Hoe krijg ik Disney Plus op Apple TV

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik Disney Plus op Apple TV
Hoe krijg ik Disney Plus op Apple TV
Anonim

Wat te weten

  • App downloaden: Open Apple TV App Store > zoek en selecteer Disney Plus > Get> open app > volg de aanwijzingen.
  • Abonneren: Selecteer Start gratis proefperiode in app > voer e-mail in > Akkoord en doorgaan > kies wachtwoord en Doorgaan.
  • Volgende: Selecteer Aanmelden > kies monthly of annual > bevestig en Doorgaan > selecteer Begin met Disney streamen+.

Dit artikel legt uit hoe je Disney Plus op Apple TV kunt krijgen.

Hoe Disney Plus op Apple TV te krijgen: download de app

Disney+ op Apple TV krijgen is een eenvoudig proces in twee stappen (hoewel elk van die stappen een paar stappen bevat, zoals we zullen zien): je moet de Disney Plus toevoegen aan je Apple TV en log vervolgens in op uw account of start een gratis proefperiode. Laten we beginnen met het downloaden van Disney Plus door deze stappen te volgen:

  1. Gebruik op je Apple TV de Siri Remote om de Apple TV App Store te openen.

    Image
    Image
  2. Disney Plus kan op het startscherm worden weergegeven of u moet ernaar zoeken of bladeren. Hoe dan ook, wanneer u de app vindt, klikt u erop.

    Image
    Image
  3. Klik op de Get knop om de Disney+ te downloaden.

    Image
    Image

    Afhankelijk van uw instellingen, kunt u een bevestigingsscherm krijgen met de vraag of u de app wilt downloaden. Klik op Get om door te gaan.

  4. Disney+ zal downloaden. Hoe lang dat duurt, hangt af van de snelheid van uw internetverbinding, maar verwacht in de meeste gevallen slechts een paar seconden. Wanneer het is gedownload, verandert de knop Get in Open. Klik op Open.

    Image
    Image
  5. De Disney Plus-app wordt gestart en je bent klaar om naar de volgende stap te gaan.

In dit stadium moet je ofwel inloggen met een Disney Plus-account dat je al hebt aangemaakt of je moet je abonneren op de service en je account aanmaken.

Als je je account al hebt aangemaakt en al een abonnement op Disney+ hebt, klik je op Login, voer je het e-mailadres en wachtwoord in dat je gebruikt voor je Disney+-account en klik je vervolgens op Doorgaan.

Hoe krijg je Disney Plus op Apple TV: Abonneer je

Als je nog geen Disney Plus-account hebt, kun je je rechtstreeks op je Apple TV abonneren met in-app-aankopen. Wanneer u dit doet, wordt uw maandelijkse Disney Plus-abonnement in rekening gebracht op de creditcard of betaalpas die u in uw Apple ID hebt opgeslagen. Volg deze stappen om je te abonneren op Disney Plus op Apple TV:

  1. Nadat je Disney+ hebt geïnstalleerd en geopend, klik je op Start gratis proefversie.

    Image
    Image
  2. Voer het e-mailadres in dat je wilt gebruiken voor je Disney+ account en klik op Akkoord & Doorgaan.

    Image
    Image
  3. Voer het wachtwoord in dat je wilt gebruiken voor je Disney+ account en klik op Doorgaan.

    Image
    Image

    De gekleurde balk boven je wachtwoord geeft aan hoe veilig je wachtwoord is. Hoe langer de balk, en hoe groener, hoe beter je wachtwoord is.

  4. Klik op Aanmelden.

    Image
    Image
  5. Kies een maandelijks of jaarlijks abonnement (dit levert een besparing op omdat u voor het hele jaar vooruit beta alt) en klik op jouw keuze.

    Image
    Image
  6. Bevestig dat u zich wilt abonneren en gefactureerd wilt worden na een gratis proefperiode van een week door op Doorgaan te klikken en vervolgens op OK te klikken.

    Image
    Image
  7. Wanneer je abonnement is bevestigd, klik je op Start Streaming Disney+ en je wordt naar het startscherm gebracht. Van daaruit kun je bladeren en zoeken naar inhoud en beginnen met genieten van Disney+.

    Image
    Image

Aanbevolen: