Plan je tweets om opvliegende snelle reacties te vermijden

Plan je tweets om opvliegende snelle reacties te vermijden
Plan je tweets om opvliegende snelle reacties te vermijden
Anonim

Omdat we allemaal op onze plaats schuilen, is het gemakkelijk om op Twitter te vliegen, waar boze reacties de norm lijken te zijn. Als u uw tweets voor later plant, kunt u spijt voorkomen.

Image
Image

Twitter heeft zojuist een nieuwe functie aan zijn web-app toegevoegd die ons allemaal kan helpen een beetje ruimte te scheppen tussen onszelf en eventuele boze reacties. Je kunt nu tweets plannen op het sociale mediaplatform voor een specifieke datum en tijd.

Hoe het werkt: Klik gewoon op het kleine kalenderpictogram (naast de verschillende extra Twitter-pictogrammen linksonder in het berichtveld), schrijf uw tweet en kies vervolgens een dag, datum en tijdzone om het in te posten. Klik op de knop Bevestigen en vervolgens op de knop Plannen (waar de normale knop Verzenden meestal is) en het zal wachten tot de verzending is gepland.

Hoe het helpt: Hoewel de functie ogenschijnlijk bedoeld is voor mensen en bedrijven om een socialemediastrategie op te zetten en oplossingen van derden zoals TweetDeck, Buffer of Hootsuite te vermijden, het plannen van tweets kan ons allemaal helpen een adempauze te nemen tussen een boze reactie en het daadwerkelijk verzenden ervan.

What else: Geplande tweets worden live weergegeven in het nieuwe gedeelte Niet-verzonden tweets, dat ook tweets bevat die u nu ook als concept kunt opslaan. Beide functies zouden vanaf vandaag beschikbaar moeten zijn voor alle gebruikers.

Image
Image

Bottom line: Of je nu de nieuwe planningsfunctie gebruikt om je tweets voor je werk in kaart te brengen, of om wat adempauze te nemen voordat je een boos bericht afvuurt, de functie is waarschijnlijk een welkome.

Aanbevolen: