De iOS Apple Support-app bevat nu gekoppelde AirPods

De iOS Apple Support-app bevat nu gekoppelde AirPods
De iOS Apple Support-app bevat nu gekoppelde AirPods
Anonim

De Apple Support-app voor iOS is bijgewerkt en de nieuwe 4.3-versie bevat nu gekoppelde AirPods in uw lijst met apparaten.

Vóór de 4.3-update bood de Apple Support iOS-app alleen een generieke AirPods-menuoptie als je ondersteuning nodig had of om verlies of schade te melden. De app kan nu uw specifieke AirPods weergeven (nadat ze zijn gekoppeld) en gedetailleerde apparaatinformatie geven.

Image
Image

Dit betekent dat u niet door een generiek AirPods-menu of Bluetooth-instellingen hoeft te graven om uw specifieke model te vinden. Nu kun je garantie-informatie rechtstreeks in de Apple Support-app ophalen, waardoor het veel gemakkelijker wordt om informatie op te zoeken of een probleem te melden.

Dit is vooral belangrijk in het geval dat u problemen ondervindt met uw AirPods, aangezien het onderhoud gratis is zolang het binnen het eerste jaar na aankoop v alt. Hoewel de beperkte garantie van één jaar alleen defecten dekt, geen slijtage door normaal gebruik.

Image
Image

Dit gemak geldt ook voor persoonlijk onderhoud, zoals de Genius Bar. Met de Support-app geïnstalleerd en bijgewerkt, is alle informatie die u nodig hebt, inclusief het serienummer van het aankoopbewijs, gemakkelijk toegankelijk.

De Apple Support iOS-app 4.3-update is al live. Als je de app nog niet hebt geïnstalleerd, kun je hem gratis uit de iOS App Store halen (een AppleCare+-abonnement is niet vereist om hem te gebruiken).

Aanbevolen: