Arlo Video Doorbell Review: een videodeurbel en alarm in één

Inhoudsopgave:

Arlo Video Doorbell Review: een videodeurbel en alarm in één
Arlo Video Doorbell Review: een videodeurbel en alarm in één
Anonim

Bottom Line

De Arlo Video Doorbell is een van de best geprijsde smart home-apparaten op de markt.

Arlo videodeurbel

Image
Image

We hebben de Arlo Video Doorbell gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Eens onder de paraplu van Netgear, maar nu een afzonderlijk beursgenoteerd bedrijf, is Arlo een grote naam geworden in slimme beveiligingscamera's voor thuis. De videodeurbel van Arlo is een van de meer betaalbare aanbiedingen en is ontworpen als een praktisch middel om uw eigendommen te beschermen. Uitgerust met een sirene en andere verbeterde functies, lijkt de Arlo Video Doorbell veel waar voor je geld te bieden. Maar hoe presteert de Arlo Video Doorbell in vergelijking met andere videodeurbellen, zoals de Google Nest Hello, de RemoBell S en de Ring Video Doorbell 3? Ik heb de Arlo Video Doorbell een week lang getest om erachter te komen.

Ontwerp: groter dan de meeste videodeurbellen

De Arlo Video Doorbell lijkt op het eerste gezicht op de Google Nest Hello. Het heeft een vergelijkbare ovale vorm en zwart-wit kleurenschema, met de camera bovenaan en de deurbelknop aan de onderkant. Hoewel de Google Nest Hello een statusring heeft rond de deurbelknop, heeft de Arlo LED-statuspunten in een cirkelvormig patroon langs de binnenomtrek van de deurbelknop. Ook steekt de camera iets naar voren uit op de Arlo, terwijl hij vlak op de Google Nest Hello zit.

De Arlo Video Doorbell is groter dan veel videodeurbellen die ik ben tegengekomen (inclusief de Nest Hello). De Arlo is vijf centimeter lang. Het is niet extreem breed of dik, want het is slechts 1.7 inch breed en een inch diep, maar door de langere lengte v alt het meer op, en een bezoeker kan het vrij snel zien wanneer ze je huis naderen.

Image
Image

Setup: Gestripte schroeven

De Arlo heeft een bekabelde verbinding nodig om stroom te behouden. De stroomvereisten zijn niet zo liberaal als ik heb gezien bij sommige andere budgetdeurbellen (je moet 16V AC en 24V AC / een 10VA-transformator hebben), dus het is een goed idee om ervoor te zorgen dat je bestaande deurbelsysteem en bedrading voldoen de vereisten.

De Arlo-app biedt echt goede stapsgewijze installatie-instructies, dus je hoeft alleen maar de app te volgen om een oude deurbel te verwisselen voor de Arlo Video Doorbell. Ik kwam wel een behoorlijk groot probleem tegen tijdens de installatie, en het zorgde ervoor dat het installatieproces van een snel evenement van een uur naar een nachtmerrie van vier uur ging. Aan de achterkant van de Arlo deurbel zitten twee schroefklemmen waar je de bedrading van de deurbel op aansluit. De schroefklemmen waren zo strak in de behuizing van de deurbel geplaatst dat ze gemakkelijk konden worden gestript toen ik ze probeerde los te maken om de draden aan te sluiten. Na uren Googlen "hoe verwijder je een gestripte schroef" en het proberen van een elastiekje, lijm en een aantal andere hacks, boorde ik voldoende in de schroeven om ze los te kunnen maken.

Nadat de hele nachtmerrie met gestripte schroeven voorbij was en ik de Arlo-deurbel had geïnstalleerd, hoefde ik alleen maar de deurbel aan te sluiten op mijn netwerk, wat een snel en eenvoudig proces was.

Kenmerken en prestaties: slimme waarschuwingen voor persoons- en pakketdetectie

Voor een deurbel in deze prijsklasse heeft de Arlo een indrukwekkende set functies. Voor sommige functies is een abonnement op Arlo Smart vereist, maar je krijgt drie maanden gratis als je de Arlo-videodeurbel koopt. Na de proefperiode kun je $ 3 of $ 5 per maand betalen om het abonnement op één camera voort te zetten.

Uit de doos beschikt de deurbel over live video, bewegingsdetectie met waarschuwingen, nachtzicht, full-duplex tweerichtingsaudio en videobellen naar je telefoon wanneer iemand aanbelt. Het heeft ook geofencing, aangepaste modi en een aantal andere instellingen die u in de app kunt aanpassen. Een van de coolste functies van de Arlo-deurbel is de ingebouwde sirene, die je kunt activeren als reactie op een bewegingsgebeurtenis of op afstand kunt activeren. Je kunt de sirene ook laten afgaan als iemand aan de deurbel knoeit.

Met een Arlo Smart-abonnement krijg je extra functies zoals 30 dagen cloudopnamegeschiedenis en geavanceerdere bewegingsdetectie die je waarschuwt voor mensen, pakketten, voertuigen of dieren op je terrein. Het Arlo Smart Premier Plan heeft e911-oproepen, dus je kunt het zo instellen dat de camera eerstehulpverleners naar je huis stuurt als reactie op bepaalde gebeurtenissen.

De schroefklemmen zaten zo strak in de behuizing van de deurbel dat ze scheurden toen ik ze probeerde los te maken om de draden aan te sluiten.

De bewegingsdetectie is extreem gevoelig en detecteerde zelfs een wesp die voorbij vloog en stuurde me een pushmelding. Gelukkig kun je de bewegingsgevoeligheid aanpassen en specifieke soorten bewegingsdetectie uitschakelen. Ik heb dit getest door meldingen voor mensen in te schakelen en meldingen voor dieren, voertuigen en alle andere bewegingen uit te schakelen. De slimme waarschuwingen bleven nauwkeurig en ik kreeg alleen waarschuwingen als er een persoon werd gedetecteerd.

Videokwaliteit: helder beeld, kleine vertraging

De Arlo Video Doorbell heeft een maximale resolutie van 1536 x 1536 en het beeld is helder en levendig. Het heeft een beeldverhouding van 1: 1 waarmee u een volledig beeld van uw bezoeker kunt zien. Door het diagonale gezichtsveld van 180 graden kunt u een groot deel van uw veranda en voortuin zien. Ik was in staat om bijna al mijn veranda en een behoorlijk deel van mijn tuin en oprit te zien. De camera heeft een indrukwekkende 12x digitale zoom, dus ik kon mensen en voertuigen van een afstand goed zien. Toen een auto mijn oprit opreed, kon ik inzoomen en duidelijk het kenteken zien.

Mijn grootste klacht over de videokwaliteit is dat er veel bandbreedte voor nodig is. Zozeer zelfs dat het met een merkbare vertraging werkt, zelfs met mijn 300/50 Mbps internetsnelheid en langeafstandsrouter. Op de maximale instellingen duurde het soms vijf tot tien seconden om de live feed te laden en de video werd bijna een hele seconde vertraagd. Nadat ik de videokwaliteit had verlaagd, verminderde dit de vertraging enigszins.

Audiokwaliteit: natuurlijk gesprek

Audio op de Arlo Video Doorbell is glashelder. Toen ik de livefeed controleerde, hoorde ik de wind waaien, vogels fluiten en kinderen buiten spelen. De Arlo heeft een enkele microfoonarray en full-duplex, tweerichtingsaudio, zodat u en de persoon aan de andere kant tegelijk kunnen praten (u hoeft niet te wachten tot ze klaar zijn met praten voordat u begint). Het gesprek verloopt natuurlijk. Net als de videofeed ondervindt de audio soms een vertraging.

Als iemand aanbelt, kun je deze instellen om je telefoon te bellen. U kunt een gesprek met de bezoeker beantwoorden en starten, of een van de voorgeprogrammeerde berichten naar uw gast afspelen (zoals "Ik ben nu bezig"). Als u niet opneemt, kan de bezoeker ook een bericht voor u achterlaten.

Image
Image

App: langzaam, maar solide

De Arlo-app is een van de betere videodeurbel-apps die er zijn. Er is niet al te veel leercurve, en de meeste mensen zullen binnen een paar uur alle kenmerken en functies kunnen ontdekken.

Je kunt veel van de functies naar wens aanpassen en je kunt de meest recente activiteit direct op het hoofdscherm zien. De menupictogrammen onderaan zijn gemakkelijk te navigeren en u kunt een snelkoppeling nemen en rechtstreeks naar het hoofdmenu gaan door op de menuknop op de afbeelding op het hoofdscherm te drukken.

Prijs: Beter dan verwacht

De Arlo Video Doorbell is te koop voor $ 150, en die prijs is inclusief drie maanden Arlo Smart. Dit is een uitzonderlijke waarde gezien de prijsstelling van andere videodeurbellen op de markt. De Ring 3 Plus verkoopt bijvoorbeeld voor ongeveer $ 230. De Arlo ligt qua prijs dichter bij veel budgetdeurbellen, maar biedt toch veel meer dan de meeste videodeurbellen in de budgetcategorie.

Met een Arlo Smart-abonnement krijg je extra functies zoals 30 dagen opnamegeschiedenis en geavanceerdere bewegingsdetectie die je waarschuwt voor mensen, pakketten, voertuigen of dieren op je terrein.

Arlo Video Doorbell vs. Google Nest Hallo

Hoewel de Google Nest Hello- en Arlo-deurbellen vergelijkbaar zijn, kost de Google Nest Hello aanzienlijk meer ($ 230). Net als de Arlo heeft de Google Nest Hello een abonnement nodig om alle functies te ontgrendelen, maar de Nest Hello is iets meer abonnementsafhankelijk dan de Arlo.

De Nest Hello biedt enkele voordelen ten opzichte van de Arlo: hij voelt wat sneller aan, is een iets eenvoudigere installatie en het beeld ziet er schoner uit, ook al is het 1600x1200. Beide deurbellen bieden voordelen zoals persoons- en pakketdetectie, maar de Arlo biedt een betere kijkhoek en een ingebouwde sirene.

Een voordelig geprijsde videodeurbel met hoogwaardige specificaties en functies

Met een ingebouwde sirene, mensen- en pakketdetectie, video met hoge resolutie en audio van hoge kwaliteit, is de Arlo Video Doorbell een schot in de roos op bijna elk gebied.

Specs

  • Productnaam Videodeurbel
  • Productmerk Arlo
  • Prijs $150.00
  • Gewicht 4 oz.
  • Productafmetingen 5 x 1,7 x 1 inch.
  • Kleur Zwart/wit
  • Videomodi 1536x1536, 1080x1080, 720x720
  • Gezichtsveld 180 graden diagonaal
  • Nachtzicht Infrarood LED's met hoog vermogen (850nm) met IR Cut Filter
  • Weerbestendig Ja
  • Audio Enkele microfoonarray, Full Duplex tweerichtingsaudio, SIP-audio/video-oproep gestart bij het indrukken van de deurbel, snelle antwoordberichten

Aanbevolen: