Pixel-update bevat veiligheidscontrole om te helpen in geval van nood

Pixel-update bevat veiligheidscontrole om te helpen in geval van nood
Pixel-update bevat veiligheidscontrole om te helpen in geval van nood
Anonim

In deze moeilijke tijden kan het hebben van een manier om contactpersonen voor noodgevallen op de hoogte te stellen als je niet incheckt levens redden.

Image
Image

Google heeft een nieuwe update aangekondigd voor zijn Pixel-telefoons met nieuwe persoonlijke veiligheidsfuncties, een beter batterijbeheer, een slaapsysteem voor het slapengaan en enkele toevoegingen aan de Google Assistent.

Veiligheidscontrole: Naast het beschikbaar maken van de Google-app voor persoonlijke veiligheid op alle Pixel-apparaten (en de detectie van auto-ongelukken beschikbaar op Pixel 3-apparaten), kan een nieuwe veiligheidscontrole je stelt een specifieke duur in voor een activiteit, zoals hardlopen, wandelen of alleen wandelen. Als u na die tijd niet reageert op een automatische app-incheck, stelt de app de door u opgegeven contactpersonen voor noodgevallen op de hoogte. "In het geval dat je onmiddellijk hulp nodig hebt of je in een gevaarlijke situatie bevindt", schrijft Google's Tok Tokuda, "nooddeling stelt al je contacten voor noodgevallen op de hoogte en deelt je re altime locatie via Google Maps zodat ze hulp kunnen sturen of je kunnen vinden. "

Better Battery: de nieuwste update bevat ook Adaptive Battery-verbeteringen, voor Pixel 2 en hoger, om te helpen voorspellen wanneer je batterij leeg raakt en achtergrondactiviteit te verminderen wanneer deze merkt (een beetje zoals een automatische iOS Low Power-modus).

Bedtime: Met de Klok-app van Google kun je nu in slaap vallen met kalmerende geluiden en onderbrekingen tijdens je slaaptijd beperken. Als je op je telefoon blijft, laat Google je weten met welke apps je tijd wakker doorbrengt, zoals een uitbrander van mama. Met Sunrise Alarm kun je 's ochtends wakker worden met een liedje of een geleidelijk helderder scherm.

Opnemen met je stem: Nu kun je spraakopnames starten, stoppen en zoeken met Google Assistant. 'Hey Google, begin met het opnemen van mijn vergadering', zorgt ervoor dat het gebeurt, en u kunt transcripties rechtstreeks opslaan in Google Documenten.

Bottom line: Persoonlijke veiligheid is super belangrijk, vooral in deze tijden van protest en pandemie. Het hebben van deze functies op Google Pixel-telefoons is waarschijnlijk een welkome aanvulling voor ons allemaal.

Aanbevolen: