Amazon kondigt Blink's eerste videodeurbel en schijnwerper aan

Amazon kondigt Blink's eerste videodeurbel en schijnwerper aan
Amazon kondigt Blink's eerste videodeurbel en schijnwerper aan
Anonim

Amazon breidt zijn Blink-lijn van beveiligingscamera's uit met de introductie van zijn eerste producten voor deurbel- en schijnwerpermontage.

De toepasselijke naam Blink Video Doorbell en Floodlight Camera werden aangekondigd tijdens het Amazon Devices & Services livestream-evenement van vandaag.

Image
Image

De Blink Video Doorbell kan overdag 1080p HD-video opnemen en heeft tweerichtingsaudio zodat huiseigenaren kunnen praten met iedereen die zich buiten bevindt. Het kan zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd, aangezien de deurbel een batterijduur van twee jaar heeft bij gebruik van een Sync Module 2-apparaat, hoewel dit kan variëren afhankelijk van het gebruik van het apparaat en omgevingsfactoren.

Extra functies zijn onder meer aanpasbare bewegingsdetectie, infrarood nachtzicht en meldingen dankzij de Alexa-ondersteuning.

De Blink Floodlight Camera is een accessoire voor de andere Outdoor-producten die een LED-licht op batterijen toevoegt. Het wordt door beweging geactiveerd en levert 700 lumen aan verlichting. Amazon introduceerde ook een optie voor montage op een zonnepaneel om de batterij overdag op te laden.

Image
Image

The Blink Video Doorbell is momenteel beschikbaar voor pre-order op Amazon in de Verenigde Staten voor $ 49,99. Een gratis proefperiode van 30 dagen van het Blink-abonnementsplan is inbegrepen bij de pre-order, waarmee gebruikers inhoud voor een onbeperkt aantal Blink-apparaten op één account kunnen opnemen en opslaan, en de garantie verlengt, De Floodlight-camera begint bij $ 39,99 en is ook beschikbaar voor pre-order. Bovendien kunnen klanten een bundel kopen met een buitencamera met de Floodlight voor $ 139,98. Beide producten worden op 21 oktober gelanceerd.

Update 30 september 2021: Corrigeert de derde alinea om te verduidelijken dat een Sync Module 2 add-on-apparaat wordt aanbevolen voor een batterijlevensduur van twee jaar.

Aanbevolen: