlijk opwegen tegen de esthetiek. De Spigen Rugged Armor Pro wordt aangeboden in zwart, grijs en donkergroen. Op het moment van schrijven is deze alleen beschikbaar voor Apple Watch Series 4 en 5.

Beste klassieker: Nomad traditionele riem

Image
Image

Met zijn futuristische esthetiek en overvloed aan hightech-functies, kan de Apple Watch nostalgisch zijn voor de tijdloze stijl van een traditioneel polshorloge. De Nomad Traditional Strap overbrugt de kloof om old-school cool te combineren met nieuwe school-technologie. Gemaakt van eersteklas Horween-leer (een van de oudste leerlooierijen in de Verenigde Staten), stra alt deze band een tijdloze stijl uit en past bij elke outfit. En, net als traditionele leren horlogebanden, begint het een beetje stijf, maar breekt prachtig in naarmate je het meer draagt.

Het Nomad Traditional-model is verkrijgbaar in zowel zwart als bruin leer met zwarte of zilveren hardware die bij je Apple Watch past. Het resultaat is een naadloze combinatie van klassiek en eigentijds. Dit is een van de duurdere bands op onze lijst, maar als je iets met een lange levensduur wilt, vind je het misschien de investering waard.

Beste luxe: Hermès Noir Swift lederen dubbele tour

Image
Image

Als geld geen rol speelt, dan zijn er een aantal zeer hoogwaardige bands die van je Apple Watch een echt luxe accessoire kunnen maken. Een van hen is de Hermès Double Tour-band. Deze leren banden zijn handgemaakt in Frankrijk en hebben een opvallend Double Tour-ontwerp, wat betekent dat ze twee keer om de pols worden gewikkeld voor een soort armbandeffect. Deze samenwerking tussen Apple en het iconische Franse merk snijdt geen hoek, en het wordt weerspiegeld in zowel de kwaliteit als de prijs.

Op het moment van schrijven werken deze banden met Apple Watches van 40 mm en zijn ze verkrijgbaar in één maat die past op polsen van 130-155 mm (5,1-6,1 inch). Het is verkrijgbaar in vijf kleuren, waaronder effen zwart en bruin en drie prints. Deze drie banden hebben een combinatie van stevig en bedrukt leer in rood, marineblauw of grijs.

Beste hout: LDFAS natuurlijk hout Apple Watch-band

Image
Image

Een Apple Watch-band gemaakt van hout roept misschien veel wenkbrauwen op, maar de LDFAS-band van natuurlijk hout maakt een uitstekende eerste indruk. De combinatie van een natuurlijk zwart sandelhout en een roestvrijstalen metalen band is een opvallend arrangement dat wordt versterkt door een al even opvallend prijskaartje.

De vlindervouwsluiting houdt het horloge stevig op zijn plaats om je pols en voorkomt losraken tijdens dagelijks gebruik. Zoals met de meeste houten producten, is de LDFAS-band niet waterdicht, dus actieve personen kunnen een op siliconen gebaseerde band als praktischer beschouwen voor sport.

Naast activiteiten wordt het natuurlijke sandelhout na verloop van tijd aantrekkelijker, omdat slijtage rijke kleurtinten naar voren brengt. Installatierichtlijnen zijn inbegrepen in de doos, net als de benodigde hardware om individuele links te verwijderen.

Beste roestvrij staal: Speidel Twist-O-Flex geborsteld roestvrijstalen band

Image
Image

Roestvrijstalen Apple Watch-bandjes van derden zijn direct verkrijgbaar, dus opvallen is een hele opgave. Gelukkig combineert de Twist-O-Flex van Speidel modieuze stijl en mainstream aantrekkingskracht met een portemonneevriendelijk prijskaartje. Verkrijgbaar in zwart, zilver en geborstelde kleuren, evenals 38 mm en 42 mm maten, de Speidel is bestand tegen water en zweet.

De algehele flexibiliteit van de band komt tot zijn recht door zich uit te strekken tot een bereik van vijf centimeter, waardoor gebruikers de Speidel gemakkelijk kunnen verwijderen en er weer op kunnen zetten. Het ontwerp biedt twee lagen stalen onderdelen, die extra ondersteuning bieden en de Speidel duurzaam en duurzaam maken.

De Apple Sport Band komt als beste uit de bus vanwege de comfortabele pasvorm, het strakke ontwerp, de prachtige kleuropties en de redelijke prijs voor de kwaliteit. Soms zijn klassiekers niet voor niets klassiek.

Bottom Line

Hoewel we Apple-horlogebandjes nog niet hebben getest, zullen onze deskundige recensenten en testers ze evalueren op stijl, comfort, pasvorm en duurzaamheid. Eerst verwisselen we de band voor de bestaande Apple-horlogeband, zodat deze compatibel is. Daarna kijken we naar het materiaal van de band en beoordelen we hoe aantrekkelijk het is als het kan worden gecombineerd met professionele omgevingen en de sportschool, en hoe goed het bestand is tegen zweet. Ten slotte onderzoeken we de prijs en vergelijken deze met vergelijkbare banden in hetzelfde bereik om ons definitieve oordeel te vellen. Alle Apple Watch-bandjes die we testen, zijn gekocht door Lifewire; geen enkele wordt geleverd door de fabrikant.

Over onze vertrouwde experts

Emmeline Kaser, voormalig redacteur van Lifewire's productoverzichten, heeft meer dan vier jaar ervaring met het onderzoeken van en schrijven over de beste consumentenproducten die er zijn. Ze is gespecialiseerd in consumententechnologie.

Waar u op moet letten bij een Apple Watch-band

Materiaal

Je kunt Apple Watch-bandjes kopen in vrijwel elk materiaal waar gewone horlogebandjes in voorkomen. De vraag is, hoe ga je het horloge gebruiken? Als je veel buiten bent, kan een materiaal dat niet delicaat is en gemakkelijk schoon te maken is, zoals nylon, goed passen. Als je het horloge voornamelijk binnen en buiten vergaderingen zult dragen, is roestvrij staal een goede keuze.

Prijs

Hoewel dit Apple Watch-bandjes van derden zijn, kunnen ze prijzig zijn. Het is de moeite waard om rekening te houden met uw budget, vooral omdat een van de voordelen van een Apple Watch de mogelijkheid is om van band te wisselen op basis van de gelegenheid. Het is misschien de moeite waard om voor een goedkopere band te gaan en er twee te kunnen kopen in plaats van één liefhebber.

Stijl

Normale horloges zijn vaak modestatements, en je Apple Watch kan dat ook zijn. Van houtnerfopties tot meer klassieke stijlen, er zijn tal van Apple Watch-bandjes die net zo modieus als functioneel zijn.

Aanbevolen: