Hoe het te repareren als Disney Plus niet werkt

Inhoudsopgave:

Hoe het te repareren als Disney Plus niet werkt
Hoe het te repareren als Disney Plus niet werkt
Anonim

Disney Plus is een geweldige streamingdienst met veel inhoud, maar het werkt niet altijd zoals het hoort. Wanneer Disney Plus niet werkt en je niets kunt streamen, kan het probleem meestal worden opgespoord tot een handvol problemen, zoals internetconnectiviteit en corrupte gegevens. Als er een Disney Plus-foutcode beschikbaar is, kun je deze meestal gebruiken om nog sneller terug te gaan naar je favoriete programma's en films.

Image
Image

Algemene tips voor het oplossen van problemen met Disney Plus

De meeste problemen met Disney Plus kunnen worden onderverdeeld in slechts een paar basiscategorieën: internetverbinding, problemen met het streamingapparaat, problemen met de app of webspeler en problemen met Disney's eigen servers.

Aangezien de meeste Disney Plus-problemen in een van deze categorieën passen, kunt u de service meestal weer aan het werk krijgen door deze basisstappen voor probleemoplossing te volgen.

  • Start je streamingapparaat of computer opnieuw op.
  • Start je modem en router of andere thuisnetwerkapparaten opnieuw op.
  • Verbeter uw draadloze verbinding door uw router of apparaat te verplaatsen.
  • Verbind je streaming-apparaat via een bekabelde netwerkverbinding.
  • Update je Disney Plus-app.
  • Wis de cache van uw Disney Plus-app of installeer de app indien nodig opnieuw.
  • Zorg ervoor dat je streamingapparaat volledig is bijgewerkt.
  • Update je streamingapparaat indien nodig.

De meeste problemen die ervoor zorgen dat Disney Plus niet werkt, kunnen worden opgelost door deze basisstappen uit te voeren, maar er zijn enkele problemen die extra werk vergen. Als je een Disney Plus-foutcode hebt, kun je die code gebruiken om je te concentreren op de oorzaak van het probleem.

Als je een Disney Plus-foutcode of -bericht hebt ontvangen van de Disney Plus-app of webplayer, noteer deze dan en kijk hieronder voor specifieke instructies over hoe je verder moet gaan.

Hoe de Disney Plus te repareren Kan geen verbinding maken met de fout

Dit is een vrij veel voorkomende fout die aangeeft dat je app of webplayer geen verbinding kon maken met de Disney Plus-servers. Deze fout treedt meestal op tijdens perioden van hoge activiteit waarin de servers van Disney de belasting niet aankunnen, en verdwijnt wanneer de vraag afneemt of Disney de servercapaciteit verhoogt.

Als je deze fout ervaart, zie je meestal een bericht als:

  • Kan geen verbinding maken.
  • Er lijkt een probleem te zijn met het verbinden met de Disney+-service.

Dit soort problemen verdwijnen vanzelf als de vraag wegv alt of Disney de servercapaciteit vergroot, maar je kunt een paar tussentijdse maatregelen nemen waarmee je verbinding kunt maken.

  1. Log uit bij de app of site en sluit deze af.
  2. Open de app of site een back-up en log opnieuw in.
  3. Als je deze fout blijft ervaren, controleer dan je internetverbinding.

Hoe de meeste andere Disney Plus-streamingproblemen op te lossen

Als Disney Plus niet werkt, heeft dit meestal te maken met internet- of netwerkconnectiviteit. In tegenstelling tot de standaardfout die geen verbinding kan maken, heeft deze grote reeks fouten meestal iets te maken met uw internetverbinding, netwerkhardware of uw algehele internetverbinding.

Disney Plus vereist een snelle internetverbinding om te kunnen functioneren. Om streamingproblemen te voorkomen, moet je verbinding aan deze specificaties voldoen of deze overtreffen:

  • High Definition-inhoud: 5,0+ Mbps
  • 4K UHD-inhoud: 25,0+ Mbps

Als je een verbindingsprobleem hebt, zie je mogelijk een van de volgende Disney Plus-foutcodes en berichten:

  • Foutcodes zoals 24, 29, 42, 43 en 76
  • Sorry, we hebben problemen met het verbinden met je account. Voer uw accountgegevens opnieuw in en probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Helpcentrum (Foutcode xx).
  • Het spijt ons, maar we kunnen de gevraagde video niet afspelen. Probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Helpcentrum (Foutcode xx).
  • We ervaren momenteel lage internetverbindingssnelheden. Controleer of u nog steeds verbonden bent met internet en probeer het opnieuw (foutcode xx).

Deze codes hebben allemaal betrekking op problemen met de internetverbinding en snelheid, dus u kunt het probleem meestal oplossen door problemen met uw internetverbinding op te lossen:

  1. Controleer of je internetverbinding snel genoeg is voor Disney Plus met behulp van een internetsnelheidstestsite. Controleer indien mogelijk uw verbinding met hetzelfde apparaat waarop u de foutmelding heeft gezien.
  2. Als je verbinding traag is of je apparaat niet is verbonden met internet, controleer dan of je een bekabelde of draadloze netwerkverbinding gebruikt. Als je verbonden bent met wifi, probeer dan je router of je streamingapparaat te verplaatsen om een sterkere verbinding te krijgen.
  3. Probeer elke bron van draadloze interferentie te verwijderen, zoals ventilatoren, draadloze telefoons, magnetrons en al het andere dat een verbindingsprobleem zou kunnen veroorzaken.
  4. Probeer je wifi-kanaal om te schakelen naar een kanaal dat niet overbelast is met ander draadloos verkeer.
  5. Als je andere apparaten in je netwerk hebt die veel bandbreedte gebruiken, schakel ze dan tijdelijk uit.
  6. Schakel indien mogelijk over naar een bekabelde Ethernet-verbinding.

  7. Schakel uw netwerkhardware en streamingapparaat uit. Sluit alles volledig af, trek indien mogelijk de stekker uit het stopcontact, wacht een minuut en sluit dan alles weer aan.

Aangezien de meeste streamingproblemen met Disney Plus worden veroorzaakt door traag internet of problemen met de internetverbinding, zou het uw doel hier moeten zijn om uw hardware en software uit te sluiten. Als je dat doet, en je hebt een snelle internetverbinding, dan kan dit probleem ook worden veroorzaakt door een probleem aan de kant van Disney. Neem contact op met de klantenservice van Disney Plus om hen op de hoogte te stellen van de storing, zodat ze deze kunnen verhelpen.

Onbekende Disney Plus-fouten herstellen

Dit is een andere grote reeks fouten die meestal te maken hebben met accountproblemen, incompatibiliteit van apparaten, softwareproblemen en hardwareproblemen. Deze fouten zijn iets vager dan verbindingsfouten, maar je kunt er nog steeds veel oplossen als je het probeert.

Als je dit soort problemen ervaart, zie je meestal foutcodes en berichten zoals deze:

  • Foutcodes zoals 12, 25, 32, 83
  • Er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Helpcentrum (Foutcode xx).
  • We hebben problemen met het verbinden met je account. Meld u af en meld u opnieuw aan. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Helpcentrum (Foutcode xx).

Als je een van deze foutcodes ziet, moet je eerst proberen de inhoud opnieuw te laden. Deze codes zijn vaak vluchtig en het probleem kan verdwijnen door simpelweg de webplayer opnieuw te laden of dezelfde show of film opnieuw te selecteren in de Disney Plus-app.

Als dat niet werkt, is er mogelijk een probleem met het verbinden met je account. Om dit op te lossen, logt u gewoon uit en weer in. Nadat u zich opnieuw hebt aangemeld, zou de service weer moeten werken.

Hoe problemen met Disney Plus-rechten op te lossen die streaming verhinderen

Disney Plus brengt alle Disney-content onder één paraplu, inclusief klassieke Disney-films en -shows, Star Wars-content, Marvel-content en meer. Disney bezit echter niet altijd de streamingrechten voor hun eigen inhoud. Dat betekent dat inhoud na verloop van tijd op de service kan komen en gaan, en je krijgt een foutmelding als je iets probeert te bekijken dat niet langer beschikbaar is.

Dit is wat je te zien krijgt als je dit probleem ervaart:

  • Foutcodes zoals 35, 36, 37, 39, 40, 41 en 44
  • Het spijt ons, maar je bent niet geautoriseerd om deze video te bekijken. Als je denkt dat je dit bericht ten onrechte ziet, bezoek dan het Disney+ Helpcentrum (Foutcode xx).
  • Het spijt ons; deze video is momenteel niet beschikbaar. Als je denkt dat je dit bericht ten onrechte ziet, bezoek dan het Disney+ Helpcentrum (Foutcode xx).
  • Het spijt ons, maar we kunnen de gevraagde video niet afspelen. Probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Helpcentrum (Foutcode xx).
  • Het spijt ons, maar we kunnen de gevraagde video niet afspelen. Probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Helpcentrum (Foutcode xx).

In de meeste gevallen verschijnen deze foutcodes omdat je gewoon iets probeert te bekijken dat niet langer beschikbaar is via Disney Plus. Het zal waarschijnlijk later weer beschikbaar komen, omdat Disney de inhoud roteert, maar je kunt het nu gewoon niet bekijken.

Er is een kans dat de fout per ongeluk is verschenen, dus het is een goed idee om voor de zekerheid te proberen de inhoud opnieuw te laden. Er is ook een kans dat er een probleem is met uw streamingapparaat of dat u een probleem met de internetverbinding heeft.

Controleer voordat je opgeeft de Disney Plus-lijst met compatibele apparaten om er zeker van te zijn dat de jouwe op de lijst staat. Als dit het geval is, controleer dan de snelheid van uw internetverbinding om er zeker van te zijn dat deze snel genoeg is. Als dat zo is, kunt u contact opnemen met de Disney Plus-klantenservice om te vragen wanneer de inhoud terugkeert.

Andere redenen waarom Disney Plus niet werkt

Er zijn veel andere Disney Plus-foutcodes, maar ze spreken allemaal voor zich. Als u bijvoorbeeld een code ziet die zegt dat er een fout is opgetreden bij het koppelen van uw streamingapparaat, voert u het koppelingsproces gewoon opnieuw uit. Of als je een foutmelding ziet dat Disney Plus niet beschikbaar is in jouw regio, probeer dan een VPN-service (Virtual Private Network) om te zien of je de blokkade kunt omzeilen.

In sommige gevallen kan de Disney Plus-service zelf helemaal niet werken. Als dat gebeurt, kun je alleen maar wachten tot het weer verschijnt.

Aanbevolen: