Hoe Disney Plus-foutcode 14 te repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Disney Plus-foutcode 14 te repareren
Hoe Disney Plus-foutcode 14 te repareren
Anonim

Disney Plus-foutcode 14 is een inlogfoutcode die aangeeft dat er een probleem is met inloggen op de Disney Plus-service. Mogelijk heb je het verkeerde e-mailadres of wachtwoord ingevoerd, is het verkeerde e-mailadres of wachtwoord mogelijk opgeslagen in je Disney Plus-streaming-app of heb je te veel apparaten op de service aangesloten. In minder vaak voorkomende omstandigheden wordt deze code weergegeven vanwege een probleem met de Disney Plus-servers.

Image
Image

Hoe ziet Disney Plus-foutcode 14 eruit?

Wanneer deze fout optreedt, ziet u meestal een van deze foutmeldingen:

  • Sorry, we konden uw e-mailadres (of wachtwoord) niet vinden in ons systeem. Voer uw e-mailadres opnieuw in en probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Helpcentrum (foutcode 14).
  • Onjuist wachtwoord. Voer uw wachtwoord opnieuw in en probeer het opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, kunt u proberen uw wachtwoord opnieuw in te stellen door "Wachtwoord vergeten?" te selecteren. (Foutcode 14).

Wat veroorzaakt Disney Plus-foutcode 14?

Disney Plus-foutcode 14 verschijnt meestal wanneer u de verkeerde gebruikersnaam of het verkeerde wachtwoord invoert. Dit wordt meestal geassocieerd met streaming-apparaten die de Disney Plus-app gebruiken, maar u ziet ook een foutcode 14-bericht wanneer u het verkeerde wachtwoord invoert op de Disney Plus-website.

Naast onjuiste inloggegevens kan deze foutcode ook optreden als u het maximale aantal geautoriseerde apparaten op uw account bereikt. Als dat gebeurt, kunt u het probleem meestal oplossen door elk apparaat te dwingen uit te loggen.

Disney gebruikt een uniform registratiesysteem, waarbij je dezelfde inloggegevens gebruikt voor Disney Plus, Disney.com en andere Disney-services. Als je je inloggegevens voor Disney.com of een andere dienst hebt gewijzigd, moet je de nieuwe gegevens gebruiken om in te loggen op Disney Plus.

Hoe Disney Plus-foutcode 14 op te lossen

Volg elk van deze stappen in volgorde om Disney Plus-foutcode 14 op te lossen.

  1. Zorg ervoor dat je je account hebt geactiveerd. Als je een gloednieuwe Disney Plus-gebruiker bent en foutcode 14 ziet wanneer je de service voor het eerst gebruikt, controleer dan je e-mail voor een activeringslink van Disney Plus. Klik op die link en volg de instructies om uw account te activeren, en de fout zou moeten verdwijnen.

    Deze stap is alleen voor nieuwe gebruikers. Als je in het verleden met succes hebt gestreamd vanaf Disney Plus, sla deze stap dan over.

  2. Zorg ervoor dat je het juiste e-mailadres gebruikt. Controleer je e-mail en zoek naar de Disney Plus-accountbevestiging die je hebt ontvangen toen je je voor het eerst aanmeldde. Als je meerdere e-mailadressen hebt, heb je je mogelijk aangemeld met een ander adres dan waarmee je probeert in te loggen.
  3. Probeer in te loggen op de Disney Plus-website. Als je e-mailadres en wachtwoord werken op de Disney Plus-website, dan weet je zeker dat je de juiste gegevens invoert.
  4. Zorg ervoor dat je niet per ongeluk je wachtwoord hebt gewijzigd. Als je een nieuw wachtwoord instelt voor een andere Disney-service of website met hetzelfde e-mailadres dat is gekoppeld aan je Disney Plus-account, moet je dat nieuwe wachtwoord gebruiken om in te loggen op de Disney Plus-site en -app.
  5. Probeer een ander streamingapparaat. Als Disney Plus op andere streaming-apps werkt terwijl op één apparaat foutcode 14 wordt weergegeven, is er een probleem met dat apparaat. Er is mogelijk een probleem met de app of het apparaat is mogelijk niet correct geautoriseerd omdat er al te veel geautoriseerde apparaten zijn aangemeld bij uw Disney Plus-account.

  6. Installeer je Disney Plus-app opnieuw. Verwijder de Disney Plus-app van het streamingapparaat dat u problemen geeft en installeer deze vervolgens opnieuw. Als het klaar is met installeren, probeer dan in te loggen en te streamen.
  7. Dwing alle apparaten om uit te loggen. Hierdoor loggen alle geautoriseerde apparaten uit bij de Disney Plus-app, waardoor nieuwe apparaten kunnen worden geautoriseerd.

    1. Log in op uw account op de Disney Plus-site.
    2. Beweeg uw muiscursor over uw profielpictogram in de rechterbovenhoek en klik op Account in het vervolgkeuzemenu.
    3. Klik op Uitloggen op alle apparaten.
    4. Voer uw wachtwoord in en klik op UITLOGGEN.
    5. Log opnieuw in op het apparaat dat de code 14-fout gaf en kijk of de fout aanhoudt.
  8. Stel je Disney Plus-wachtwoord opnieuw in. Dit zorgt ervoor dat je een geldig wachtwoord hebt en het geeft je ook de mogelijkheid om apparaten te dwingen uit te loggen.

    1. Klik op de hoofdsite van Disney Plus op LOG IN.
    2. Voer uw e-mailadres in en klik op DOORGAAN.
    3. Klik WACHTWOORD VERGETEN?
    4. Wacht op een e-mail van Disney Plus, voer de code in die je ontvangt en klik op DOORGAAN.
    5. Voer een nieuw wachtwoord in en klik op DOORGAAN.
    6. Gebruik je nieuwe wachtwoord om in te loggen op de Disney Plus-app op je telefoon of streamingapparaat en controleer of code 14 blijft bestaan.
  9. Neem contact op met Disney Plus. Als je nog steeds foutcode 14 ziet, kun je contact opnemen met de klantenservice van Disney Plus. Er kan een lopend probleem zijn of zelfs een gloednieuwe bug waarvan ze niets weten, tenzij je het ze vertelt.

Aanbevolen: