Eufy T8200 Review: een videodeurbel zonder abonnement

Inhoudsopgave:

Eufy T8200 Review: een videodeurbel zonder abonnement
Eufy T8200 Review: een videodeurbel zonder abonnement
Anonim

Bottom Line

De Eufy Video Doorbell is een van de betere opties voor diegenen die geen maandelijks abonnement willen betalen.

Eufy T8200 videodeurbel

Image
Image

We hebben de Eufy T8200 videodeurbel gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Videodeurbellen in het assortiment van de Eufy T8200 zijn een goede optie voor diegenen die iets betaalbaars willen. Vergeleken met de nieuwste aanbiedingen van Ring en Google Nest, kost de Eufy T8200 ongeveer tweederde van de prijs, en er is geen maandelijkse abonnementsservice vereist voor opslag en geavanceerde functies. Om te zien of deze deurbel echt zo goed is als hij klinkt, heb ik de Eufy T8200 een week lang getest en het ontwerp, het installatiegemak, de functies, de videokwaliteit, de audiokwaliteit, de app en de prijs geëvalueerd.

Image
Image

Ontwerp: Boxy, maar aantrekkelijk

Het ontwerp van de T8200 is niet om over naar huis te schrijven. Het is relatief compact met een kloksnelheid van 4,8 bij 1,69 bij 0,94 inch, hij is kleiner dan de Ring 2. De Eufy T8200 is boxy en glanzend zwart, met de camera aan de bovenkant en de grote deurbelknop aan de onderkant. Een LED-statusring omringt de deurbelknop en je kunt ervoor kiezen om de LED-ring de hele nacht te laten branden als je wilt helpen de deurbel beter zichtbaar te maken in het donker. Hoewel het eenvoudige rechthoekige ontwerp van de Eufy T8200 niet opv alt tussen de concurrenten, heeft het een slank uiterlijk en zou het er goed uit moeten zien als het in vrijwel elk huis wordt geïnstalleerd.

De Eufy bedrade deurbel heeft een binnenbel die je in een stopcontact steekt. De gong is groter dan andere plug-in video-deurbelgeluiden die ik ben tegengekomen (zoals de gong van de iseeBell). Van een afstand lijkt de gong op een Echo Flex-luidspreker of een plug-in Wi-Fi-extender.

Configuratie: Binnenbel inbegrepen

De installatie van de Eufy T8200 is eenvoudig, dus je kunt het zelf installeren als je een oude bedrade deurbel verwisselt. Nadat u de bedrading volgens de instructies hebt aangesloten, controleert de app of uw bedrading voldoet aan de stroomvereisten. Het is een handige toevoeging die niet is opgenomen in de meeste videodeurbel-apps.

Als je geen bestaande bedrading hebt, kun je een elektricien de bedrading laten installeren, of je kunt ze optuigen door een voedingsadapter te kopen die op een stopcontact wordt aangesloten. Je kunt deze voedingen/terminals online vinden voor ongeveer $ 20, maar ze zijn meestal niet ideaal als optie voor de lange termijn.

De Eufy bedrade deurbel heeft een binnenbel die je in een stopcontact steekt.

De T8200 wordt geleverd met een wig van 15 graden, wat handig is als je je kijkhoek wilt aanpassen. Zodra je je deurbel op de juiste manier hebt gepositioneerd en van stroom hebt voorzien, hoef je hem alleen nog maar op je netwerk aan te sluiten en de meegeleverde bel te synchroniseren. De app leidt je door het hele installatieproces en ik heb helemaal geen hik ervaren.

Kenmerken en prestaties: lokale opslagchip vooraf geïnstalleerd

De Eufy T8200 heeft een praktische functieset die de videodeurbel functioneel en gebruiksvriendelijk maakt, en je hoeft geen maandelijks abonnement te betalen voor video-opnames omdat de deurbel 4GB ingebouwde lokale opslag heeft. De videodeurbel heeft veel lokale opslagruimte en ik had niet het gevoel dat ik iets mis omdat ik geen cloudopslagplan had. Sommige mensen geven sowieso de voorkeur aan lokale opslag vanwege privacy- en beveiligingsproblemen. En als de opslagruimte vol is, overschrijft de deurbel de oudste video's met de nieuwste.

De Eufy heeft een aantal geavanceerde functies, zoals het vermogen om de vorm van een persoon te detecteren, maar het kan een specifieke persoon niet identificeren zoals sommige andere deurbellen op de markt. Het heeft ook geen pakketdetectie, een sirene of enkele van de andere functies die je ziet in grote deurbellen zoals de Google Nest Hello. Hoewel de Eufy T8200 compatibel is met Google Assistant, Alexa en IFTTT, is de mogelijkheid om met een slim scherm te werken beperkt. Ik heb de Eufy T8200 aangesloten op mijn Echo Show en ik kon op mijn veranda kijken, maar ik kon geen opgenomen video bekijken of de deurbel beantwoorden.

De T8200 heeft bewegingszones en je kunt heel specifieke gebieden instellen waar je bewegingsdetectie wilt in- en uitschakelen. De bewegingsdetectiefunctie werkt uitzonderlijk goed, en toen ik de bewegingszonefunctie gebruikte om een deel van de oprit af te sluiten om valse waarschuwingen van de auto te voorkomen, negeerde het dat gebied terwijl het nauwkeurig beweging detecteerde in alle actieve zones.

De Eufy heeft een weersbestendigheidsclassificatie van IP65, wat betekent dat hij stofdicht is en beschermd tegen water dat uit een mondstuk komt. Je hoeft je geen zorgen te maken over regen en de deurbel zou in orde moeten zijn als de dag van de hogedrukreiniger eraan komt.

Image
Image

Videokwaliteit: helder en duidelijk

De videokwaliteit is hoger dan ik had verwacht van een deurbel in deze prijsklasse. De maximale resolutie van 2560x1920 en de beeldverhouding van 4:3 zorgen voor een helder en volledig beeld van uw bezoekers. De kleuren zijn helder en ik heb niet veel pixelvorming of vervorming opgemerkt. Er was ook niet al te veel vertraging, wat verrassend was aangezien veel videodeurbellen een opmerkelijke vertraging in de live feed ervaren.

Je kunt de video-instellingen aanpassen, zodat je opslagruimte kunt besparen door de kwaliteit te verlagen tot 1600x1200. U kunt ook optimaliseren voor opnamekwaliteit of streamingkwaliteit, en HDR- en vervormingscorrectie inschakelen als het beeld gebogen of wazig is.

Het nachtzicht geeft een helder beeld en de deurbel heeft maar een kleine hoeveelheid licht nodig om een kleurenbeeld te blijven weergeven. Zelfs om middernacht werd het in kleur weergegeven toen ik de verandalichten aandeed. In het pikkedonker is het monotone beeld duidelijk genoeg om mijn veranda te zien. Maar ik kan mijn tuin en oprit 's nachts niet zien tenzij ik de verandaverlichting aanzet.

Audiokwaliteit: goed, niet geweldig

Als iemand aanbelt, ontvang je een melding op je telefoon (naast het binnengeluid). U kunt een afbeelding van uw bezoeker zien, en u kunt een gesprek voeren met die persoon, maar u moet op de microfoonknop drukken om te spreken. De tweerichtingsaudio is helder en je kunt de persoon goed horen, maar heen en weer praten gaat niet zo naadloos als op een deurbel als de Arlo. U kunt aangepaste snelle reacties instellen, waarmee u een opname voor een bezoeker kunt afspelen als u niet thuis bent of als u uw handen vol heeft.

Je hoeft geen maandelijks abonnement te betalen voor video-opnames omdat de deurbel 4 GB ingebouwde lokale opslag heeft.

App: gemakkelijk te navigeren

De Eufy Security-app is een van de betere begeleidende apps die ik heb getest. Het is gemakkelijk te navigeren en je hebt toegang tot zowat alle functies via de instellingenmenuknop op het hoofdscherm. De live feed wordt onmiddellijk geladen en de app reageert over het algemeen snel. Het enige negatieve dat ik over de app te zeggen heb, is dat sommige van de kleinere menu's (buiten het hoofdinstellingenmenu) niet zo eenvoudig waren.

Er is bijvoorbeeld een app-instellingenmenu op het hoofdscherm en er is een optie voor slimme detectie. Het biedt informatie over functies zoals gezichtsherkenning, huildetectie en huisdierdetectie, maar u kunt geen van de opties inschakelen, aanpassen of selecteren. En aangezien sommige van deze functies niet beschikbaar zijn op dit specifieke model, kan het voor verwarring zorgen bij een gebruiker als deze functies worden uitgelegd in de menu-opties.

Bottom Line

De Eufy T8200 is te koop voor $ 160, wat echt een goede prijs is voor een videodeurbel met functies zoals 2k-videoresolutie, lokale opslag en betrouwbare bewegingsdetectie.

Eufy T8200 vs. Ring Video Doorbell 3

Kortom, het belangrijkste voordeel van de Ring 3 ten opzichte van de Eufy T8200 is dat hij werkt op een oplaadbare batterij met snelsluiting, wat een enorm voordeel kan zijn bij de installatie (zie onze recensie van de vorige Ring Video Doorbell, de 2, voor meer details). De grootste voordelen van de Eufy T8200 zijn de lokale opslag en betaalbaarheid. De Eufy kost ongeveer $ 40 minder dan de Ring 3, en veel mensen willen een abonnement op Ring Protect, dat nog meer geld kost.

Een betaalbaar alternatief voor Ring

De Eufy T8200 is een hoogwaardig stuk slimme technologie: hij is goed ontworpen en de functies werken allemaal zoals ze zouden moeten.

Specs

  • Productnaam T8200 videodeurbel
  • Product Merk Eufy
  • Prijs $160,00
  • Gewicht 3,2 oz.
  • Productafmetingen 4,8 x 0 x 0,94 inch.
  • Kleur Zwart
  • Max resolutie 2560x1920
  • Audio Tweerichtingsaudio
  • Nachtzicht Ja

Aanbevolen: