IseeBell Video Doorbell Review: een videodeurbel van minder dan $ 50

Inhoudsopgave:

IseeBell Video Doorbell Review: een videodeurbel van minder dan $ 50
IseeBell Video Doorbell Review: een videodeurbel van minder dan $ 50
Anonim

Bottom Line

Voor zijn verkoopprijs van $ 120 is de iseeBell niet de moeite waard om te kopen over een oudere Ring of een iets duurdere Arlo, maar het is de moeite waard om te kijken naar de verkoopprijs van ongeveer $ 50.

iseeBell videodeurbel

Image
Image

We hebben de iseeBell-videodeurbel gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Met videodeurbellen kunt u uw veranda in de gaten houden en met bezoekers praten zonder de deur op te nemen, en de iseeBell is een van de meer betaalbare opties die beschikbaar zijn. Hoewel het je niet de toeters en bellen geeft die je zou krijgen met een duurdere deurbel van een merknaam, zou de iseeBell een eenvoudig maar betrouwbaar aanbod moeten zijn. Ik heb de iseeBell getest om te zien hoe deze presteert in vergelijking met enkele van de meer bekende merken op de markt.

Ontwerp: Compact en waterbestendig

De iseeBell heeft een kleiner profiel dan veel van zijn concurrenten, met een breedte van 2,9 inch, een hoogte van 3,0 inch en een dikte van 0,9 inch. Het is een vierkante doos met afgeronde randen en een glanzend zwart en zilver kleurenschema. De iseeBell bevat een bel die op een stopcontact kan worden aangesloten. De bel is klein en onopvallend, dus je kunt hem aansluiten op een stopcontact, en hij zal niet meer opvallen dan een plug-in luchtverfrisser.

De iseeBell heeft geen fysieke deurbelknop, maar eerder een verlichte muzieknoot die blauw knippert. Wanneer een bezoeker de muzieknoot aanraakt, speelt de deurbel een ding-dong-geluid en hoor je ook een deuntje op de plug-in gong (of op je bedrade gong als je de deurbel aansluit op een bestaande gong). De iseeBell is IP54 weerbestendig, dus het heeft enige bescherming tegen stof, vuil en waterspatten.

Image
Image

Setup: voeding en bel inbegrepen

Het installatieproces van de iseeBell is eenvoudiger dan sommige van de andere bedrade deurbellen die ik heb getest. De stroomvereisten zijn relatief ruim (9-24V AC/DC), dus je hebt een beetje flexibiliteit. Je zou de meeste bedrade deurbellen moeten kunnen vervangen door de iseeBell. Als alternatief wordt het geleverd met een voedingsadapter en een plug-in gong, zodat u de iseeBell kunt gebruiken zonder uw bestaande deurbel te vervangen.

Zelfs als je van plan bent de deurbel te installeren met behulp van je bestaande deurbelbedrading, raden de instructies aan om eerst een binnentestopstelling uit te voeren, waarbij je de deurbel aansluit met de meegeleverde voeding. Nadat u het apparaat hebt ingeschakeld, leidt de app u door de installatie. Houd er rekening mee dat de deurbel een sterk draadloos signaal nodig heeft, dus als je geen duidelijk signaal hebt 2.4GHz wifi-netwerk met een uploadsnelheid van minimaal 1,5 Mbps binnen het bereik waar je de deurbel wilt installeren, je moet mogelijk investeren in een wifi-extender.

Kenmerken en prestaties: een basisfunctieset

Als iemand aanbelt, maakt de deurbel een belgeluid, gaat de bel binnen en stuurt de app je een melding dat je wordt gebeld. Wanneer u op de melding klikt, vraagt de app of u de oproep wilt beantwoorden of negeren. Als u ervoor kiest om te antwoorden, kunt u de persoon aan de deur zien en spreken. Je kunt de persoon aan de andere kant vrij duidelijk horen, maar als je te dicht bij de deurbel staat terwijl de app op je apparaat is geopend, hoor je een doordringend geluid (feedbacklus).

De app heeft vooraf voorbereide opties waaruit je kunt kiezen (zoals "sorry, ik kan nu niet praten" of "Ik ben onderweg").

Je kunt de deurbeloproep weigeren en een bericht achterlaten voor de persoon aan de andere kant van de lijn. De app heeft vooraf voorbereide opties waaruit u kunt kiezen (zoals "sorry, ik kan nu niet praten" of "Ik ben onderweg"). Je kunt het binnengeluid aanpassen door het volume te wijzigen en te kiezen tussen verschillende tonen (zoals Fur Elise, een eenvoudige ding-dong-toon of verschillende andere).

De iseeBell heeft een generieke functieset, maar het heeft abonnementen op cloudservices die enkele extra voordelen bieden. Uit de doos heeft de deurbel functies zoals tweerichtingsgesprek, bewegingsdetectie en live videofeed, maar het heeft geen geavanceerde functies zoals pakket- of persoonsdetectie. Je kunt het apparaat op afstand gebruiken en het kan zelfs vanaf een ander continent worden gebruikt, een leuke functie voor degenen die reizen.

Een nadeel van de iseeBell is dat voor sommige functies een abonnement vereist is. De iseeBell biedt drie verschillende abonnementen voor clouddiensten. Het heeft een continu video-opnameplan in de cloud, waar je 14 dagen 24/7 kunt afspelen voor $ 7 per maand. U kunt ook kiezen voor een plan voor het opnemen van bewegende beelden voor $ 2 per maand of een belsignaalplan voor $ 2 per maand. De abonnementen zijn iets voordeliger als je een jaarabonnement neemt.

Op de achterkant van de iseeBell vindt u extra stroomaansluitingen met het label 'unlock'. Hiermee sluit je een elektronisch slot aan en ontgrendel je je deur via de app. Voor de veiligheid heeft de iseeBell 256-bits codering, in plaats van 128-bits zoals je bij de meeste videodeurbellen ziet.

Image
Image

Bottom Line

De iseeBell heeft een 1,3 mm camera met een 2-megapixel kleurensensor. De videoresolutie is 1280x720 met maximaal 30 frames per seconde. De iseeBell heeft niet zo'n levendig beeld als een duurdere deurbel zoals de Arlo-videodeurbel of Nest Hello, maar het beeld is duidelijk genoeg om te zien wat er op je veranda gebeurt. Het heeft een gezichtsveld van 185 graden, wat eigenlijk beter is dan veel duurdere deurbellen op de markt. Het nachtzicht treedt automatisch in werking bij weinig licht of in het donker. Het heeft een ingebouwde fotodiode en 850nm 14um infrarood LED's, zodat het nachtzichtbeeld goed verlicht is. Maar het is niet zo helder en duidelijk als het zou kunnen zijn.

App: heeft wat problemen

Je kunt de deurbel aansluiten via de iseeBell-app, die vrij eenvoudig is en niet bepaald gebruiksvriendelijk. Ik heb de iseeBell getest naast een andere videodeurbel, de VueBell, gemaakt door NetVue. Verrassend genoeg was de iseeBell verbonden met drie verschillende bijbehorende apps: de iseeBell-app, de NetVue-app en de VueBell-app. De iseeBell adverteert niet dat het is gemaakt door NetVue, maar het bedrijf lijkt de bijbehorende applicatie te beheren. Elk van de apps leek opvallend veel op elkaar, met vergelijkbare hoofdschermen, menu's en navigatie.

De deurbel heeft functies zoals tweerichtingsgesprek, bewegingsdetectie, live videofeed, maar heeft geen geavanceerde functies zoals pakket- of persoonsdetectie.

Bottom Line

De iseeBell is te koop voor $ 120, wat te veel is voor wat hier wordt aangeboden. De iseeBell is echter al een tijdje op de markt, dus je vindt hem bij de meeste retailers voor aanzienlijk minder. Ik heb het bij verschillende retailers gezien voor een veel redelijkere $ 50.

iseeBell vs. VueBell

De VueBell lijkt in sommige opzichten op de iseeBell. Het zijn beide vierkante videodeurbellen met een bel en een voeding. De VueBell kan zelfs verbinding maken met dezelfde bijbehorende app als de iseeBell. De iseeBell krijgt echter veel meer gelijk dan de Vuebell. De iseeBell heeft een schoner beeld, helderder tweerichtingsgeluid, betere beveiliging en een betere weersbestendigheid.

Een degelijke videodeurbel voor wie niet veel geld wil uitgeven

Als je weet dat de iseeBell niet dezelfde kwaliteit en functies zal hebben als een deurbel van $ 200, zul je waarschijnlijk blij zijn met het apparaat.

Specs

  • Productnaam Videodeurbel
  • Productmerk iseeBell
  • Prijs $120.00
  • Gewicht 4.2 oz.
  • Productafmetingen 2,9 x 3 x 0,9 inch.
  • Kleur Zwart
  • Camera 1,3 mm, F2,5, 2-megapixel kleurensensor, 4x digitale zoom
  • Video 1280x720, tot 30 beelden/sec
  • Gezichtsveld 185 graden horizontaal
  • Bidirectionele audio Ja
  • Nachtzicht Ingebouwde fotodiode en 850nm 14um infrarood LED's
  • Waterbestendigheid IP54-classificatie

Aanbevolen: