Wat zijn de AOL Mail IMAP-instellingen?

Inhoudsopgave:

Wat zijn de AOL Mail IMAP-instellingen?
Wat zijn de AOL Mail IMAP-instellingen?
Anonim

Toegang tot uw AOL Mail en erop reageren in elke compatibele e-mailclient of app door specifieke informatie over AOL Mail en uw account in te voeren. Voer de AOL Mail IMAP-serverinstellingen in om toegang te krijgen tot AOL Mail-berichten en -mappen in Outlook, Mac Mail, Windows 10 Mail, Thunderbird, Incredimail of in een e-mailapp voor een compatibele provider.

Image
Image

In sommige gevallen, wanneer u een AOL Mail-account instelt op een andere mobiele app, hoeft u de IMAP-instellingen mogelijk niet in te voeren. Als u bijvoorbeeld een AOL Mail-account toevoegt aan de iPhone Mail-app, gaat u naar het gedeelte Wachtwoorden en accounts in de iPhone-instellingen en selecteert u AOLDe telefoon is vooraf geconfigureerd om de IMAP-instellingen te bevatten, behalve uw gebruikersnaam en wachtwoord.

AOL Mail IMAP-instellingen

Wanneer u uw AOL-account in een andere e-mailprovider of app instelt, voert u specifieke informatie in die de andere provider toegang geeft tot uw AOL-mail. Voer deze IMAP-instellingen in om AOL Mail te ontvangen:

AOL Mail IMAP-serveradres imap.aol.com
AOL Mail IMAP gebruikersnaam Uw volledige e-mailadres van AOL Mail. Voor AOL-e-mail is dit uw AOL-schermnaam plus @aol.com, bijvoorbeeld [email protected].
AOL Mail IMAP-wachtwoord Uw AOL Mail-wachtwoord
AOL Mail IMAP-poort 993
AOL Mail IMAP TLS/SSL vereist Ja

AOL SMTP-instellingen

Als u wilt reageren op of nieuwe e-mail wilt verzenden vanuit uw AOL Mail-account, voert u deze SMTP-instellingen in de velden in die tijdens het instellen van het account zijn voorzien om uitgaande e-mail door te sturen naar uw AOL Mail-account vanuit elk e-mailprogramma:

SMTP uitgaande serveradres smtp.aol.com
SMTP-poort 465
SMTP-beveiliging TLS/SSL
SMTP gebruikersnaam Uw volledige e-mailadres van AOL Mail, zoals [email protected] (of @love.com, @games.com of @verizon.net)
SMTP-wachtwoord Uw AOL Mail password die u gebruikt om u aan te melden bij AOL Mail

Functies niet beschikbaar vanuit andere e-mailtoepassingen

Wanneer u AOL Mail opent vanuit een andere e-mailtoepassing, kunt u e-mails verzenden en ontvangen en hebt u toegang tot uw AOL-mappen. Deze functies zijn echter niet beschikbaar:

  • Berichtstatus: U kunt geen ongeopende e-mail van AOL-gebruikers ophalen en u kunt de status van een verzonden bericht niet controleren zoals u dat kunt via de AOL Mail-interface.
  • Spam: U heeft geen toegang tot de knop Spam rapporteren. Om een e-mail als spam te melden, verplaatst u deze naar de spammap of de map met ongewenste e-mail van de e-mailclient.
  • Verwijderde e-mail: Sommige e-mailtoepassingen tonen verwijderde e-mail niet. Sommige tonen verwijderde e-mails in de originele map, maar markeren het bericht voor verwijdering.

Waarom IMAP?

AOL raadt aan om de IMAP-instellingen in een e-mailclient te gebruiken in plaats van POP3, hoewel beide protocollen worden ondersteund.

IMAP synchroniseert de service met uw AOL Mail-account. Wat u ook doet met een bericht op de e-mailservice of app, verschijnt in de AOL Mail-interface op AOL.

POP-protocollen synchroniseren geen e-mailacties. POP-protocollen downloaden een kopie van de e-mail van AOL. Als u de e-mail op de ene plaats verwijdert, wordt deze op de andere niet verwijderd.

Aanbevolen: